NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NBA liga

ovaj ainge ima trenutke potpune genijalnosti i trenutke potpune ludosti

današnja novost, ainge čisti cap tako da šalje bradleya i njegovih 5 milja skupa sa pickom druge runde 2019. za marcusa morrisa

što je njemu ovo trebalo

18 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Del_Boy97 kaže...

današnja novost, ainge čisti cap tako da šalje bradleya i njegovih 5 milja skupa sa pickom druge runde 2019. za marcusa morrisa

što je njemu ovo trebalo

navodno su Lakersi bili zainteresirani za trejd za Bradleya ali Ainge nije htio ojačati Lakerse da ne bi izgubio njihov pick u 2018.

16 godina
Del_Boy97 kaže...

što je njemu ovo trebalo

Pa Bradley je sljedeće ljeto free agent i tražiit će veliku lovu koju Boston neće moći ponuditi. Osim toga, imaju previše igrača na pozicijama 2 i 3 i netko je morao biti trejdan. Za Bradleya iako je odličan igrač, pogotovo u obrani je bilo očekivati da će biti među prvima na listi za trade jer dugoročno ga Boston nebi mogao zadržati, a trenutno bar mogu dobiti nešto za njega.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
NBA liga

Traje ljetna liga, zanimljiva je ko natjecanje u bocanju penzionera duge rese. Dosad jedino tatum pokazo nesto, ostali nista posebno. Lonzo pokazo da ima potencijala za asistencije, sut nema al to me ni ne brine tolko kolko me brine to sto obranu nema blage veze igrat. Njegovu obranu bi usporedio s obranom igraca a1 lige. 

12 godina
NBA liga

u boston irving, u cleveland thomas, crowder, žižić i pick prve runde 2018. (nets)

što kažete na trejd? po meni je cleveland blago bolje prošao zbog picka

17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

u boston irving, u cleveland thomas, crowder, žižić i pick prve runde 2018. (nets)

što kažete na trejd? po meni je cleveland blago bolje prošao zbog picka

Super trejd za obje strane, razmišljam uzet sezonske za Celticse.

CLE je dobro prošao radi picka, ali opet imaju puno FA iduće sezone pa zato su morali dobit pick.

Kyrie je 2+1

15 godina
neaktivan
NBA liga

Boston je previse dao, to je bar moje misljenje. Irving jeste vrhunski igrac ali i Thomas je tu negdje. Crowder igra iznadprosjecnu odbranu i sut za trojku i nikako nije igrac koji se onako ubacuje da popuni trade. To bi nekako progutao ali predati i pick Netsa sljedeceg drafta je suludo. Znam da Thomasu istice ugovor za godinu i da ce zahtijevati max ali isto tako i Irvingu istice za dvije, i ko garantuje da ce ostati u Bostonu, ili recimo prihvatiti manje od maxa?

A evo sad Thomas nije prosao medical check u Clevelandu (povreda kuka) i sad im Cavsi mogu traziti jos jednog igraca ili blokirati trade

12 godina
NBA liga

upravo zbog medical checka se skuzilo da ainge ipak nije dao previse, jedino sto ce sad cavsi trazit jos vise

15 godina
Del_Boy97 kaže...

upravo zbog medical checka se skuzilo da ainge ipak nije dao previse, jedino sto ce sad cavsi trazit jos vise

Da sam ja u pozicija Aingea nebi im dao nikaj više, po meni su Cavsi bolje prošli u ovom trade-u, kolega Shelby je sve objasnio, s tim da bi ja još dodao da je ovaj pick od Netsa u TOP 5 zicer, njih će i sljedeće sezone puniti kako žele. Cavsi bi sada Brownea ili Tatuma, mislim da su pohlepni, njih neće sigurno dat Danny, dobili su Crowdera koji je veoma dobar defender i solidan šuter,a to je točno ono kaj im treba.

Al bit će zanimljivo ako se odustane od treadea, hoće li Cavsi poslati Kyriea negdje drugdje, hoće li biti sr*nja ako ostane? Isto tako sad je s ovime trade value Thomasa dosta pao, momčadi vide da je ozlijeđen, neće Boston sada dobiti neke lude ponude, a žele ga se riješiti jer ga neće moći platiti kad mu istekne ugovor.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Problem je kaj sad IT i Crowder ne zele u organizaciju koja im je okrenula leda.

Mogao bi se ubacit jos jedan pick i to je to.

IT nema sanse da ostane tamo, nece dobit max u CLE.

17 godina

navodno Tatuma spominju kao dodatak za Cavse...to je onda već respektabilno... fino je Ainge uvalio , đubre računalo da neće čekirati HIP od IT-a u Cavsima ko da su amateri , a IT ne može ni potrčati još a kraj je 8mj... šteta za njega ...

Bit će zanimljivo... možda  totalno brutalan trade neki ispadne na kraju sa još 2,3 momčadi u kombi ...

MuWu
15 godina
Mitch kaže...

Problem je kaj sad IT i Crowder ne zele u organizaciju koja im je okrenula leda.

Mogao bi se ubacit jos jedan pick i to je to.

IT nema sanse da ostane tamo, nece dobit max u CLE.

Da i to je istina, ali opet IT već dugo cmizdri da hoće biti plačen, znači želi max contract. Pa valjda zna da ga Boston neće moći platiti, a neće ga ni sigurno pustiti ko Free Agenta.

Čitam nekaj da će Boston ponuditi pick 2. runde, ovu dvojicu mladih nedaju, sad koliko će to Cavsima značiti je upitno. Osobno mislim da ne previše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 18:38 (Promster).
17 godina
neaktivan
NBA liga

AB0 je bio idealni igrac za Cavse.

Shebao je Ainge, trebao je poslat AB + Crowdera Zizica i pick i to je to.

U suprotnom smjeru JR + Kyrie + Shumpert..

12 godina
Mitch kaže...

pa ko bi pri zdravoj pameti to odobrio u cavsima, plus tu se plaće ne poklapaju niti blizu

15 godina
Mitch kaže...

Mislim da to Cavsi nebi prihvatili, previše dobrih role playera na rosteru, a nitko ne može sam iskreirat šut, Bron je sve stariji, trebao bi ga Lue sve više odmarati, ne može on stalno bit na terenu da im kreira šuteve . A s druge strane kako bi IT i Kyrie surađivali? Obojica trebaju loptu da bi bili maksimalno efektivni, a i Kyrie kaže da želi biti tata-mata u momčadi, mislim da bi i tu bilo problema.

17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Mitch kaže...

pa ko bi pri zdravoj pameti to odobrio u cavsima, plus tu se plaće ne poklapaju niti blizu

Ma mislio sam na onaj three way deal, jos je bio Morris u paketu itd.

Ali u glavnom trebao je AB bit prioritet.

Cavsima nema tko čuvat 1-2...pogotovo ne IT i Kyrie koji su trash u obrani kao i Melo.

Pa kako se sad uopće plaće poklapaju? IT4 ima 2 mil manje nego Bradley.

17 godina
neaktivan
NBA liga

IT ili Rose će igrat 2. u Cavsima.

CLE ne igra sa klasičnim playem, to je Lebron.

IT puno više masira loptu, zato je bolje za Lebrona jer će ići u post više (tamo gdje Cleveland gubi tekme)

Kyrie je bio trade materijal za big mana. Ne za još jednog šutera/poluplaya.

15 godina
Mitch kaže...

IT puno više masira loptu, zato je bolje za Lebrona jer će ići u post više (tamo gdje Cleveland gubi tekme)

Ni IT ni Rose ne mogu igrati na SG-u. IT je pre pre malen i sam si rekao rupetina u obrani, a imao bi problema i u napadu. Dok Rose nije za dvojku jer je veoma loš šuter. A i ne vidim Rosea i LeBrona na terenu u isto vrijeme, obojica se zalijeću u reket većinu vremena, a tada oko takvih igrača treba imati dobre šutere, a ni jedan od njih nije to. Rose će tu biti 6th man.

Slažem se s ovim da su s Kyriem trebali tražiti nekog big mana, recimo Cousinsa (možda je to malo preoptimistično, i Holiday je baš potpisao s Pelicansima, ali...) jer bilo bi zanimljivo vidjeti pick n roll njega i LeBrona. Ovo bi mi bilo baš zanimljivo jer Bron nikad nije imao vrhunskog centra uz sebe.

17 godina
neaktivan
Promster kaže...
Mitch kaže...

Ni IT ni Rose ne mogu igrati na SG-u. IT je pre pre malen i sam si rekao rupetina u obrani, a imao bi problema i u napadu. Dok Rose nije za dvojku jer je veoma loš šuter. A i ne vidim Rosea i LeBrona na terenu u isto vrijeme, obojica se zalijeću u reket većinu vremena, a tada oko takvih igrača treba imati dobre šutere, a ni jedan od njih nije to. Rose će tu biti 6th man.

Slažem se s ovim da su s Kyriem trebali tražiti nekog big mana, recimo Cousinsa (možda je to malo preoptimistično, i Holiday je baš potpisao s Pelicansima, ali...) jer bilo bi zanimljivo vidjeti pick n roll njega i LeBrona. Ovo bi mi bilo baš zanimljivo jer Bron nikad nije imao vrhunskog centra uz sebe.

Ha vidjet ćemo. Ed Tavares je ako bude zdrav, novi Hassan sigurno. Obojica nisu dobili priliku, tek u kasnim godinama, a stvarno su se u debijima pokazali kakvi i danas jesu.

Ima baš sve za modernog centra/4ku, samo poboljšat šut.

Žižić će se dobro snać jer Porzingis u EL nije bio ništa bolji od njega.

Ako IT4 ostane zdrav i odradi sezonu kao prošlu, Cavsima se sigurno smiješi bolja finalna serija nego prošle sezone. Samo trebaju pametno trejdat Shumpa koji ne želi ostat.

Čisto sumnjam da će Bron otići, prije bih rekao da će se dogodit onaj vet-super team jer su svi FA iduće godine (CP3, Melo, LeBron, Wade)

12 godina
Mitch kaže...
Del_Boy97 kaže...
Mitch kaže...

Ma mislio sam na onaj three way deal, jos je bio Morris u paketu itd.

Ali u glavnom trebao je AB bit prioritet.

Cavsima nema tko čuvat 1-2...pogotovo ne IT i Kyrie koji su trash u obrani kao i Melo.

Pa kako se sad uopće plaće poklapaju? IT4 ima 2 mil manje nego Bradley.

A plaće jr-a i shumperta?

17 godina
NBA liga

taj vet super team nebi dobio gsw nema sanse. pa curry, klay, durant i green su puno bolji, svi osim currya igraju odlicnu obranu, u napadu su osim greena svi elitni, u top 10 napadaca lige. u vet super treamu melo i wade nemogu igrat obranu vise, cp3 vise nije tolko dobar ko prije, jedino lebron. i klupa gswa bi bila opet jaca od one u cavsima.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ja ne bi bio tako siguran. Govoreci o odbrani, Chris Paul je trenutno u All-defensive first teamu, LeBron je LeBron, a Melo itekako zna da brani kad je motiviran (pogledaj 09 finale zapada Nuggetsi-Lakersi i odbranu nad Bryantom). Wade je malo posustao zbog zdravlja ali dao bi i on dobrih 20-25 min po tekmi. A u napadu ne treba polemisati sta bi mogla da radi ta ekipa. Medjutim sumnjam da ce ikad sva 4 skupiti u jednom timu, to je pipe dream cak i za njih.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

taj vet super team nebi dobio gsw nema sanse. pa curry, klay, durant i green su puno bolji, svi osim currya igraju odlicnu obranu, u napadu su osim greena svi elitni, u top 10 napadaca lige. u vet super treamu melo i wade nemogu igrat obranu vise, cp3 vise nije tolko dobar ko prije, jedino lebron. i klupa gswa bi bila opet jaca od one u cavsima.

Pa iduće sezone još možda, iza toga svakako ne.

No fora je radi marketinga.

Nisu ni Cavsi 2016 trebali dobit pa eto...niti 2015 samo s Lebronom otkinut 2 tekme..

17 godina
the. Shelby kaže...

Ja ne bi bio tako siguran. Govoreci o odbrani, Chris Paul je trenutno u All-defensive first teamu, LeBron je LeBron, a Melo itekako zna da brani kad je motiviran (pogledaj 09 finale zapada Nuggetsi-Lakersi i odbranu nad Bryantom). Wade je malo posustao zbog zdravlja ali dao bi i on dobrih 20-25 min po tekmi. A u napadu ne treba polemisati sta bi mogla da radi ta ekipa. Medjutim sumnjam da ce ikad sva 4 skupiti u jednom timu, to je pipe dream cak i za njih.

cp3 je u all defensive momcadi, ali ako pogledas komentare niko se ne slaze s tim odrabirom, to mu je dano na reputaciju jer je prije bio najbolji obrambeni plej. za lebrona i kazem da je odlican u obrani. melo? ajde iskreno mi reci jesi gledo utakmice prosle sezone, a i svih sezona prije? melo nije vise stari melo, sporiji je, ne trudi se u obrani nista, jedino u napadu kad hoce moze jos uvijek nesto al izvlaci se na svoj skok sut koji je odlican, al nema vise onih ulaza i zakucavanja ko prije. spominjes 2009. godinu a sad je sezona 2017/2018. nemozes to usporedivat, a i bryant i ekipa su ih tad prosli tako da...

wade nema sanse da bi u toj ekipi davo 25 po tekmi, pogotovo uz potrosace kao melo a i lebron mora imat svojih 25 poena barem, cp3 bi imo barem 16-17 i melo barem 20 i kusur, neznam kako bi wade tu uhvatio 25 poena, po mom misljenju imo bi maks oko 18 u prosjeku.

i to je sve ako ne racunamo da su wade i melo jako podlozni ozljedama i pitanje je dal bi uopce izdrazali cijelu sezonu.

cak i ako bi zbog kemije bi mozda bili mocni, mislim svako je mocan kad ima lebrona u momcadi, i ne sumnjam u napadacku moc ovog superteama, ali prestari su da cuvaju supermomcad gsw-a koja ima currya, kda i klaya u naponu snage. treba uzet u obzir da je kd najbolji scorer lige trenutno(ono sto je kobe bio u svoje vrijeme) a curry je mozda najbolji suter ikad.

15 godina
NBA liga

Carmelo Anthony u OKC, u NY idu Enes Kanter, McDermott i pick.

Zabavno ce bit gledat Russ, Melo, PG. Mene kao fana OKC-a zanima samo kako ce s loptom... 

VISCA BARCA
17 godina
neaktivan
NBA liga

Los deal za OKC. Dva ball hoggera, ogroman ugovor za jednu sezonu, a prilicno je sigurno da ce i PG i Melo u FA otic putem Easta opet (Melo vjv kod Lebrona u Lakerse mozda).

Bolje bi bilo da je u Portland otisao.

12 godina
Mitch kaže...

Los deal za OKC. Dva ball hoggera, ogroman ugovor za jednu sezonu, a prilicno je sigurno da ce i PG i Melo u FA otic putem Easta opet (Melo vjv kod Lebrona u Lakerse mozda).

Bolje bi bilo da je u Portland otisao.

malo su im i dvije lopte a kamoli jedna

čitam da ima još ljudi koji misle da bi im se lebron pridruzio i to je za mene teska glupost, ponajvise zbog marketinške strane, a i veličine kluba

17 godina
NBA liga

o cem pricate vi? kakav los deal za okc? ovo je vrhunski deal i presti je dokazo da je najbolji gm lige.

ajmo pocet od onog sto su dali. dali su kantera koji je jako lose igrao u playoffu, pokazalo se da je totalna nula u obrani i ugovor mu je jako jako velik(taj ugovor ih muci odkad su ga i potpisali). dali su mcdermotta, koji odkad je doso nije se uklopio u momcad, postoci su mu pali od dolaska iz bullsa i uloga mu isto tako nije skoro nikakva bila u momcadi. dali su pick druge runde narednog draft, realno ovo je takorec bezvrijedno, nema se sta tu puno govorit.

ajmo sad sto su dobili. uz dovodenje pg-a koji je elitni napadac i jako dobar defanzivac jos uvijek nisu imali kvalitetu ni za prismrdit jednom golden state te su se mozda taman izravnali s houstonom. no sad su pridodali i mela, koji iako vise nije brz kao prije jos je uvijek elitni suter, napadac kojeg se svakako treba dobro cuvat inace ce te zatrpat bez problema s 20+ poena i otprilike 45-50 posto suta. melo u obrani? mnogi kazu da melo nezna igrat obranu i da je los defanzivac pa vam preporucam upalite you tube i pogledajte kako melo igra obranu kad ju zeli igrat, melo je svojevremeno vrhunski cuvo jednog bryanta a i lebrona, sad vi ocete rec da bi mu jedan klay thompson predstavljo veliki problem(ako znamo da ce duranta cuvat george i da ce currya cuvat roberson, s tim da se onda george i melo mogu izmjenjivat).

sagledajmo malo i cijelu ovu prvu petorku, imaju odlicnog pleja, mvpa lige koji je u prosjeku imo 11 asista s kriticnim igracima oko sebe, kolko ce tek sad imat? imaju robersona koji je sigurno top 5 obrambeni igrac lige, no kritican u napadu. imaju top 5 sfa lige u pg-u koji je super na obje strane, imaju mela koji je vrhunski ofanzivac i imaju adamsa koji je vrhunski obrambeni centar, a u napadu ce davat svojih 7-8 poena bez problema kad zatreba. uzmite u obzir da je ovo zasigurna najbolja petorka lige sto se tice rebounda, samo pogledajte kolko rebounda hvata svaki od ovih igraca.

okc ima dobrog trenera, ako uspije ovo poslozit kako spada ova momcad je medu top konkurentima za naslov.

jedva cekam vidit ih na terenu skupa.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Ako su GSW i SAS citavu sezonu zdravi odma ispadaju iz utrke.

Iduce godine im ostaje samo RW. Opet su na nuli. OKC treba pickove, a ne istrosene igrace koji su prestali chaseat ring.

Imaju 3 dobra igraca u obrani i to je to.

15 godina
NBA liga

Ne znam u kojem svemiru je ovo loš trade za OKC. Dali su skoro pa ništa za PG-a i Mela, jest da Melo nije u cvijetu mladosti ali je igračina kada ima dobre igrače oko sebe. OKC je dobio još jednog odličnog šutera (točno ono što im treba), ali i po potrebi i post playera, PG i Melo šire teren, mame igrače van reketa tako da Westbrook lakše može do ulazaka u reket. Obrana je stvar truda i volje, ko nije odgledao finale zapada 2009. nek pogleda, i neka onda kaže da Melo ne zna igrati obranu, naravno nije to sad razina Kawhi-ja ali daleko od toga da je propast u obrani. Na kraju OKC ima 2 brutalna perimeter defendera, što je u današnjem NBA-u zlata vrijedno, a napadački će biti još jači, jedino je pitanje kakav će biti odnos između trojice, nadam se da neće biti borba ega.

Ne vidim kaj bi Melo u Portlandu, backcourt bi bio Lillard, CJ i Melo. Ako hoćete pričati o lošoj obrani, eto ova trojka bi primala od apsolutno bilo koga, CJ i Lillard su među samim dnom lige kaj se tiče obrane. OKC je bolja i ozbiljnija momčad od Portlanda, imaju veće šanse za uspjeh, a Melo nema baš vremena, naravno da je odabrao OKC.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice