Nadogradnja računala (please help!)

poruka: 132
|
čitano: 13.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

kada imas neparan mnozitelj,memorija (npr 800mhz) ce ti radit na 753Mhz ili vise mislim da je drukcije kad je drukciji množitelj, mislim da mi je na 13x bila 775 uglavnom tu negdje. To vrijedi za athlone,a kod phenoma mislim da je to ispravljeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel bi ova konfa mogla pokretat Crysis,Far Cry 2,NFS Undercover i ostale kao što je budući GTA4 :

Gigabyte S3

AMD Athlon 64 X2 5200+

Gainward Radeon HD4850

2X1 GB Kingmax 800mhz

HDD 160GB(dosta za početak)

Fortron PNF 400W

Većinom sve igre mislim igrat na rezi 1024x768 a one zahtjevnije 800x600 a detalji nemoraju bit high može i medium pošto reza ne ide veća kad mi je monitor samo 15 inča.Nema se para za novi monitor jedva za ovu konfu.A kakva kriza dolaaaazi plaće se zamrzavaju,dionice padaju i sve će poskupit.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nadogradnja računala (please help!)
Xbox360 Modder kaže...

Jel bi ova konfa mogla pokretat Crysis,Far Cry 2,NFS Undercover i ostale kao što je budući GTA4 :

Gigabyte S3

AMD Athlon 64 X2 5200+

Gainward Radeon HD4850

2X1 GB Kingmax 800mhz

HDD 160GB(dosta za početak)

Fortron PNF 400W

Većinom sve igre mislim igrat na rezi 1024x768 a one zahtjevnije 800x600 a detalji nemoraju bit high može i medium pošto reza ne ide veća kad mi je monitor samo 15 inča.Nema se para za novi monitor jedva za ovu konfu.A kakva kriza dolaaaazi plaće se zamrzavaju,dionice padaju i sve će poskupit.

S tom grafickom ces moc sve na high naravno, i nije potrebno smanjivat rezoluciju.(1024x768, moze i vece)
Samo koliko ces dat para za te komponente.
17 godina
neaktivan

Oko 2600 kn.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Za bolju stabilnost rada na računalu bolje je složit konfiguraciju temeljenu na Intel procesoru sa nVIDIA grafičkom karticom ili AMD procesorom sa ATi grafičkom.Naravno ne mora značit ali je bolje ići zbog stabilnosti.Usto, ko kaže da nVIDIa ne valja?Ako GTX280 ne valja, to ne znači da su ostale kartice spore

cijenim ja tvoj fakultet(koji god bio)
ali svi  kompovi su stabilni i nijedan  se nece srusit ak nesto nije pokvareno ili preko granice ovrclockan samo zato sto kombinacija ne valja
kolko se ja skromno kuzim u kompove---pri kupovine maticnih nigdje ne pise da je napravljena za posebnu kombinaciju procesora i graficke

pozzz

Smijeh
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Evo čitam u jednom časopisu nije bitno u kojem,al ak neko baš oće znat u gameplay-u da će Tekken 6 možda izać i za x360.I eto opet dvoumice za mene al najviše zbog tekkena meni to ono igra svih igara.Prvi tekken sam igro još kao klinac i uvjek sam plejku imo upaljenu barem 3-4 sata.Sad me sve više igara vuče na x360 nego na pc.A i na x360 nema hardverskih zahtjeva kao na pc-u.Možda ćete reč da se stalno predomišljam ko neka baba al jednostavno mi je x360 nekak zakon.Samo me zanima dokad će otprilike izlazit igre za x360.Čito sam u gempleju za ono novo osvježeno sučelje a piše i da kompanija planira novo osvježenje za 2-3 godine pa onda će izlazit i igra još barem toliko.Stoga bih radije uzeo x360 arcade nego onu konfu.A i ta konfa će začas bit slaba za nove igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad ću postavit jedno pitanje za koje ćete možda mislit da je besmisleno :

1.Šta je jače 9600pro ili integrirana x1250 ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

9600 pro kolko sam vidio po netu...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

I za kolko godina ćeš lupiti konfu?   ako je uopće ikad i kupiš, do tad će ukinut bug forum
Belji se      Punih PET STRANICA slaganja tvoje konfe. Pa čovjek bi reko da ti slažeš konfe na bijelu kuću ili Pentagon.
pa ljudi u par postova slože puno složenije konfe.      

Katastrofa.     
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 20:13 (kopa3x).
17 godina

dobro, nije bitno koliko stranica ima neka tema, ima upravo onoliko koliko postoji interesa za nju, ocito dosta ljudi slaze ove low-mid konfe (iz ocitih razloga) i zele izvuci maksimum iz njih, i to je skroz ok, ne znam zasto to tebe toliko smeta.

sto se tice xboxa... hmmmm... pa ono, da, u startu je bolje za igre i da, ne moras brinut za hardverske zahtjeve jer su sve igre radjene za identican xbox, ali s druge strane s razlogom su igre za pc zahtjevnije, i lakse je "nabavit" igru za PC nego za box, te te u konacnici ako mislis imat vise od 4-5 igara PC dodje i jeftinije (to je moje misljenje, mozda sam u krivu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
Xbox360 Modder kaže...

I za kolko godina ćeš lupiti konfu?   ako je uopće ikad i kupiš, do tad će ukinut bug forum
Belji se      Punih PET STRANICA slaganja tvoje konfe. Pa čovjek bi reko da ti slažeš konfe na bijelu kuću ili Pentagon.

Katastrofa.     
 Ko je tebe zvao ????? Šta si uopće komentiro u temi jel nemaš drugog posla da skupljaš PET ambalaže aaaaaaaaaaaaaaaaa ??????
92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
kopa3x kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Katastrofa.     
  Ko je tebe zvao ????? Šta si uopće komentiro u temi jel nemaš drugog posla da skupljaš PET ambalaže aaaaaaaaaaaaaaaaa ??????
  nisi mi odgovorio na pitanje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice