Ponovit će se finale iz '73.
1. GER
2. NED
Messi će ih, nadam se, pokopati u sred Brazila jednim hattrickom! Gamad...
3. ARG
4. bra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se čini da je utakmica već počela.
Iz Svjetske nogometne federacije (FIFA) za nadolazeći su termin u hotelu navodno rezervirali neke svoje sponzore, pa su igrači predvođeni s izbornikom Louisom van Gaalom morali potražiti novi smještaj.
nisu mislili da će nizozemci ostati toliko dugo na turniru :)
Kako vam se sviđa ovogodišnja emsija o Sp mislim i nema nista posebno onaj skec sa detektivima, analiza strucnjaka ,neizbjezno oko sokolovo i po meni najgore od svega ona emisija tine katinic sa javljanjima ljudi sa placa
Kako vam se sviđa ovogodišnja emsija o Sp mislim i nema nista posebno onaj skec sa detektivima, analiza strucnjaka ,neizbjezno oko sokolovo i po meni najgore od svega ona emisija tine katinic sa javljanjima ljudi sa placa
Jedino kog mi je zanimljivo slusat je Samovojska,covjek je nogometna enciklopedija,zna o svakom SP,EP sve valjda,uvijek nesto novo naucis,a ovi ostali uvijek vise manje isto pricaju...
Prosinečki podiže emisiju na novu razinu.
BTW Vahid odlazi iz Alžira jer mu obitelj napadaju, lol svugdje gdje dođe isti problem....
Ajde da vidimo.
Njemačka protiv Brazila. Mišljenja? (Mada mislim da će vas vecina na Njemačku)
45 | Njemačka |
---|---|
6 | Brazil |
Mislim da se Brazil prerano otpisuje, just my two cents..
Od početka tekme će se vjerujem znati tko tu igra doma pred 60.000 tifosa.
Ja sam za Brazil veceras,jer se prerano otpisuje
I ja mislim isto. Polufinale je ovo a i Brazil je to nije Kambodža. Ljudi previše navijački lupaju za Švabe, ali eto bauštelsko srce vuče može biti da je i to razlog.
Ja sam sebi rekao prije 2 tjedna da ako Brazil dogura do finala stavljam 50 kn na kladi da će i osvojit
Ništa od Brazila, oko Neymara se vrtila cijela igra, tko će naprijed sada zabiti osim Hulka? Fred? haha i još im nema Silve. Nije ni Njemačka nešto vau pokazala ali mislim da oni idu dalje.
Citirao bi jednog, očito petogodišnjeg, vrsnog poznavatelja povijesti. Njemačka = Saveznici, kaže majstor. Na 24 sata kom.
hrvatska navija za saveznike .......... logično je da smo na strani njemaca. čini mi se da su njemci puno bolja ekipa od brazila a to treba pokazati na terenu
Britannica se baš ne slaže.
In World War II the chief Allied Powers were Great Britain, France (except during the German occupation, 1940–44), the Soviet Union (after its entry in June 1941), the United States (after its entry on Dec. 8–11, 1941), and China. More generally the Allies included all the wartime members of the United Nations, the signatories to the Declaration of the United Nations.
Brazilu će eventualno biti poklonjeno treće mjesto, dalje od toga ne.
I ja mislim isto. Polufinale je ovo a i Brazil je to nije Kambodža. Ljudi previše navijački lupaju za Švabe, ali eto bauštelsko srce vuče može biti da je i to razlog.
Ako ne primi gol do poluvremena, ili čak povede, ima šanse. Ali ako ih Bra probuši jednom u prvih 45min, dati će im još 2-3 sigurno, kad se panceri otvore i budu morali napasti za prolaz.
Ja sam sebi rekao prije 2 tjedna da ako Brazil dogura do finala stavljam 50 kn na kladi da će i osvojit
A jesi hazarder :) pa u finalu može osvojit ili ne osvojit, kladiš se na jedan od moguća dva događaja.

Osim prve tekme i očajnog Portugala, Njemci nisu bili bog zna šta. Forsiranje Lahma u vezu i očajnog Ozila u prvih 11 im baš nije donijelo puno dobroga. Goetze je također ispod prosječan na prvenstvu. Moraju se oni jako dignuti da dobiju Brazil. Je da na kraju uvijek pobjeđuju Njemci, ali...
čekam da Štimac kaže tko ide u finale, da odigram kontra toga na kladionici i na kraju lik kaže da je suzdržan...
Ima li tko dobar link za live stream Bra - Ger? Trenutno gledam na ovom: http://www.letsfooty.com/ch1.html ali ako ima bolje, zašto ne.
5 komada će im švabe utrpati...
Eo ga prvi
Rojadirecta je dobra stranica za live stream.
Ima li tko dobar link za live stream Bra - Ger? Trenutno gledam na ovom: http://www.letsfooty.com/ch1.html ali ako ima bolje, zašto ne.
skini ace stream i gledaj preko nego ace linka http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=263098&part=sports
ajmo švabe! opaaa deklasacija na pomolu
KLOSE LEGENDO!!!
Ajmo Njemci po petardu
Trpaj sirotinju!!!
Prcnut će ih švabe onako kako su čileanci trebali.
Brazilske s..... bi se valjale u šesnaestercu. Nema suca koji će ih gurati. Eto im ga na!
Nevjerovatnooooooo 3:0 ahahhahahha
Njemci ih pune ko punjene paprike hahahaha :D