FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.688.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
brane47 kaže...

Pa kako vam vise nije glupo stavljati takve slike i postove..

Usporedjujete Barcu koja je trenutno najbolji klub i Chelsea, kojima je ovo jedna od najgorih sezona, i tek su se sad malo digli u formi..

Mislim stvarno, vi se s time idete hvaliti..zalost..

što je zabranjeno stavljati slike usporedbe? Što bi ja kao navijač Barcelone trebao žaliti što napadači Chelsea nisu u formi?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 15:48 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

što je zabranjeno stavljati slike usporedbe? Što bi ja kao navijač Barcelone trebao žaliti što napadači Chelsea nisu u formi?

Ne, ali je smijesno sto se time hvalis..kao da ja stavim usporedbu Chelsea-ja i Wolverhamptona, ima li smisla?

Inace, sve ce se vidjeti u srijedu.. Karma is a bitch

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 15:52 (brane47).
15 godina
FC Barcelona

Tko se hvali? ti si smiješan,samo sam postavio sliku usporedbe. I ne,nije isto kao Chelsea i Wolverhampton,koliko para su utrošili u Chelsea i smiješno je vidjeti takve brojke,bar meni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 15:54 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

neznam sta je smjesnije, sta hejter usporedjuje Barcu i Chelsea kao Chelsea i Wolverhampton, ili to sta se barcin fan tome suprostavlja....

MEGA TROL LOL LOL LOL

Ako bude igra Torres u napadu, ja predlazem da Messi stane na branku..... zavezanih ruku... i na kolinima...... zavezanih ociju...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakve pare..jao suti..i za onu raspravu maloprije..kako cim se sudi u korist barce drukcije se gleda..kao naprimjer onaj penal maloprije, protiv valjda levantea..

Jel ti imas pojma koliko je puta sudjeno u korist Barce, a da je bilo protiv barce, onda bi rekao, ma to nije penal, malo ga odgurnup..

Ako nesto na svijetu mrzim, onda je to dvolicnost i tesko licemjerstvo, a vi niste ljudi ako nemozete priznati da to upravo jeste..

Mozete govorit protiv youtube-a punog dokaza protiv vas..

Ja da znam da je takva situacija sa sudjenjem i iznudjivanjem padajnem u klubu za koij navijam, ja bi sutio i pokrio se usima, ali neki ljudi ocito nemaju obraza..

I jos nesto, vecina ljudi navija za Barcelonu jer je najbolja, i to je odvratno, kolko sam tako imao primjera svojih lega, koji je klub najbolji za njega navijam, idiotarija..

Klub se voli, CFC..

Abomb kaže...

Messi je dobar u prikrivanju prekrsaja, da, mislim lako ga je nevidit, pa zapet nogom o njegovu glavu dok trcis..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:03 (brane47).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja gledam utakmice Barcelone zadnjih nekoliko godina (ovu sezonu redovno) i ne mislim za sebe da sam ikakav navijac i odbacujem i rugam se sa objasnjenjima da se klub voli i zivi za njega. To je iracionalno, IMO. Koji je tvoj slucaj?

[edit] Ovo "voli" samo u slucaju da nemas nikakvog kontakta sa jezikom i kulturom iz koje je klub rodjen, sve ostalo je ...

The only thing I put before me is do re.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:08 (VirtUoso).
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ja gledam utakmice Barcelone zadnjih nekoliko godina (ovu sezonu redovno) i ne mislim za sebe da sam ikakav navijac i odbacujem i rugam se sa objasnjenjima da se klub voli i zivi za njega. To je iracionalno, IMO. Koji je tvoj slucaj?

Gdje sam spomenuo da se zivi za njega..samo da se klub voli, bio on posljednji ili prvi..

15 godina
brane47 kaže...

Kakve pare..jao suti..i za onu raspravu maloprije..kako cim se sudi u korist barce drukcije se gleda..kao naprimjer onaj penal maloprije, protiv valjda levantea..

Jel ti imas pojma koliko je puta sudjeno u korist Barce, a da je bilo protiv barce, onda bi rekao, ma to nije penal, malo ga odgurnup..

Ako nesto na svijetu mrzim, onda je to dvolicnost i tesko licemjerstvo, a vi niste ljudi ako nemozete priznati da to upravo jeste..

Mozete govorit protiv youtube-a punog dokaza protiv vas..

Ja da znam da je takva situacija sa sudjenjem i iznudjivanjem padajnem u klubu za koij navijam, ja bi sutio i pokrio se usima, ali neki ljudi ocito nemaju obraza..

I jos nesto, vecina ljudi navija za Barcelonu jer je najbolja, i to je odvratno, kolko sam tako imao primjera svojih lega, koji je klub najbolji za njega navijam, idiotarija..

Klub se voli, CFC..

ovo kaže navijač Chelsea. Mogu pogoditi otkad navijaš za njih? Da nije možda otkad je tajkun stigao u klub? You cant buy history.

i da,standardno za vas,kad nemate argumenata odmah na suce.

Vidljivo je da si došao provocirati ovdje u temu još od prvog posta danas, zato lagano prošetaj.

15 godina
neaktivan

Nista cudno kad je samo messi ove godine efikasan u barci al na svu srecu pa ga imaju{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Klub se voli, CFC..

Ako Chelzi voliš od Abramovićeve ere onda to nije ljubav. Ja sam Chelsea volio u ono doba kada su igrali Zola (car), Hasselbank (car), Stanić, Petit, Desailly, Leboef, onaj golman De Goej ili De Guy.... Tada su imali ono nešto.

17 godina
neaktivan
brane47 kaže...
VirtUoso kaže...

Gdje sam spomenuo da se zivi za njega..samo da se klub voli, bio on posljednji ili prvi..

Sta to volis kod Chelsea?

15 godina
VirtUoso kaže...

Sta to volis kod Chelsea?

vjerojatno Abramovića.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakav abramovic..Boli me za njega, nepratim od njega..Ali vi biste i za 20 godina rekla, ako si poceo pratit od onda, bla bla..A sta ti volis kod Barce, koje pitanje, stvarno si smjesan..Sta te jos zanima, sta sam rucao?

I za 100 godina biste rekli da je chelsea nastao umjetno..ali nikad nije bio mali klub..kako se samo zivciram, nerazumijem vas, takve navijace, ja nista nemam rotiv barce, niti bih nekoga pljuvao, po necijem drugom klubu..

Ali ako ste vi djubrad i ja sam, zbog vas navijaca nevolim barcelonu..

Necu se dati, da me neki diklic isprovocira za karton..Odma moras bit jadan i spomenit otkad kao pratim..ja ne provociram, ja sam isprovociran..Od prije par dana kad ste u temu dosli..

A za sve vas "navijace" Barce..Vi sigurno navijate za njih otkad je Messi jos bio u pelenama..joj isuse

Balvan8 kaže...

Ako Chelzi voliš od Abramovićeve ere onda to nije ljubav. Ja sam Chelsea volio u ono doba kada su igrali Zola (car), Hasselbank (car), Stanić, Petit, Desailly, Leboef, onaj golman De Goej ili De Guy.... Tada su imali ono nešto.

Imaju i sada..bar za mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:22 (brane47).
17 godina
neaktivan
brane47 kaže...

kakav abramovic..Boli me za njega, nepratim od njega..Ali vi biste i za 20 godina rekla, ako si poceo pratit od onda, bla bla..A sta ti volis kod Barce, koje pitanje, stvarno si smjesan..Sta te jos zanima, sta sam rucao?

I za 100 godina biste rekli da je chelsea nastao umjetno..ali nikad nije bio mali klub..kako se samo zivciram, nerazumijem vas, takve navijace, ja nista nemam rotiv barce, niti bih nekoga pljuvao, po necijem drugom klubu..

Koliko dugo si simpatizer Chelsea? Po cemu si lojalniji klubu od mene koji uvjetno receno navija za Barcu zadnje dvije godine? Na koji nacin Chelsea osjeti tvoju lojalnost? 

15 godina
FC Barcelona

ma pusti ga,lik prvi napiše da navijamo za Barcu "zato jer je najbolja" i onda počne govoriti da ga provociramo i slično. Pogledaj si čovječe post gore kakve nebuloze pišeš.

Vjerojatno nemaš ni 13 godina,nebi ti dao više kad ti gledam postove.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
brane47 kaže...

Koliko dugo si simpatizer Chelsea? Po cemu si lojalniji klubu od mene koji uvjetno receno navija za Barcu zadnje dvije godine? Na koji nacin Chelsea osjeti tvoju lojalnost?

Dosadan si..tko s tobom prica..Vidi se spo tvojim postovima da ti je skoro svejedno kako ce ti klub proci..ne osjetze, ali ne osjete ni od jednog navijaca,kakvi su ti to glupi argumenti, to sto kazes meni mozes reci bilo kome..nazalost mi je ova temu u temama u kojim sudjelujem..

EDIT: NIje provociranje sto ste prije koji dan dosli tamo u temu?Ili sto sad spominjete neke pare i tajkune, ili bilo sta ostalo..ja sam glup sto se odazivam uopce..da vama ja govorim sta vi meni, nebi vam diglo tlak?

@antimadrista, ma sam sam si kriv sto sam se nazivcirao, kratak sam na fitilju..{#} Nebrini, nemam ni priblizno toliko godina, onaj post je pisan 100 na sat, u ljutnji..odo, necu vise tu dolazit, svako ce uvijek imat svoje misljenje, trosim i sebi i vam avrijeme bezveze..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:32 (brane47).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#} Znaci ne znas.

15 godina
brane47 kaže...

Dosadan si..tko s tobom prica..Vidi se spo tvojim postovima da ti je skoro svejedno kako ce ti klub proci..ne osjetze, ali ne osjete ni od jednog navijaca,kakvi su ti to glupi argumenti, to sto kazes meni mozes reci bilo kome..nazalost mi je ova temu u temama u kojim sudjelujem..

slažem sa sa ovim podcrtanim.

16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

vjerojatno Abramovića.

Oprosti, ali jadne su vam izjave u vezi Abramoviča. Računano od sezone 04/05 (uključena) do sezone 11/12 (uključena) Chelsea je potrošio 393 m Ł, a Barcelona 455 m Ł (približno). A neću ni spominjat koliko je potrošio Real Madrid i činjenicu da su Barcelona i Real Madrid u dugovima do vrata.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
15 godina
epic kaže...
antimadridista kaže...

vjerojatno Abramovića.

Oprosti, ali jadne su vam izjave u vezi Abramoviča. Računano od sezone 04/05 (uključena) do sezone 11/12 (uključena) Chelsea je potrošio 393 m Ł, a Barcelona 455 m Ł (približno). A neću ni spominjat koliko je potrošio Real Madrid i činjenicu da su Barcelona i Real Madrid u dugovima do vrata.

ja na post "vi navijate za Barcelonu samo zato jer je najbolja" ću odgovoriti baš tako. Slažeš li se da je i to jadno što je on napisao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:35 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
epic kaže...
antimadridista kaže...

vjerojatno Abramovića.

Evo kolega je malo pribraniji od mene, ja na takve stvari odmah zelim opsovat sve zivo i mrtvo, kako vi nevolite da vam spominjemo suce i sve, zasto vi onda spominjete ovakve stvari..niste u redu..

To su sad razmjerice..Vi cete nama nest pod nos stavit, mi vama..ovo je odgovor na ono za abramovica, kao sto je tvoj bio na nesto moje, tako se moze u krug do sutra..Ali cinjenica je da Barca sigurno nije zaradila novce sadeci krumpire..Imaju oni novaca, ima i Chelsea, i u cemu je problem..nebi trebao biti nigdje..

I jos nesto..nije Chelsea klub poput citya (bez uvrede navijacima), ima nekakvu bar skaut sluzbu, i poksa dovesti mladje igrace, pa ih dati na posudbu ili uvoditi polako kod sebe..A ne kupiti igrace na vrhuncu karijere i preskupe,, kao city koji bi kupio i cr-a i messia.. izuzev torresa..stvarno je bio skup..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:41 (brane47).
15 godina
brane47 kaže...

To su sad razmjerice..Vi cete nama nest pod nos stavit, mi vama..ovo je odgovor na ono za abramovica, kao sto je tvoj bio na nesto moje, tako se moze u krug do sutra..Ali cinjenica je da Barca sigurno nije zaradila novce sadeci krumpire..Imaju oni novaca, ima i Chelsea, i u cemu je problem..nebi trebao biti nigdje..

slažem se,ali pogledaj malo gore pa ćeš vidjeti da si počeo sa provociranjem,zato sam ti i spomenuo Abramovića. Taj argument da navijamo za Barcu samo zato što je najbolja ti ne drži vodu,jer sam siguran da neznaš svakog pojedinca u ovoj temi i njegov privatni život. Eto,bar u mom slučaju znam da nisi u pravu što se tiče toga,a vjerujem i vidim po postovima drugih da su pravi navijači Barce,a ne oni prolazni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:43 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

slažem se,ali pogledaj malo gore pa ćeš vidjeti da si počeo sa provociranjem,zato sam ti i spomenuo Abramovića. Taj argument da navijamo za Barcu samo zato što je najbolja ti ne drži vodu,jer sam siguran da neznaš svakog pojedinca u ovoj temi i njegov privatni život. Eto,bar u mom slučaju znam da nisi u pravu što se tiče toga,a vjerujem i vidim po postovima drugih da su pravi navijači Barce,a ne oni prolazni.

Zato sam se pokusao ograditi od toga na pomislit da sam rekao sve vas, s time, "vecina", ne svi..Ali ok, nisam mislio na vas, sve..

Koga jos zivcira ovo:

17 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Koga jos zivcira ovo:

nisam shvatio zašto bi to ljude živciralo? Pa Ronaldo Luis Nazario de Lima je po meni najbolji napadač ikada. Najveća šteta je što mu je pukao prednji križni i što je zbog toga pauzirao skoro 2 godine, te ga je to malo unazadilo u karijeri.

Evo ko hoće neka pogleda jedan malo duži video o njegovim driblinzima, stvarno je čovjek bio igračina imao je sve, dribling, skok, snagu, udarac, okretnost, brzinu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 17:07 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
brane47 kaže...

Koga jos zivcira ovo:

nisam shvatio zašto bi to ljude živciralo? Pa Ronaldo Luis Nazario de Lima je po meni najbolji napadač ikada. Najveća šteta je što mu je pukao prednji križni i što je zbog toga pauzirao skoro 2 godine, te ga je to malo unazadilo u karijeri.

Evo ko hoće neka pogleda jedan malo duži video o njegovim driblinzima, stvarno je čovjek bio igračina imao je sve, dribling, skok, snagu, udarac, okretnost, brzinu... {#}

Naravno da je Ronaldo bio igračina, ali u članku je moglo bez onoga "onaj pravi", i ovo sve što si naveo ima i ovaj Ronaldo.

15 godina
FC Barcelona
nemožeš uspoređivati Cristiana sa starim Ronaldom,bar trenutno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 17:15 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
nemožeš uspoređivati Cristiana sa starim Ronaldom,bar trenutno.

Zasto ne? a zasto se Messi moze sa Maradonom?

15 godina
FC Barcelona
Zato što nogometni stručnjaci kažu tako.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zato što nogometni stručnjaci kažu tako.

A zasto se ne mogu usporedivati ova dva?,za messia si dao objasnjenje imas pravo na misljenje

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bokte, tu da bilo koji post stavis, pocet ce flame war.. :D

Glupo je, jer je i on Ronaldo, bez obzira jel je bolji, jel je losiji, jel jos nije legenda, ili je..glupo je to pravi jer se zove jednako kao i on, nema tu pravi, ne pravi, ima samo bolji..a o tome necu nista reci niti zapocinjat svadje..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice