Koliko sreće prati ovog nosonju, da je to žalosno za gledati. I sad mi moramo slavit ovakva izvlačenja kluba koji je sinonim za nogomet.
Za razliku od tebe ja smijem komentirati tamo, tebe bi pokopali.

Koliko sreće prati ovog nosonju, da je to žalosno za gledati. I sad mi moramo slavit ovakva izvlačenja kluba koji je sinonim za nogomet.
Znaci tebi su cilj lajkovi. A to sta i kako pises je nevazno. Samo da se drugom svidi.
Znaci tebi su cilj lajkovi. A to sta i kako pises je nevazno. Samo da se drugom svidi.
Baš i ne, lajkovi su za djecu. Da si pogledao profil skužio bi da je fejk ime. Sve što pišem je zabavno, sad nekom se svidi nekom ne.
Svakako. Al da vidimo neke stvari:
1) ovdje su pozeljni samo istomisljenici
2) ako ne pljujes po treneru i igracima samo zato sto nije guardiola il klopp a pritom pokazujes veliko neznanje nisi dobrodoso.
3) barcafan12 je izmisljao izjave igraca da bi "dokazao" kako su igraci protiv trenera. A prica se nastavila tako da ne bi po 2 3 sedmice ni rijec ovdje napisao cekajuci prvi slijedeci poraz ili kao sinoc negativan rezultat u toku utakmice da bi odmh ovdje poceo pljuvati. Ako je to vama uredu, i meni je. Al onda se sobro zapitajte koji je smisao teme uopce.
Smisao teme kao i foruma je iznositi svoje mišljenje i poštovati tuđe, to je funkcioniralo godinama dok se ti nisi pojavio. U početku si bio iritantan s kontriranjem i omaložavanjem svačijeg mišljenja, ali kad smo shvatili da si fejk i troler nisi više mogao biti ni iritantan.
Eto toliko od mene što se tiče dotičnog, pa vi sad vidite ko će kog prvi prozvati u skorijoj budućnosti
Smisao teme kao i foruma je iznositi svoje mišljenje i poštovati tuđe, to je funkcioniralo godinama dok se ti nisi pojavio. U početku si bio iritantan s kontriranjem i omaložavanjem svačijeg mišljenja, ali kad smo shvatili da si fejk i troler nisi više mogao biti ni iritantan.
Eto toliko od mene što se tiče dotičnog, pa vi sad vidite ko će kog prvi prozvati u skorijoj budućnosti
Ako pod mišljenjem podrazumijevaš laganje i izmišljanje informacija onda svaka čast.
Što se tiče "funkcionisanja godinama"... DA, mnogo štošta nakaradno može funkcionisati čak i stoljećima. Pa i po cijenu da se spaljuju ljudi ko Giordano Bruno zbog drugačijeg mišljenja.
Zasigurno, srednjovijekovnu svijest neki ovdje imaju.
Ako pod mišljenjem podrazumijevaš laganje i izmišljanje informacija onda svaka čast.
Što se tiče "funkcionisanja godinama"... DA, mnogo štošta nakaradno može funkcionisati čak i stoljećima. Pa i po cijenu da se spaljuju ljudi ko Giordano Bruno zbog drugačijeg mišljenja.
Najbitnije je da su samo stvoji stavovi jedini točni. Evil-a nisam stavio na blok, tebe ću. Muka mi čitat nebuloze. Bye Bye
Najbitnije je da su samo stvoji stavovi jedini točni. Evil-a nisam stavio na blok, tebe ću. Muka mi čitat nebuloze. Bye Bye
Inace se ne osvrcem na medijske frljoke u postovima iako sam upoznat sa njima, vec vise samom igrom. A tu sam zaista bio skoro sve u pravu, za razliku od vas. I vi to jako dobro znate.
Sva sreća pa nije vidio tak mali retrovizor.
Nadam se da ne
Ima li tko dobar stream da ne puca?
becac264967d6d70517c0f8dff4cdf1ad12341d9
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/9ur0ek/2000_gmt_inter_vs_barcelona/
https://www.totalsportek.com/fc-barca/
vec ces nes naci
Livetv tocka ru. Biraj kvalitetu kakvu hoces. Spanjolski su najbolji a ruski u visokoj rezoluciji. Meni ogranicavajuci faktor nije brzina neta nego slab komp xD
Šteta, mogli smo zabit barem dva gola. Kiša pada, nije im lako igrati.
U prijevodu treba 6 puta izgubiti loptu da bi napravio jedan dobar laznjak. Klimavo za sad sto se tice nejgovog nastupa, moguce da ce izaci vrlo brzo.
Suarez je lud sta fula
Dembele samo da krene donositi prave odluke na terenu i bio bi top, ovako se vidi da je još neiskusan i fali mu samopouzdanja, ali nije loš, svakako bolji od Rafinhe i Munira.
Dobra igra, dominacija u posjedu, svi redovi su na visini zadatka, fali samo završnica, Suarez je danas onaj tip kad će mu trebati 6-7 šansi za pogodak, a drugi dan bi do sada već postigao 2 gola, ali dobro, trudi si, lijepo razigrava.
Arthur podsjetio na Xavija onom dubinskom loptom prema Urugvajcu. Mora češće tako pokušavati, ima on dobar pregled igre.
Nadam se pogotku u nastavku, Intera drže Handanovic i Škriniar, dobar stoper
Da, identičan dojam sam stekao. Izgleda da mu je jasno da su mu dani u Barci odbrojani pa ga boli neka stvar kako će odigrati. Nadam se da ćemo vidjeti Malcoma u nastavku umjesto Dembelea.