Usisavači. O da, USISIVAČI :) izdvojena tema

poruka: 351
|
čitano: 482.676
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Usisavači. O da, USISIVAČI :)
umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
11 godina
Ako to upali imaš pivu od mene. Thx!
14 godina
Usisavači. O da, USISIVAČI :)

Ima li netko viška promokod za Eufy X10 Pro omni da bi ga htio poklonit/prodat? :)

12 godina

Pozdrav, trebao bih preporuku usisavača za kuću, koja je poprilično velika. Jedini uvjeti su da je usisavač bez vrećice, i da je motor što jači tj. snaga usisavanja što jača. Ovo su modeli koje smo mi našli, pa Vas molim za preporuku što da uzmem od toga, ili nešto drugo predložite ukoliko postoji a da je bolje/jače. Budžet je do nekih 200 eura. Hvala.

https://www.elipso.hr/mali-kucanski/usisavaci/PHILIPS-FC9330-09/

https://www.elipso.hr/mali-kucanski/usisavaci/PHILIPS-FC9334-09/

https://www.elipso.hr/mali-kucanski/usisavaci/BOS-BGS21POW2/

https://www.elipso.hr/mali-kucanski/usisavaci/ROWENTA-RO3786/

12 godina
Pozz. Jel ima tko usisavac za dubinsko onaj Bosch serija 4?
16 godina

pozdrav drustvo doslo vrijeme da uzmem i ja 2u1 robot usisivac/mop... sta bi mi preporucili za nekih 70kvadrata plocice i tepih na nekim dijelovima do nekih 400 eura? gledao sam par recenzija i favorit su do sad: xiaomi x20,  aner eufy x8, roborock q5 pro, dreame d10 plus.... pa ako ima neko jos neku preporuku dobro bi dosla? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2024 7:53 (DangerousB).
16 godina

Evo da malo ozivim temu 

Kod kuce imam tri macke koje zive sa nama i nakon izleta u stapne usisivace ipak bih se vratio klasicom usisivacu jer jednostavno za nase potrebe taj koncept klasicnog usisivaca sa crjevom i nastavcima je nenadjebiv za ciscenje kreveta, kauca, plakara i drugog namjestaja gdje mice svakodnevno ostavljaju tragove svog krzna. 

Ono sto bih volio ako se moze preporuciti jeste klasicni usisivac i da je kuciste manjih dimenzija ali da ima malo jacu snagu da lagano kupi dlake i sa namjestaja.

Da ima bar par onih nastavaka za usisavanje raznih povrsina.

Odlicno bi bilo kada bi bio model sa rotirajucom cetkom ali to je rijetkost i kostaju abnormalno.

Bilo bi lijepo da kosta izmedju nekih 300 do 350 Eura, ako ima neki bas odlican model da znate malo skuplji moze uci u razmatranje. 

Hvala svima unaprijed i 

11 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 5:34 (roby27).
13 godina

Ganjam štapni usisavač za black friday, ima tko iskustva sa bosch usisavačima? Konkretno za sada gledam ovaj model. Super mi je što koristi njihove baterije od aku alata pa uvijek mogu kupiti dodatnu/jaču ako zatreba.

Do sada je bio blizu 300€ sad su ga svi malo snizili, amazon najviše + bosch ima sad neku promociju gdje ti vrate 50€ ako registriraš usisavač na webu. Tako da mi ispadne malo iznad 200€.

Stan je mali, 39 kvadrata bez tepiha pa bi valjda trebao biti sasvim ok.

Ima li šta bolje za tu lovu?

5 tjedana
@darkborg kao nešto da se na brzinu usisa izvrstan alat, može se usisivati ali neće biti ni približno jako kao usisivač na kabel. I odlično što bateriju možeš kombinirati s ostalim Bosh alatom.

Imam sličnu soluciju makita štapni aku usisivač, bušilicu, zavrtač, kosilicu i sve ide na istu bateriju. Tako da se tu uštedi novca.

U svakom slučaju sigurno je taj Bosh aku 18V usisivač jači od većine žnj. marki, zato što ima jaču bateriju. Eventualno ako hoćeš jači traži s dvije baterije od 18V (ima Bosh, ima Makita...). Ili s jačom baterijom, imaju makita i bosh alat s 40V baterijama.
15 godina

Kakva je trenutno ponuda kod robot usisvača? Imam Dreame F9 neke 2-3 godine, htio bi ga zamijeniti boljim.

Neki best buy? Volio bi da novi ima laserski senzor + kameru, aplikaciju također. Što se tiče mokrog brisanja to nisam baš često koristio kod F9 tako da mi ne treba...

11 godina
Ima li netko preporuku za dobar štapni usisivač? Gledam Xiaomi i čine mi se stvarno ok a nisu preskupi. Ima li tko kakvo iskustvo?
14 mjeseci

Ola,

imam Jimmy h9 pro oko godinu i pol i mogu dati od srca preporuku, ako nisi pogledaj

ikudric
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 13:52 (Ikudric).
14 godina

Ops sad sam vidio da je stari post. Tako da nema potrebe za odgovorom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 13:48 (hummer0).
12 godina

Trebam preporuku za klasični usisavač bez vrećice, dakle ništa extra samo da je pouzdan i da dobro usisava, do nekih 100€.

12 godina
Ikudric kaže...

Ola,

imam Jimmy h9 pro oko godinu i pol i mogu dati od srca preporuku, ako nisi pogledaj

Jel Xiaomi ima pod svojim imenom ili neki podbrend osim Jimmy-a?

Nešto mi zvoni al ne mogu se sjetiti...

I gdje kupiti ovih dana?

Btw. Ako bih išao na Jimmy-a, najbolje H9 Pro ili?

Ima dovoljno nastavaka?

EDIT: Mislio sam na štapne usisavače.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 17:02 (Chriss).
16 godina
Viomi.
Mi imamo viomi se, skroz zadovoljan za koliko smo ga platili i kako radi.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2024 16:31 (Pero Dinamit).
12 godina

Možda sam trebao navesti, mislio sam na štapne...

Hvala svakako.

8 tjedana
Chriss kaže...

Jel Xiaomi ima pod svojim imenom ili neki podbrend osim Jimmy-a?

Nešto mi zvoni al ne mogu se sjetiti...

Dreame, Roidmi, Roborock (ima nešto ali mokro suhih)

12 godina

A Jimmy bi kao trebao bit bolji?

8 tjedana
Chriss kaže...

A Jimmy bi kao trebao bit bolji?

Ne znam, ne vjerujem, to su svi brandovi koji su u Xiaomi eko sustavu ali su neovisni. Imam dojam da Dreame cilja na neki viši rang ali svi imaju i skupljih i jeftinijh modela.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice