SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 234.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ponovit će se finale iz '73.
1. GER
2. NED

Messi će ih, nadam se, pokopati u sred Brazila jednim hattrickom! Gamad...
3. ARG
4. bra

MS GOAT
17 godina

Meni se čini da je utakmica već počela.

Iz Svjetske nogometne federacije (FIFA) za nadolazeći su termin u hotelu navodno rezervirali neke svoje sponzore, pa su igrači predvođeni s izbornikom Louisom van Gaalom morali potražiti novi smještaj.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-brazil-2014/nizozemci-izbaceni-iz-hotela-uoci-okrsaja-s-argentinom---343176.html

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
17 godina

nisu mislili da će nizozemci ostati toliko dugo na turniru :)

Life is too short to remove USB safely
11 godina

Hejjjjj
14 godina

Kako vam se sviđa ovogodišnja emsija o Sp mislim i nema nista posebno onaj skec sa detektivima, analiza strucnjaka {#},neizbjezno oko sokolovo i po meni najgore od svega ona emisija tine katinic sa javljanjima ljudi sa placa

13 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
kaw_liga kaže...

Kako vam se sviđa ovogodišnja emsija o Sp mislim i nema nista posebno onaj skec sa detektivima, analiza strucnjaka {#},neizbjezno oko sokolovo i po meni najgore od svega ona emisija tine katinic sa javljanjima ljudi sa placa

Jedino kog mi je zanimljivo slusat je Samovojska,covjek je nogometna enciklopedija,zna o svakom SP,EP sve valjda,uvijek nesto novo naucis,a ovi ostali uvijek vise manje isto pricaju...

15 godina
neaktivan

Prosinečki podiže emisiju na novu razinu.

BTW Vahid odlazi iz Alžira jer mu obitelj napadaju, lol svugdje gdje dođe isti problem....

15 godina
neaktivan

Ajde da vidimo.

Njemačka protiv Brazila. Mišljenja? (Mada mislim da će vas vecina na Njemačku)

45 Njemačka
6 Brazil
U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
15 godina
neaktivan

Mislim da se Brazil prerano otpisuje, just my two cents.. 

Od početka tekme će se vjerujem znati tko tu igra doma pred 60.000 tifosa.

In the name of tragedy...
13 godina
neaktivan

Ja sam za Brazil veceras,jer se prerano otpisuje

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
thedream kaže...

I ja mislim isto. Polufinale je ovo a i Brazil je to nije Kambodža. Ljudi previše navijački lupaju za Švabe, ali eto bauštelsko srce vuče može biti da je i to razlog.

Hejjjjj
14 godina

Ja sam sebi rekao prije 2 tjedna da ako Brazil dogura do finala stavljam 50 kn na kladi da će i osvojit 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

Ništa od Brazila, oko Neymara se vrtila cijela igra, tko će naprijed sada zabiti osim Hulka? Fred? haha i još im nema Silve. Nije ni Njemačka nešto vau pokazala ali mislim da oni idu dalje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan

Citirao bi jednog, očito petogodišnjeg, vrsnog poznavatelja povijesti. Njemačka = Saveznici, kaže majstor. Na 24 sata kom.

• hrvatska navija za saveznike .......... logično je da smo na strani njemaca. čini mi se da su njemci puno bolja ekipa od brazila a to treba pokazati na terenu

Britannica se baš ne slaže.

In World War II the chief Allied Powers were Great Britain, France (except during the German occupation, 1940–44), the Soviet Union (after its entry in June 1941), the United States (after its entry on Dec. 8–11, 1941), and China. More generally the Allies included all the wartime members of the United Nations, the signatories to the Declaration of the United Nations.

12 godina
neaktivan

Brazilu će eventualno biti poklonjeno treće mjesto, dalje od toga ne.

MS GOAT
15 godina
neaktivan
Chico12 kaže...
thedream kaže...

I ja mislim isto. Polufinale je ovo a i Brazil je to nije Kambodža. Ljudi previše navijački lupaju za Švabe, ali eto bauštelsko srce vuče može biti da je i to razlog.

Ako ne primi gol do poluvremena, ili čak povede, ima šanse. Ali ako ih Bra probuši jednom u prvih 45min, dati će im još 2-3 sigurno, kad se panceri otvore i budu morali napasti za prolaz.

17 godina
zelenbic kaže...

Ja sam sebi rekao prije 2 tjedna da ako Brazil dogura do finala stavljam 50 kn na kladi da će i osvojit 

A jesi hazarder :)  pa u finalu može osvojit ili ne osvojit, kladiš se na jedan od moguća dva događaja. 

Life is too short to remove USB safely
14 godina

Osim prve tekme i očajnog Portugala, Njemci nisu bili bog zna šta. Forsiranje Lahma u vezu i očajnog Ozila u prvih 11 im baš nije donijelo puno dobroga. Goetze je također ispod prosječan na prvenstvu. Moraju se oni jako dignuti da dobiju Brazil. Je da na kraju uvijek pobjeđuju Njemci, ali... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

čekam da Štimac kaže tko ide u finale, da odigram kontra toga na kladionici i na kraju lik kaže da je suzdržan... {#}

17 godina
neaktivan

Ima li tko dobar link za live stream Bra - Ger? Trenutno gledam na ovom: http://www.letsfooty.com/ch1.html ali ako ima bolje, zašto ne.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina

5 komada će im švabe utrpati...

Eo ga prvi {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
Nadam se da budu.

Rojadirecta je dobra stranica za live stream.
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ima li tko dobar link za live stream Bra - Ger? Trenutno gledam na ovom: http://www.letsfooty.com/ch1.html ali ako ima bolje, zašto ne.

skini ace stream i gledaj preko nego ace linka http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=263098&part=sports

ajmo švabe! opaaa deklasacija na pomolu

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 22:22 (Pinkyz).
15 godina

KLOSE LEGENDO!!!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
neaktivan

Ajmo Njemci po petardu

16 godina

Trpaj sirotinju!!!

Disregard the constabulary.
12 godina

Prcnut će ih švabe onako kako su čileanci trebali.

17 godina
neaktivan

Brazilske s..... bi se valjale u šesnaestercu. Nema suca koji će ih gurati. Eto im ga na! 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
13 godina
neaktivan

Nevjerovatnooooooo 3:0 ahahhahahha

11 godina
neaktivan

Njemci ih pune ko punjene paprike hahahaha :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice