Strava!
Strava se oglasila o sukobu s Garminom: "Ne slažem
- poruka: 14
- |
- čitano: 8.446
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Chicken out !
Mogli su i prije tužbe zbrojiti od kuda većina love kapa (integracija s vodečim proizvođačem sportskih satova)
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Strava 2x
Dobra alternativa za Stravu?
Strava je ispla u ovom slučaju najslabija karika. Problem je u njoj. Probali su podmuklo preko reddita utjecati na fanove, da ih dobiju na njihovu stranu, kao što rade botovi koji šire neke svoje ideje. Međutim, nije uspjelop. Garmin je Garmin. Iako nisu najbolji u svijetu pametnih satova, nisu ni druga liga. Najbolji je Apple Watch.
Trkači, entuzijasti, amateri vole Stravu app, jer mogu dijeliti svoje rezultate, kao lijepe žene slike svojeg tijela na Instagramu.
Pa, ko kaj više voli pratiti.

Strava je ispla u ovom slučaju najslabija karika. Problem je u njoj. Probali su podmuklo preko reddita utjecati na fanove, da ih dobiju na njihovu stranu, kao što rade botovi koji šire neke svoje ideje. Međutim, nije uspjelop. Garmin je Garmin. Iako nisu najbolji u svijetu pametnih satova, nisu ni druga liga. Najbolji je Apple Watch.
Trkači, entuzijasti, amateri vole Stravu app, jer mogu dijeliti svoje rezultate, kao lijepe žene slike svojeg tijela na Instagramu.

Za ono cemu sluzi Garmin Apple watch je neupotrebljiv.
konjRR
Ma, mojne. Koji sat spašava živote ljudima?? Samo Apple. Garmin je radi konj, al ipak konfekcijski sat, druge klase.ž
Appple Watch, ima sve. Sve moguće funkcije, stil, slave, prestiž, sve žene se okreću za. njim....

konjRR
Ma, mojne. Koji sat spašava živote ljudima?? Samo Apple. Garmin je radi konj, al ipak konfekcijski sat, druge klase.ž
Appple Watch, ima sve. Sve moguće funkcije, stil, slave, prestiž, sve žene se okreću za. njim....

Nije zato jer imam Garmin sat, al' daj ne kenjaj gluposti. Apple Watch samo sa svojih 2-3 dana battery lifea nema kaj trazit pored bilo kojeg garmina.
Mala ispravka.
u čitavoj je priči najsmješnije da je većina ljudi koji trče prihvatila "pametne" satove kao nešto neizostavno!!! ne pada mi napamet pratiti bezbrojne statistike o svakom trčanju. ili ono još gluplje - dijeliti "rezultate" po raznim mrežama. odem u maksimir i naprosto - trčim. samo za sebe. bez sata, bez mobitela, bez dijagrama, bez dijeljenja. i UŽIVAM.
@ludi kekec
Ne žikiš ti to. Ti si trkač, koji ne želi napredovati. Cijelo vrijeme ostaješ na istoj razini.
A, u sportu, mi sportaši se furamo na brže, više i jače.

@ludi kekec
Ne žikiš ti to. Ti si trkač, koji ne želi napredovati. Cijelo vrijeme ostaješ na istoj razini.
A, u sportu, mi sportaši se furamo na brže, više i jače.