ekipa ako kupujete whey na hsstore bio bi zahvalan da koristite affiliate link, valjda će mi dati neki bonusić.
hvala:
HSNSTORE
za registraciju možete koristiti referal code HY60744
ekipa ako kupujete whey na hsstore bio bi zahvalan da koristite affiliate link, valjda će mi dati neki bonusić.
hvala:
HSNSTORE
Ja uredno uzimam sa HSN store stranice,dapače VIP sam član jer uzimam na više i za frendove itd pa na neke stvari dobijem popuste itd
Ima boljih i jeftinijih
Scitec se nađe za 20€/kg
Ima boljih i jeftinijih
Scitec se nađe za 20€/kg
https://shopbuilder.hr/koncentrati-proteina-sirutke-whey/builder-100-whey-4x1-kg-4-kg-p16153
19,75 €/kg
Ma da, kupit ću 4 kile, a možda je smeće okus. ON gold standard double chocolate, a kad nemam, dobar mi je i običan iz gymbeama, chocolate milkshake. Ostalo, užas što sam probao.
Ma da, kupit ću 4 kile, a možda je smeće okus. ON gold standard double chocolate, a kad nemam, dobar mi je i običan iz gymbeama, chocolate milkshake. Ostalo, užas što sam probao.
okus čokolade je solidan, nije presladak. cookies and cream je sasvim ok. pa podijeliš sa ekipom, svakom po 1kg
https://www.hsnstore.eu/brands/sport-series/evonatural-whey ovaj izgleda dobro, stevia umjesto sukraloze kao zasladivac. Samo netko treba probati prvo
https://www.hsnstore.eu/brands/sport-series/evonatural-whey ovaj izgleda dobro, stevia umjesto sukraloze kao zasladivac. Samo netko treba probati prvo
jednom uzeo whey sa stevio. Nikad vise. Najveci uzas sta sam probao.
nekako mi je ostavljao metalni okus u ustima
pozdrav! ima li itko iskustva sa retatrutideom? tko zna o cemo pricam zna inace je lijek koji je trenutno u fazi 3 klicikih ispitivanja i pokazuje najbolje rezultate za fat loss bez nuspojava.
svi bi skidali mast i bili izrezani i nabildani bez muke i odricanja - ne ide i ne postoje prečaci, samo znoj, krv i suze
brast dođe na kikiriki kompjuterski forum pričat o ekserimentalnim lijekovima, kao e sreže te, a nemoraš niš, tko zna o čem pričam zna...
ajde gtfo, ovdje samo krv znoj suze šta kaže kix, nema kemičara, svi su banirani ili nestali.l
Ljudima se neda, lakše je mlatit po pekarskim proizvodima i onda tražit alternative, vidim neki ozempic je popularan sad kod mršavljenja. Najlakše je izgubit salo, 6-8 tjedana odricanja i top si. Za mišić izgradit e to je potrebno puno kidanja i popravljanja istog. Ni ja više ne stavljam ništa ovdje. Tema je propala ljudi u 2025 godini i dalje pišu a koji whey kupujete kao da je to najbitnija stvar na svijetu. Pijem whey i bit ću velik.
U formi sam života, izgledam najbolje ikad imao sam 93kg izrezao se za 6 tjedana na 81kg i održavao to preko ljeta vrlo lako po ljetu je najlakše ne jesti puno , digao carbse prije 3 tjedna evo me na 85kg 175cm i 10% body fata, izgledam neprirodno za naturalca koliko sam dobro odradio cut pa recomp fazu. Sve trudom, radom, zalagenjem, pametan trening, pametna ishrana, i ne treba ti ništa više. Nekad je teško naći volju i motivaciju ali meni je to jedini ispušni ventil u životu.
ma nije do precica, treniram ja od svoje 4te godine a u gymu sam nekih 8 god vec. nikad nikakve steroide ne planiram da si razjebem hormone, ne pada mi na pamet. izgledam super i zadovoljan sam (180cm, 85 kg na slici, zacrnio tetovazu i s prsa maknuo tetovazu u fotosopu).
no, ovo realno nije "kemija". nemos rec da je ozempic kemija, niti je steroid niti je nikakav SARM ni slicno, jedino kaj radi je suzbija apetit. retatrutid je trenutno
u fazi 3 od farma firme Eli Lilly-ja i ko god prati trendove moze vidjet po yt da si ljudi lijece masnu jetru, spustaju kolesterol, suzbijaju apetit, mrsave i super treniraju. djeluje na glukagon i utjece na spaljivanje masti, nema nuspojava, kada bude releasan to ce biti blockbuster. ljudima mjenja zivot.
btw bellicus, super forma! nemas problema s libidom kad si na tolkom bf kao naturalac? ja cim se rezem tak libido mi opako pada. uzimam kao onaj tongat ali i te pizdarije da mozda pomognu
Ljudima se neda, lakše je mlatit po pekarskim proizvodima i onda tražit alternative, vidim neki ozempic je popularan sad kod mršavljenja. Najlakše je izgubit salo, 6-8 tjedana odricanja i top si. Za mišić izgradit e to je potrebno puno kidanja i popravljanja istog. Ni ja više ne stavljam ništa ovdje. Tema je propala ljudi u 2025 godini i dalje pišu a koji whey kupujete kao da je to najbitnija stvar na svijetu. Pijem whey i bit ću velik.
U formi sam života, izgledam najbolje ikad imao sam 93kg izrezao se za 6 tjedana na 81kg i održavao to preko ljeta vrlo lako po ljetu je najlakše ne jesti puno , digao carbse prije 3 tjedna evo me na 85kg 175cm i 10% body fata, izgledam neprirodno za naturalca koliko sam dobro odradio cut pa recomp fazu. Sve trudom, radom, zalagenjem, pametan trening, pametna ishrana, i ne treba ti ništa više. Nekad je teško naći volju i motivaciju ali meni je to jedini ispušni ventil u životu.
Svaka cast na ovako niskom bodyfatu. Jel jos uvijek rokas po bro splitu? Ja iskreno ovaj cut zakazao jako, treniram ja super, 4 do 5 treninga tjedno bez prestanka vec godinama, al za prehranu ove godine nemam disciplinu. Zivot mi je stresniji, ali se necu izvlacit.
Ovak je to bilo 2023
Ficolinja libido mi je super. Suplementacija je uvijek ista kod mene whey kreatin preworkout, malo magnezija, b kompleksa i poceo u zadnje vrijeme melatonin da lakse utonem i san.
Angelo97 bro split da. Još ovaj mjesec maintaince i onda dizanje kalorija ovaj put pametno. 300 u plus i sve dok napredujem na kilazi ne diram pa opet podici malo. Možda uspijem probiti 95kg do proljeća. I ako to bude sa 15 16% bf bit cu jako zadovoljan. Ukidam i posljednji powerlifting vjezbu iz mog arsenala a to je deadlift bench je otisao odavno squat ima vec 8mj kako ne radim. I sa deadliftom je gotovo 34 godine moja donja ledja to vise ne mogu pratit. Utorak me ukljestilo kod obicnog saginjanja kod kuce do te razine da nisam bio sposoban hodati. Tek jake injekcije su mi ponogle i opustile zivac. Tijelo u ovim godinama naturalno ne prasta toliki teret. Pametan bro split, izolacije kablovi bucice, mašine sto manje se kidati uz maksimalan stretch i cisti bodybuilding.
Treba mi dugo da zaspem onda mogu spavati i 12h da me ne diras, ali ono 8 sati u komadu mi dosta vikendom malo duže, tad nemam obaveza. Melatonin uzeo u ljekarnoj pa znatno lakše zaspem. Ujutro preferiram trening kad sam mogao sad više to ne mogu. Tako da navečer.
Uvijek ću započeti sa zgibovima 5 serija do otkaza 12-15 bude ponavljanja, lat pulldown široki 75kg do otkaza isto tako oko 10 ponavljanja, lat pulldown uski, jednoručni pulldown ali iz kosa. T bar row sam volio ali udara po leđima jako jer ga radim na oldschool način, veslanje u pretklonu mi se ne sviđa imam dojam kao da ne osjetim i ne mogu se povezati sa mišićem, ne paše mi ali radio sam ga često. Pull down sa konopom ugl te sajlice i slobodne utezi kombinacija. Ramena radim standardni potisak bučicama iznad glave tu nemam problema, na tvom bi mjestu sjeo na klupu napravio si na smithu sve i radio tako, sjediš fiksiran si smith je fiskiran i radiš potisak iznad glave tako i siguran si.
Treba mi dugo da zaspem onda mogu spavati i 12h da me ne diras, ali ono 8 sati u komadu mi dosta vikendom malo duže, tad nemam obaveza. Melatonin uzeo u ljekarnoj pa znatno lakše zaspem. Ujutro preferiram trening kad sam mogao sad više to ne mogu. Tako da navečer.
Kakvo ti je iskustvo sa melatoninom? Ja razmisljam uzeti, ali prvo sam mislio probat sa ashwagandom ds vidim koliko bi mi pomogla.
Kakvo ti je iskustvo sa melatoninom? Ja razmisljam uzeti, ali prvo sam mislio probat sa ashwagandom ds vidim koliko bi mi pomogla.
nećeš baš brže zaspati, ali lakše utoneš u san i snovi ti budu full vividni i maštoviti. ja se ćešće probudim i opet zaspem i ponovno sanjam.
Dobar je melatonin za 11e uzeo u ljekarnoj, 60 tableta i sigurno je bolje sa njim nego bez njega, nekako san je lakši kako je kolega gore napisao. Ugl dobar je ako imaš problema sa spavanjem, ja se dignem u 7 ujutro i u pola 1 se sam se znao vrtit po krevetu. Probaj ugl...
hvala:
HSNSTORE
update, evo referal code za popust
HY60744