FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...

Koliko sreće prati ovog nosonju, da je to žalosno za gledati. I sad mi moramo slavit ovakva izvlačenja kluba koji je sinonim za nogomet. 

Za razliku od tebe ja smijem komentirati tamo, tebe bi pokopali.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...

Koliko sreće prati ovog nosonju, da je to žalosno za gledati. I sad mi moramo slavit ovakva izvlačenja kluba koji je sinonim za nogomet. 

Znaci tebi su cilj lajkovi. A to sta i kako pises je nevazno. Samo da se drugom svidi.

11 godina
Ajd dosta vas je više, Barcelonista prestani prozivat barcafana, ovo nije tema u vezi vas dvojice nego u vezi Barcelone, ne trebate uopće bit predmet rasprave. Otjerali ste pola komentatora ove teme vašim offtopičarenjem i gluparijama. Čim dođem za računalo odvojit ću sat vremena i prijavit vas za spamanje. Toliko od mene.
15 godina
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...

Znaci tebi su cilj lajkovi. A to sta i kako pises je nevazno. Samo da se drugom svidi.

Baš i ne, lajkovi su za djecu. Da si pogledao profil skužio bi da je fejk ime. Sve što pišem je zabavno, sad nekom se svidi nekom ne.

8 godina
neaktivan
playjob kaže...
Ajd dosta vas je više, Barcelonista prestani prozivat barcafana, ovo nije tema u vezi vas dvojice nego u vezi Barcelone, ne trebate uopće bit predmet rasprave. Otjerali ste pola komentatora ove teme vašim offtopičarenjem i gluparijama. Čim dođem za računalo odvojit ću sat vremena i prijavit vas za spamanje. Toliko od mene.

Svakako. Al da vidimo neke stvari:

1) ovdje su pozeljni samo istomisljenici

2) ako ne pljujes po treneru i igracima samo zato sto nije guardiola il klopp a pritom pokazujes veliko neznanje nisi dobrodoso.

3) barcafan12 je izmisljao izjave igraca da bi "dokazao" kako su igraci protiv trenera. A prica se nastavila tako da ne bi po 2 3 sedmice ni rijec ovdje napisao cekajuci prvi slijedeci poraz ili kao sinoc negativan rezultat u toku utakmice da bi odmh ovdje poceo pljuvati. Ako je to vama uredu, i meni je. Al onda se sobro zapitajte koji je smisao teme uopce.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smisao teme kao i foruma je iznositi svoje mišljenje i poštovati tuđe, to je funkcioniralo godinama dok se ti nisi pojavio. U početku si bio iritantan s kontriranjem i omaložavanjem svačijeg mišljenja, ali kad smo shvatili da si fejk i troler nisi više mogao biti ni iritantan.

Eto toliko od mene što se tiče dotičnog, pa vi sad vidite ko će kog prvi prozvati u skorijoj budućnosti

8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Smisao teme kao i foruma je iznositi svoje mišljenje i poštovati tuđe, to je funkcioniralo godinama dok se ti nisi pojavio. U početku si bio iritantan s kontriranjem i omaložavanjem svačijeg mišljenja, ali kad smo shvatili da si fejk i troler nisi više mogao biti ni iritantan.

Eto toliko od mene što se tiče dotičnog, pa vi sad vidite ko će kog prvi prozvati u skorijoj budućnosti

Ako pod mišljenjem podrazumijevaš laganje i izmišljanje informacija onda svaka čast. 

Što se tiče "funkcionisanja godinama"... DA, mnogo štošta nakaradno može funkcionisati čak i stoljećima. Pa i po cijenu da se spaljuju ljudi ko Giordano Bruno zbog drugačijeg mišljenja.

Zasigurno, srednjovijekovnu svijest neki ovdje imaju.

15 godina
Barcelonista kaže...
barcafan12 kaže...

Ako pod mišljenjem podrazumijevaš laganje i izmišljanje informacija onda svaka čast. 

Što se tiče "funkcionisanja godinama"... DA, mnogo štošta nakaradno može funkcionisati čak i stoljećima. Pa i po cijenu da se spaljuju ljudi ko Giordano Bruno zbog drugačijeg mišljenja.

Najbitnije je da su samo stvoji stavovi jedini točni. Evil-a nisam stavio na blok, tebe ću. Muka mi čitat nebuloze. Bye Bye

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
barcafan12 kaže...

Najbitnije je da su samo stvoji stavovi jedini točni. Evil-a nisam stavio na blok, tebe ću. Muka mi čitat nebuloze. Bye Bye

Inace se ne osvrcem na medijske frljoke u postovima iako sam upoznat sa njima, vec vise samom igrom. A tu sam zaista bio skoro sve u pravu, za razliku od vas. I vi to jako dobro znate.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2018 9:51 (Barcelonista).
15 godina

Sa YT.

15 godina

Sva sreća pa nije vidio tak mali retrovizor.

13 godina
protjeran
Nadam se da ce Vidal od prve minute umjesto Rakitica. Treba nam netko tko se moze udarati s Radjom i Brozom.
16 godina
kexzoR kaže...
Nadam se da ce Vidal od prve minute umjesto Rakitica. Treba nam netko tko se moze udarati s Radjom i Brozom.

Nadam se da ne

13 godina
protjeran
Onda cemo spusit kao i protiv Rome kada nas je njihov vezni red pregazio.
15 godina

Sastav i klupa:

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2018 20:28 (x18x05x).
10 godina
FC Barcelona

Ima li tko dobar stream da ne puca?

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
Imam 6 arena I 6 sportklubova I nitko ne prenosi LP. Pa jebem ti drzavu usranu.
10 godina
neaktivan
el.šef kaže...

becac264967d6d70517c0f8dff4cdf1ad12341d9

artuditu
10 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Imam 6 arena I 6 sportklubova I nitko ne prenosi LP. Pa jebem ti drzavu usranu.

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/9ur0ek/2000_gmt_inter_vs_barcelona/

https://www.totalsportek.com/fc-barca/

vec ces nes naci

artuditu
11 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Livetv tocka ru. Biraj kvalitetu kakvu hoces. Spanjolski su najbolji a ruski u visokoj rezoluciji. Meni ogranicavajuci faktor nije brzina neta nego slab komp xD

13 godina
protjeran
Dembele se uopce ne trudi.
13 godina
protjeran
15 godina
FC Barcelona

Šteta, mogli smo zabit barem dva gola. Kiša pada, nije im lako igrati.

10 godina
FC Barcelona

U prijevodu treba 6 puta izgubiti loptu da bi napravio jedan dobar laznjak. Klimavo za sad sto se tice nejgovog nastupa, moguce da ce izaci vrlo brzo.

Suarez je lud sta fula

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dembele samo da krene donositi prave odluke na terenu i bio bi top, ovako se vidi da je još neiskusan i fali mu samopouzdanja, ali nije loš, svakako bolji od Rafinhe i Munira.

Dobra igra, dominacija u posjedu, svi redovi su na visini zadatka, fali samo završnica, Suarez je danas onaj tip kad će mu trebati 6-7 šansi za pogodak, a drugi dan bi do sada već postigao 2 gola, ali dobro, trudi si, lijepo razigrava.

Arthur podsjetio na Xavija onom dubinskom loptom prema Urugvajcu. Mora češće tako pokušavati, ima on dobar pregled igre.

Nadam se pogotku u nastavku, Intera drže Handanovic i Škriniar, dobar stoper

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Da, identičan dojam sam stekao. Izgleda da mu je jasno da su mu dani u Barci odbrojani pa ga boli neka stvar kako će odigrati. Nadam se da ćemo vidjeti Malcoma u nastavku umjesto Dembelea. 

13 godina
protjeran
Suarez ide glavom na kopacku i kad mu ne ide. A dembele se seta. Jeste vidjeli situaciju kad je Coutinho usao u sredinu i cekao je 4,5 sekundi da dembele dodje?
13 godina
protjeran
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA
13 godina
protjeran
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice