Nadogradnja mog PC-a zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nadogradnja mog PC-a

E ovako... Ja sam imao maticnu 1156 socket i riknula mi je... I tu je maticnu tesko nabaviti valjda to znate, radi socketa, a i vrijeme je da nesto novo kupim pa i procesor otpada iz pca...

U pc-u je ostala graficka kartica: Nvidia GTX 460 1GB (Gigabyte), x2 DDR3 Kingston HyperX 2GB 1600MHz... Tu su jos zvucna kartica 7.1 i 1,5TB HDD i 2 dvd-roma i napajanje od 550W ali predpostavljam da to nije bitno...

I sad sam vidio da u novim maticnim karticama ima integrirana graficka, takodjer u procesoru sam vidio istu stvar i treba mi pomoc da napravim najbolji comp sto mogu tj. da mi rade eto sve 3 graficke da tako kazem... Nisam bas upucen u ove nove stvari pa mi treba pomoc...

Kontao sam uzeti:

Procesor: Intel i5-3570K     - http://ark.intel.com/products/65520/Intel-Core-i5-3570K-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz?q=3570k

Maticna: ASUS P8Z77-M      - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77M/

Takodjer sam mislio nadograditi sa ddr: DDR3 Kingston HyperX 4GB 1600MHz

I kad bi stavio ove 3 navedene stvari i gore sto mi je ostalo jel tu sve u redu, jeli sve stima, ocu li iskoristiti sve sto se moze, treba mi pomoc ako nije problem, i hvala na citanju ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja mog PC-a

Tvoja konfiguracija bi bila dobra, ali kada kupuješ novu matičnu ploču TREBAŠ PAZITI NA ne znam kako se to na hrv. kaže "Power Supply" trebaš kupiti dobroga da se ne bi matična spržila, tj. CPU

Ako ćeš sam slagati, spajati računalo, pogledaj ovaj video: 

Sretno!

12 godina
neaktivan

Znam sam spojiti hvala na linku ;)... I da dobro kazes, jel ti mislis na napajanje? Trenutno imam od 550W, mislis da je to dovoljno ?

12 godina
neaktivan

I vidim da za procesor ima x2 4pin utora... A moje napajanje ima samo 1 4pin connector... Jel trebaju il je dovoljan jedan ?

14 godina
neaktivan
Nadogradnja mog PC-a

Kombinacija je sama po sebi u redu!

O kojem se točno napajanju radi?

Ako je držalo do sada trebalo bi i dalje, ali eto za svaki slučaj.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
moderator
Nadogradnja mog PC-a
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice