FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo

http://www.index.hr/sport/clanak/kraj-price-liverpool-odbio-barcinih-100-milijuna-za-coutinha/987572.aspx

I šta sad? Tko mjenja Neymara? Paco?

Barcelonu odreda svi odbijaju, a tko kroči u njeno dvorište ode sa igračem (Neymar). Toliko o maštanju. Dakle, otpali Verratti i sad Coutinho. Bravo. Ako ništa drugo, boriti će se sa Sevillom za europsku ligu.

17 godina
Re: FC Barcelona
To je bilo ocekivano i samo budale su mislile da ga se moze na korektan nacin dovesti.

Sad me samo zanima koga cemo ganjat

Ako nisu Isco (sto je uzasan reach), Mbappe ili Eriksen onda me ne zanima
8 godina
neaktivan
Klauzula Asenssia 75 miliona. Bilo bi dobro aktivirat je :D :D
13 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Klauzula Asenssia 75 miliona. Bilo bi dobro aktivirat je :D :D

u svakom slucaju, bio bi bolje pojacanje od dembelea.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Evo

http://www.index.hr/sport/clanak/kraj-price-liverpool-odbio-barcinih-100-milijuna-za-coutinha/987572.aspx

I šta sad? Tko mjenja Neymara? Paco?

Barcelonu odreda svi odbijaju, a tko kroči u njeno dvorište ode sa igračem (Neymar). Toliko o maštanju. Dakle, otpali Verratti i sad Coutinho. Bravo. Ako ništa drugo, boriti će se sa Sevillom za europsku ligu.

Zato što Liverpool hoće 120+, a do te cifre još nisu došli. Gotovo svi engleski klubovi su prodavali svoje zvijezde, tko plati zadovoljavajuću sumu, eto krenite od C. Ronalda pa nadalje, samo što su sada došla takva vremena da 100 mil više nije dovoljno da se uzme najboljeg igrača premierligaškom klubu. U tome vam je cijela priča.

https://futbol.as.com/futbol/2017/08/10/primera/1502331361_305489.html

Dembele 150 mil??? Za 150 nek ga kupe PSG ili Real ako su blesavi toliko. Ja ne bih dao više od 50 za njega, a i da uzmemo u obzir sada ovo sulude cifre 100 bi bila gornja granica za koje su klubovi spremni platiti, tako da ne vjerujem da je Barca htjela izvrnuti 120 mil, prije da su kemijali nešto 70-80.

Što se tiče Neymara, trenutno nema tog igrača raspoloživog koji može zamijeniti tu njegovu brzinu i tehniku, a sa druge strane i konkretno zabijanja, npr. vidjeli ste zadnju Neymarovu utakmicu, što se ispromašivao, možda bi u takvim situacijama Deulofeu bar jedan zabio i ne znam, donio eventualna 3 boda. I MSN su mogli svašta zabiti, ali mogli su i svašta promašiti... Ja sam uvijek bio fan Neymarovih poteza i driblinga, ali golovi su ti koji se računaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 12:22 (Dante05).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

liverpool nas je od*ebao, a nasi idioti ce dati 100mil eura za lika kojem jos ni dlake nisu pocele rasti.

17 godina

Odhebao bi Asensio klauzulu i da je mi aktiviramo

13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Odhebao bi Asensio klauzulu i da je mi aktiviramo

ne mozes znati dok ne probas.

14 godina
neaktivan

Pa dobro nisu valjda Coutinho i Dembele jedini igrači na svijetu, treba se polako okrenuti drugima. Recimo Erikssen, odličan bi bio, ili recimo vratiti se na priču oko Carrasca. Ok svjestan sam da kvalitetom nisu egal sa gornjim dvojcem ( o Erikssenu bi se dalo raspravljati) i cijena bi im isto bila slična ali dani prolaze prvenstvo je idućeg vikenda, El Clasico za par dana, a oni zapeli za ovu dvojicu. Mislim da što se tiče Coutinha priča je definitivno gotova, a o dolasku Dembelea ovisi samo je li Barca dovoljno glupa da iskrca 100+ milijuna za njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 13:48 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

liverpool nas je od*ebao, a nasi idioti ce dati 100mil eura za lika kojem jos ni dlake nisu pocele rasti.

Dembele je strasan potencijal, neznam koliko si ga gledao u Dortmundu, ali decko je zvijer. Ako je doslo vrijeme velikih cifri za igrace, treba ih platit. Takvo je trziste i gotovo. Nazad vise nema, sad su samo bitni ciljevi kluba. Ako se misle borit za drugo mjesto sa Atleticom u la ligi, izletit u LP odmah iza skupine, i nadat se doc u finale kupa, onda neka ne kupuju nikoga. Za to ce bit dovoljan Paco i Gomes.   Ali ako oces nesto vise, onda treba ulozit. Sve je rizik, slazem se, al bez rizika, ceka nas sezona ko i lani.

A Dembeleu ce dlake narast, ako ti je to bitno, kad je wayne rooneyu mogla narast kosa, nije ni za ovog problem.

Neznam zasto se svi strasite trosenja para, mislite da ih nemaju ?   Stara garda super igraca polako zalazi u godine, novih 5-6 dolazi i treba piknut nekoga, dok ih netko drugi ne kupi.   Ali ne, zbrojite cifru koja je potrosena za Paca, Gomesa i Ardu, i te takve poluproizvode, pa zbrojite jel se to vise isplati.   

Ne bih se cudio da dembeleu slijedece sezone cijena bude 250 milja. Kako je sve ovo krenulo svemu se mozemo nadat.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 13:55 (barcaINTER).
13 godina
protjeran
barcaINTER kaže...
kexzoR kaže...

Dembele je strasan potencijal, neznam koliko si ga gledao u Dortmundu, ali decko je zvijer. Ako je doslo vrijeme velikih cifri za igrace, treba ih platit. Takvo je trziste i gotovo. Nazad vise nema, sad su samo bitni ciljevi kluba. Ako se misle borit za drugo mjesto sa Atleticom u la ligi, izletit u LP odmah iza skupine, i nadat se doc u finale kupa, onda neka ne kupuju nikoga. Za to ce bit dovoljan Paco i Gomes.   Ali ako oces nesto vise, onda treba ulozit. Sve je rizik, slazem se, al bez rizika, ceka nas sezona ko i lani.

A Dembeleu ce dlake narast, ako ti je to bitno, kad je wayne rooneyu mogla narast kosa, nije ni za ovog problem.

Neznam zasto se svi strasite trosenja para, mislite da ih nemaju ?   Stara garda super igraca polako zalazi u godine, novih 5-6 dolazi i treba piknut nekoga, dok ih netko drugi ne kupi.   Ali ne, zbrojite cifru koja je potrosena za Paca, Gomesa i Ardu, i te takve poluproizvode, pa zbrojite jel se to vise isplati.   

Ne bih se cudio da dembeleu slijedece sezone cijena bude 250 milja. Kako je sve ovo krenulo svemu se mozemo nadat.

ako se znalo da je takva igracina i talent zasto ga nisu doveli prosle godine za 10,15mil? kao sto sam rekao prije par dana, nasi skauti se cesu po jajima umjesto da rade... vrijednost dembelea na transfermarktu je 33mil eura, a mi ga zelimo platit 120, pa kru te **** pa ovo nema ni u football manageru....

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 14:08 (kexzoR).
17 godina
Pa zato sto ga je Dortmund doveo.

Pa smiješni ste ekipa, ja ne kužim gdje vam je mozak.

Zašto bi jedan Dembele s 19 godina došao u Barcu, ako je mogao igrat Europu i startat u Dortmundu?

Ako želiš takvog igrača moraš platit. Kao što je PSG uzeo Neymara. Samo smo glupi što klauzula nije bila 300
12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
barcaINTER kaže...
kexzoR kaže...

ako se znalo da je takva igracina i talent zasto ga nisu doveli prosle godine za 10,15mil?

Zato jer je takvih talenata bilo 50, od tih 50, mozda 2-3 od njih se nastave razvijat kako treba i razviju se u super igrace, nadolazece zvijezde. Dok ostali ostanu na onim razinama od kad su imali 17-18.

Ovi iz Dortmunda su to u decku vidjeli i sad ti ga nece dat ispod 120 milja. Jednostavno.    

Katalonac_HR
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Zašto bi jedan Dembele s 19 godina došao u Barcu, ako je mogao igrat Europu i startat u Dortmundu?

Ako želiš takvog igrača moraš platit. Kao što je PSG uzeo Neymara. Samo smo glupi što klauzula nije bila 300

a nismo ga mogli kupit i poslat u dortmund na posudbu? svaki normalan klub treba imat drugi klub gdje ce slati svoje igrace na posudbu, npr. mi smo trebali sklopit ugovor sa sociedadom/sevillom/celtom/valencijom.

17 godina
Da je Dembele rupa bez dna, Dortmund bi ga pustio za 90 i ne bi tražio 150 sigurno.

Nije do toga da su vidjeli da su svi zainteresirani, nego do toga što im uvijek odu zvijezde za premalu lovu, a 150 milijuna će otpuhat bilo koga.

Istu stvar radi i Monaco s Mbappeom. Igrač oko kojeg grade momčad. Malo su ga iznevjerili odlaskom Bakayoka i Mendya.
17 godina
kexzoR kaže...
Mitch kaže...

a nismo ga mogli kupit i poslat u dortmund na posudbu? svaki normalan klub treba imat drugi klub gdje ce slati svoje igrace na posudbu, npr. mi smo trebali sklopit ugovor sa sociedadom/sevillom/celtom/valencijom.

Ha to je već drugi par rukava...James je na posudbi u Bayernu.

Što nismo mi mogli dati Thiaga na isti način?

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Nema to veze sa klauzulama, i da mu je bila miljardu, bitna je volja i odluka Neymara. On je htio otic i amen. Mogli su ga platit i manje od klauzule ako bi ney radio probleme i nebi vise htio igrat za Barcu. Sto ce ti takav igrac.

Katalonac_HR
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
kexzoR kaže...
Mitch kaže...

Ha to je već drugi par rukava...James je na posudbi u Bayernu.

Što nismo mi mogli dati Thiaga na isti način?

zato sto imamo debile u upravi.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba dovest Arape u upravu i gotovo. Neymar bi ostao. A Dembelea bi kupili za 400 milja kad mu dlake narastu.

Ionako ce Neymar otic u kurac od opijanja, kockanja i sponzorusa.

Ode lik sestri na rodjendan, vrati se pijan i napusen, i nevalja do kraja sezone.

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 14:19 (barcaINTER).
17 godina
barcaINTER kaže...
Mitch kaže...

Nema to veze sa klauzulama, i da mu je bila miljardu, bitna je volja i odluka Neymara. On je htio otic i amen. Mogli su ga platit i manje od klauzule ako bi ney radio probleme i nebi vise htio igrat za Barcu. Sto ce ti takav igrac.

Rekao je da će otići samo ako otkupe klauzulu i nema problema između klubova, te da je sretan u Barceloni.

Kad su to riješili odlučio se za PSG. Kad su nudili 190 prošle sezone odbio je.

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
barcaINTER kaže...
Mitch kaže...

Rekao je da će otići samo ako otkupe klauzulu i nema problema između klubova, te da je sretan u Barceloni.

Kad su to riješili odlučio se za PSG. Kad su nudili 190 prošle sezone odbio je.

Zato sto lani nisu njegovom ocu nudili nista. Sad mu je ocu vise na tjedan nego njemu.

Katalonac_HR
17 godina
FC Barcelona

Evo izgleda da je pao dogovor za Dembelea.

130 milijuna + bonusi, 10 mil godišnje.

13 godina
protjeran
Mitch kaže...

ma jebo im bog mater glupu. jedva cekam iducu sezonu da kupe i mboulu za 200.

11 godina
Prema navodima Le Parisiena, Dembele dolazi za 130 milijuna eura uz 10 milijuna eura godišnje...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 14:30 (barcaINTER).
17 godina
kexzoR kaže...
Mitch kaže...

ma jebo im bog mater glupu. jedva cekam iducu sezonu da kupe i mboulu za 200.

Heh, a ja mislio da je za Sukija 80 bilo previše.

Ja imam puno više povjerenja u Dembelea nego Mbappea. Stvarno mislim da je Dembele čak veći potencijal za zlatnu loptu nego Neymar, doseć će peak taman kad je Messi (bi trebao biti) u zalasku karijere s 35 g.

Dembele je po meni kompletniji od Coutinha jer je bitno jači u duelima. Stvarno bih ga volio vidjet, ali uz još neko zvučno pojačanje za utjehu od odlaska Neymara.

Pogledaj ovo pa se možda predomisliš. Ako ćemo igrat 4-2-3-1 idealan igrač.

17 godina
barcaINTER kaže...

Nema veze, Modrić isto ne smije igrat.

11 godina
Iniesta je zatražio odobrenje Valverdea da ne prisustvuje današnjem treningu zbog osobnih razloga, ne ozljede...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije samo taj video bitan, volim Dortmund pogledat, sigurno sam pogledao 15 tekmi lani.  Ima jos puno toga sto nemozes vidjet samo tako. 

Vjerujte mi decko je nadolazeca zvijezda. Ima cak nekih segmenata u igri jacih od Neymara.  Duplo manje koci igru. Filing za fluidnost napada i njegove lopte u for, su nezamislive za nekoga od 19 godina tad.

Katalonac_HR
12 godina
neaktivan
playjob kaže...
Iniesta je zatražio odobrenje Valverdea da ne prisustvuje današnjem treningu zbog osobnih razloga, ne ozljede...

Danas ne trenira jer je otisao punici nacijepat drva.

A zasto ga nece bit u Nedelju na utakmici ?

Zbog treninga danasnjeg ?

Katalonac_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice