NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NBA liga

Svaka cast Jokicu. 

10 godina
neaktivan
NBA liga

Ima li netko želju komentirat Šarićevu igru u Philadelphiji? Jučer je odigrao lošu tekmu protiv Portlanda (šut 1/12).  Na početku sezonu su mu davali veću minutažu i pratio sam ga, ne želim da mu se desi Hezonjina sudbina. 

17 godina
Re: NBA liga
mattax kaže...

Ima li netko želju komentirat Šarićevu igru u Philadelphiji? Jučer je odigrao lošu tekmu protiv Portlanda (šut 1/12).  Na početku sezonu su mu davali veću minutažu i pratio sam ga, ne želim da mu se desi Hezonjina sudbina. 

jedna losa tekma na kolko dobrih? saric je vrhunski uso u rookie sezonu i neusporedivo je bolji od hezonje. nije ga iso sut, to se zna dogadat i veteranima a di nece jednom rookiu.

15 godina
NBA liga

Šarić je super s obzirom da mu je to rookie sezona a Hezonja je čini se pomalo izgorio ali vidjet ćemo, još ima vremena za njega. Mislim da je ostao još sezonu dvije u Europi kao Šarić da bi malo kompletniji otišao u NBA, pogotovo što se tiče obrane. Trebali bi malo pozornosti obratiti i na Dragana Bendera, jučer sam gledao HOU-GSW i komentator sa SK-a rekao da je on najmlađi igrač lige. Baš me zanima kako će se odvijati njegov razvoj, kao i Zubca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2017 15:33 (vrinho).
12 godina
NBA liga

previse su hypeali i bendera i hezonju, zato su oni po meni jedno veliko razocarenje

pa zubac je puno manje minuta pokazao puno vise nego bender

16 godina
NBA liga

Pa Šarić je solidan u prvoj sezoni. Hezonja nažalost veliko razočarenje, očekivao sam puno više. Točno vidiš da je prosjek ili ispod prosjeka u nekim bitnim elementima igre. Ball handling očajan, defanzivno prosjek. Ispada da je ništa više nego nekakav spot up šuter, ali ni taj šuterski dio ga ne ide ove sezone što bi mu trebala biti najača karika u njegovoj igri.

Bolje neka se što prije savjetuje i uči kako su igrači poput Leonarda ili Averya Bradleya napredovali u napadačkom dijelu igre, a prije su imali iste probleme kao on. Možda ne tako izražene, ali su dobrano poradili na svojoj igri sa loptom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2017 15:41 (antimadridista).
12 godina
samo sto su oni osobe drukcijeg mentaliteta od hezonje, on je malo previse arogantan i bahat, a nema pokrića u igri za to
16 godina
neaktivan
NBA liga

Evo da se nadovežem na allstar, jedan video, Steve Smith i Caron Butler o allstar rezervama/starterima.

Potpuno se slažem s njima da Westbrook na zapadu i Isaiah Thomas na istoku bi trebali biti u prvoj petorci.

Odličan argument, kako je moguće da Westbrook, koji će najvjerojatnije i biti MVP ove sezone (on ili Harden) nije u prvoj petorci

http://www.nba.com/video/2017/01/20/20170120-gt-smitty-caron-reserves

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 1:22 (Intel&ATI).
18 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Šarić je super s obzirom da mu je to rookie sezona a Hezonja je čini se pomalo izgorio ali vidjet ćemo, još ima vremena za njega. Mislim da je ostao još sezonu dvije u Europi kao Šarić da bi malo kompletniji otišao u NBA, pogotovo što se tiče obrane. Trebali bi malo pozornosti obratiti i na Dragana Bendera, jučer sam gledao HOU-GSW i komentator sa SK-a rekao da je on najmlađi igrač lige. Baš me zanima kako će se odvijati njegov razvoj, kao i Zubca.

Gledao sam dosta ovosezonskih utakmica Orlanda i kad se vidi način na koji igraju u napadu, nije ni čudo da je Hezonja u šuterskoj krizi. Tu nema dodavanja u napadu, nego tko dobije loptu u napadu odmah šutira. Da ima više kretanja lopte u napadu i nalaženja čovjeka u najboljoj poziciji, bilo bi i više pobjeda Orlanda i Hezonja bi bio u boljoj formi. Za Hezonju je najbolje da ga trejdaju u neki drugi tim i da tamo počne iznova.

Šarića za sada muči šut, nije mu još stabilan, no on je više igrač koji radi sve po malo i na taj način pomaže momčadi nego kao šuter. Treba vidjeti kako će se Philly posložiti kad se Simmons vrati (odnosno napokon počne igrati) i koju ulogu će Šarić imati do kraja sezone.

Bender je draftan tako visoko zbog njegovog potencijala, a ne zbog toga što može odmah pridonijeti. Baš zbog njegove mladosti, Sunsi ga polako uvode u igru. Počeli su ga razvijati tako da stoji na liniji trice i bude vanjska opasnost, a kad se malo fizički popuni više će ga pod koš gurati, da bude u paru sa Marquese Chrissom. Za njega je još prerano za donositi presudu o tome kakav je NBA igrač.

Zubac će sad napokon početi dobijati veću minutažu i nadam se da će što češće ponavljati statistiku iz utakmice sa Nuggetsima. U napadu je višestruka opasnost, meka ruka sve do trice ( u D-ligi je zabijao nekih 50% trica upućenih) , razvija skyhook kao precizan i nezaustavljiv šut, sa slobodnih bacanja je isto precizan, u utakmici sa Nuggetsima je pokazao dobro finiširanje pick and rolla sa Clarksonom. U obrani već sada utječe na izbor šuteva protivnika koji se zalete pod koš Lakersa, jedino što zna malo prerano skakati na blokadu, no to će se ispraviti sa iskustvom.  

Bogdanović je gore-dole što se tiče učinka,  na kraju sezone je restricted free agent, pa će bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga Netsi trejdati do trade deadlinea ili će ga ostaviti i potpisati s njim novi ugovor.

10 godina
neaktivan
Gledo sam denver vs clipers utakmicu,jauuu sta je jokic uradio de andre jordanu strasnoo ,odlicna partija po ko zna koji put.Nakon sto je drandre jordan udario jokica nesportaki,sudija nije vidio ovaj mu je sve vratio preko terena,poentirao preko njega svaku koju je pokuso a ovaj glavom na kraju mrda i ne vjeruje 😀😀😀😀
17 godina
NBA liga

dobar okrsaj spursa i cavsa jucer, lebron uspio tricom izborit produzetak ali tamo ih je leonard rjesio. bitno je i napomenut da je spursima falio parker kao startni plej i gasol kao startni centar i uspjeli su i bez toga cavse dobit koji su bili kompletni osim jr smitha koji je vec dugo ozljeden. nadam se da ce spursi malo pomutit stanje u playoffu na zapadu, imaju drugi najbolji skor lige, no jos mi to nije to, sve bitne tekme idu debelo leonardu preko leda a jos uvijek cekam da aldridge ubaci u vecu brzinu(jucer je promasio u zadnjoj sekundi oba bacanja koja su im mogla uzet pobjedu da su cavsi imali srece, bilo je tri razlike za spurse i dobiju jos dva slobodna i lamarcus ih promasi, mislim da pop nece bit sretan).

10 godina
neaktivan
NBA liga

Izgleda Clippersi nemogu nikaj napravit bez CP3. 76ersi odlicno igraju, imaju skor 8-2 u 2017.

artuditu
13 godina
neaktivan
NBA liga

Bender mi se cini ko najveci potencijal od Hrvata u ligi.

Vec sada igra jako dobru obranu, visok je, a dobar suter. Samo da jos malo mase nabaci i skupi iskustva. Uz to je i najmladi igrac lige.

Mislim da ce bit jako dobar igrac kroz par godina. 

17 godina
NBA liga

po meni zizic bi mogo bit najbolji hrvat u nba.

10 godina
neaktivan
Nikola Jokic show opet ,sad protiv dalasa.Ko zna koja fantastična partija Jokica,iskreno poraz direktni krivac trener Malone sto ga je izveo bespotrebno.
http://www.nba.com/nuggets/video/2017/01/22/20170122-aotn
12 godina
NBA liga

stari moj, pa ti ni ekipe ne znaš

10 godina
neaktivan
Stari jesi cuo za lapsus,zbunio sam se ...znam da su igrali protiv minesote,inace za tvoju izjavu gledo sam tu utakmicu,pratim jokica u posljednje vrijeme i pravo je uzivanje ga gledati .Lik je ubjedljivo najbolji centar za asistencije a pored toga pali i trojke,takav visok igrac a takav pregled strašno ,duze vremena nije bilo ovakvog igraca a najbolje od svega sto je 1995 god ,mlad a kida 😯😯😯😯
17 godina
NBA liga

mislim da smo svi shvatili da pratis jokica. ja bi ipak reko da malo pretjerujes, naravno ne zelim umanjit kvalitet jokica ovom izjavom. mislim da dolazis iz drzave iste ko i on i zato ga tolko hvalis. jokic igra u zadnje vrijeme jako dobro, to svaka normalna osoba mora vidit, ali nazivat ga najboljim? ima mozda jedan od najboljih pregleda terena, to sigurno od centara, floor general je pravi. no nije sve kod jokica tako savrseno, bar ne jos. siba trice, a sibat su ih poceli skoro svi centri, eto imas cousinsa, najjaci centar u napadu definitvno lige. imas marc gasola koji je odma iza njega sto se napadackog arsenala tice, isto tako siba trice. embiid ti siba trice, davis siba trice, to ce za par sezona vjerojatno 90% centara uklopit u arsenal, sto je po meni dosta zanimljivo. mislim da bi za jokica ipak trebali malo pustit da vrijeme prode da bi ga nazivali najboljim u necem, jer neki igraci igraju na visokom nivou vec sezonama(dobro premlad je jos ali kazem ajmo pustit malo vrijeme neka ide).

bilo bi zanimljivije da raspravljamo malo o momcadima, ko bi osim cavsa i gswa mogo do finala, ko bi im se mogo nac na putu u playoffu itd. jer ako kazete da je finale sigurno onda zasigurno ne gledate utakmice ove sezone, ima tu potencijalnih momcadi koje bi mogle poremetit planove ove dvije supermomcadi.

ja na zapadu vidim spurse i memphis koji ce bit jako teski za proc. a i houston bi tu ostavio zbog hardena od kojeg nikad neznas sto ti moze napravit.

na istoku bih spomenuo toronto koji ak se ova dvojica opet ne zachokaju u PO moze daleko doc. isto tako boston, jbg fali im centar(ne horford nije centar, cetvorka je iako igra centra) ali imaju odlican napad s thomasom, nadam se da ce PO bit zanimljiv.

10 godina
neaktivan
Denver Nagetsi su na svom fejsbuk profilu objavili podatak da je Jokić igrač sa najboljim ofanzivnim doprinosom ekipi u svojoj prvoj ili drugoj sezoni u NBA ligi još od 1973. godine!

Poeni, asistencije, skokovi… Doneli su mu neverovatan epitet najboljeg u poslednje 44 godine, iako su kroz najjaču ligu sveta prodefilovali mnogi velikani košarke. Treba li samo napomenuti Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa, Kobi Brajanta, Lerija Birda…

Pa ne favoeozujem ga bezveze,dovoljno podatak govori o kakvom je igracu rijec koji ima saml 21 god😁😁#denvernations
17 godina
Dado91 kaže...
Denver Nagetsi su na svom fejsbuk profilu objavili podatak da je Jokić igrač sa najboljim ofanzivnim doprinosom ekipi u svojoj prvoj ili drugoj sezoni u NBA ligi još od 1973. godine!

Poeni, asistencije, skokovi… Doneli su mu neverovatan epitet najboljeg u poslednje 44 godine, iako su kroz najjaču ligu sveta prodefilovali mnogi velikani košarke. Treba li samo napomenuti Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa, Kobi Brajanta, Lerija Birda…

Pa ne favoeozujem ga bezveze,dovoljno podatak govori o kakvom je igracu rijec koji ima saml 21 god😁😁#denvernations

ponavljamo se, ali ajmo ovako, prvo usporedi minutazu jednog kobe bryanta u prvoj sezoni i usporedi minutazu jokica. drugo usporedi uloge svih navedenih i usporedi suigrace(kako je kobe mogo doprinjet priblizno ko jokic kad je u momcadi bio shaq koji je tad bio najvece cudo koje su svi htjeli kod sebe).

inace evo nekih podataka.

michael jordan prva sezona(1984/85)- 28.2 ppg, 6.5 rb, 5.9 ast, 2.4 stl, 0.6 blk--51% sut

larry bird(1979/80)- 21ppg, 10.4 rb, 4.5 ast, 1.7 stl, 0.6 blk--47% sut

hakeem olajuwon(1984/85)- 20.6pph, 11.9 rb, 1.4 ast, 1.2 stl. 2.7 blk--54% sut

shaq(1992/93)- 23.4 ppg, 13.9 rb, 1.9 ast, 0.7 stl, 3.5 blk---56% sut

evo ovo su ti statistike nekih od najvecih igraca ikada u njihovim rookie sezonama. sad to usporedi s jokicevim statstikama i vidit ces da nije ni blizu dobar ko oni, al nitko ga ni ne pokusava usporedit s njima osim tebe.

inace, statstike nikole jokica za one koje zanima.

rookie sezona- 10 ppg, 7 rb, 2.4 ast, 1 stl, 0.6 blk--51% sut

trenutna statistika- 15 ppg, 8.3 rb, 3.8 ast, 0.7 stl, 0.7 blk---59% sut

10 godina
neaktivan
Ja to ne pokušavam reci niti bih se usudio porediti ga sa takvim imenima jer je sramota porediti s dzordanom i ostalim sto si nabrojao,poenta je sto je on neafirmisan igrac ovo je njegov tek početak i za to je vezana statistika,al svakako za pohvalu jer se snasao prebrzo i samo neka nastavi tako :) izasle su informacije vezane za spisak igraca koji ce igrati prilikom NBA all stara ,rijec je o utakmici Rising stars Usa vs world.Na ovoj utakmici igraju najbolji strani igraci i americkii kojim je ovo pocetna sezona.U tiimu svijeta nasao se Nikola Jokic i Dario Šarić.
U.S. Team Roster

Devin Booker (Suns)
Malcolm Brogdon (Bucks)
Marquese Chriss (Suns)
Brandon Ingram (Lakers)
Frank Kaminsky (Hornets)
Jahlil Okafor (76ers)
D’Angelo Russell (Lakers)
Jonathon Simmons (Spurs)
Karl-Anthony Towns (Timberwolves)
Myles Turner (Pacers)
World Team Roster

Joel Embiid (76ers)
Danté Exum (Jazz)
Buddy Hield (Pelicans)
Nikola Jokic (Nuggets)
Trey Lyles (Nuggets)
Emmanuel Mudiay (Knicks)
Jamal Murray (Nuggets)
Kristaps Porzingis (Knicks)
Domantas Sabonis (Thunder)
Dario Saric (76ers
10 godina
neaktivan
@mar123 ovi tvoji podaci se nesto ne poklapaju😁😁
10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
16 godina

A jesi ih nadrobio.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
Ja bih zamolio da moderator izbrise poruke ove sto su se prekopirale,preko telefona sam pisao stvarno ne znam do cega je ,neka greska.
17 godina
NBA liga

prijatelju kolko dugo ti pratis kosarku i opcenito malo dublje nba? nemoj shvatit da te napadam, ali uletio si opet s gluposti. to sto si ti stavio je statistika per 36 minutes. malo cu ti pokusat objasnit znacenje tog posta kojeg si mi sliko i objavio. ako mozda pratis nba page na fejsu ili tako neke klubove mozes vidjet da u zadnje vrijeme cesto pisu da netko ima neke rekorde, ono doslovno "prvi igrac u povjesti koji je zabio 5 trica, uz 9 skokova i 3 asista na petak 13. kad nije nista doruckovo". e sad tu jos ulaze momcadi koje svojim igracima kako bi im digli popularnost nadu statisku koja najbolje izgleda ili statistiku u kojoj on stvarno je prvi igrac nakon tolko i tolko koji tu odredenu stvar napravio.

evo dat cu ti primjer ove statistike na dariju saricu da vidis da ne hejtam nesto bezveze ni tebe a ni jokica(koji stvarno bolesno igra).

dario saric statistika ove sezone: 9.7 poena, 5.9reb, 1.6 ast, 0.5 stl, 0.3 blk za 23.9 minuta.

dario saric statistika ove sezone per 36 minutes: 14.7 poena, 8.8 reb, 2.4 ast, 0.8 stl, 0.4 blk.

kuzis sad razliku izmedu realne statistike i te per 36?

prava statistika ove sezone jokica je ona koju sam ja napiso, preporucam ti da za neke malo detaljnije analize tekmi i igraca prestanes citat na fejsu o nbau nego se prebacis na neke clanke na engleskom i analize, naravno ako te zanima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice