Ma Chelsea je želio tu pobjedu više nego Tottenham i zasluženo su pobjedili. Ali evo ti sad primjer ti kažeš "kako moze biti toliko ostecen, ako su im dali 5 komada" slična stvar je bila u utakmici Barca-Milan, Barca im je zabila 3 komada ( nije 5, ali je opet lijepa prednost) nadigrali su Milan u svim pogledima, bili su bolji te su zasluženo prošli. Ali većina ljudi nije mislila tako nego su svi pljuvali opet uefa, platini, farsa, penalona, lessi (to mi nikada neće biti jasno šta se ljudi hoće reći s time?), te su tvrdili da je Milan oštećen, da je Milan bio bolji prije nego je bio penal, da bi vjerojatno Milan pobjedio sa ta 2 moćna udarca na gol, itd... Valjda razumiješ šta hoću reći? Realu se gleda kroz prste jako puno ove godine i nikoga to previše ne zanima, čak je i ljudima drago jer nemogu podnijet da Barca toliko dominantna, da je stalno u novinama, da su njezini igrači među najboljim igračima svijeta, a kada se Barceloni svira na prvi pogled sumnjivi penal, onda su opet oni krivi jer su potplatili cijeli svijet, a sve "krađe", mesarski potezi, glumatanja, simuliranja Reala se zaboravljaju, jedino ih mi fanovi to nećemo zaboraviti. Inače svi znaju da je to tipična Mourinhova đubretarska taktika, koju je radio i u Portugalu i u Engleskoj, te sada provodi i u Španjolskoj. On i njegovi igrači nikada nisu krivi za poraz nego su uvijek suci krivi za sve, nakon što to ponoviš 100 puta ljudima to jednostavno uđe u uho i svi su uvjereni da je on "bog" kojega nitko nemože pobijedit, osim uz pomoć sudaca.
Nemoj da se usudis usporedivati te dvje utakmice bruko jedna,isto je izmislit penal kojeg da nema milan ide dalje??????
Prvo faul na adebayoru nema rijeci o penalu ali vi to ne mozete shvatiti jer se barci sviraju nevjerovatne stvari u 16 metara ROFL pa u pravilu za vas je kontak u 16 metara penal gledo sam ja onaj video kao nedosudeni penali za barcu ove sezone sramota je sta fanboyevi stavljaju svih 10 tak situacija nema veze s mozgom
Golman je izasao na loptu pa ne moze on dok klizi mjenjat putanju dok napadac moze preskociti ga ali to ne zeli.
Bruka sti ti... Golman je izašao na loptu, jel ju pokupio/dirnuo makar? Nije! Jel pokupio igrača? Je. Šta je to? Golman dok klizi ne može mijenjati putanju? Slažem se. Ali po tvojoj "logici" svaki klizeči start nije prekršaj, jer onaj koji klizi ne može mijenjati putanju, a igrač koji stoji i ima loptu može skočiti ili se maknuti štogod. Pričaš gluposti.
Cech je išao uklizavati, krivo je procijenio i srušio igrača, loptu nije ni vidio. Penal i crveni karton. Olakotna im je okolnost što je Bale zabio, zato se nitko nije ni bunio (tko se buni kada zabije gol?). Ali netko je spomenuo, tu nema i ne bi trebalo biti prednosti.
A za preskakanje golmana, jasno da će igrači preskakati golmana ako ovaj uhvati loptu da ga ne bi ozlijedili i napravili prekršaj na golmanu. Cech loptu nije uhvatio (ponavljam se xD) i ne vidim zašto bi ga Adebayor trebao i morao preskakti zato što je ovaj pogriješio u prosudbi...