Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 978.367
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovi na T-HT-u poludili! Pogledajte cijene Iphona na rate! Iphone 8 Plus 256 GB na rate je 595 kn x 36 rata = 21.420,00 kn! Svašta!!!

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/produljenje-ugovora?gapt=4-4-1-1-0-0-0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Da ne bude nesporazuma. Iphone me uopće ne interesira već sam šokiran abnormalno visokim cijenama na rate.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Stigao novi Update, Tcom :)
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RobotTitan kaže...

Da ne bude nesporazuma. Iphone me uopće ne interesira već sam šokiran abnormalno visokim cijenama na rate.

Mora da je greška nekakva.

14 godina
RobotTitan kaže...

Nešto ste kolega grdo promašili, ceo fudbal, pa meni "u tarifi imam sve XL" na plaćanje 24 rate, rata ako sam dobro upamtio 504.00 kuna, što je ukupno ispod 7500.00 kuna! 

LINK; https://www.hrvatskitelekom.hr/mobitel/apple-iphone-8-plus-256gb-silver?cti=novi-ugovor&noredirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-0&entityid=Do-fj27hudmnfOmIxfOjDboT7GKfDAd3bVxYfdy62jY1&groupdiscount=false&scuserselected=false

ATJ Lučko
13 godina
RobotTitan kaže...

Ovi na T-HT-u poludili! Pogledajte cijene Iphona na rate! Iphone 8 Plus 256 GB na rate je 595 kn x 36 rata = 21.420,00 kn! Svašta!!!

Ne plaćaš tu cifru svih 36 mjeseci.

24 mjeseca plaćaš tarifu i uređaj. Nakon toga možeš tarifu otkazati i ostaje ti 12 mjeseci samo uređaj.

10 godina
Ma da otkažeš bilo kaj ne mijenja činjenicu da je to suludo davati. Ako baš netko mora kupiti na rate onda mu je bolje uzeti na običnj kreditnu. Nema ugovora, nema ništa.
Moja je logika da ako nemam za S8 gotovinu onda ću kupiti Xiaomi. Mobitel na rate je bezveze, al svatko ima svoje.
I da riješim dušebrižnike, ako možeš operateru plaćati 24 mjeseca ratu onda možeš i uštedjeti taj isti iznos, vjerovatno i više.

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
RobotTitan kaže...

Nešto ste kolega grdo promašili, ceo fudbal, pa meni "u tarifi imam sve XL" na plaćanje 24 rate, rata ako sam dobro upamtio 504.00 kuna, što je ukupno ispod 7500.00 kuna! 

LINK; https://www.hrvatskitelekom.hr/mobitel/apple-iphone-8-plus-256gb-silver?cti=novi-ugovor&noredirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-0&entityid=Do-fj27hudmnfOmIxfOjDboT7GKfDAd3bVxYfdy62jY1&groupdiscount=false&scuserselected=false

Ja mislim, kolega, da ste Vi promašili ceo fudbal. Ja nisam pravio tu web stranicu već oni u T-HT-u. Napisao sam točno ono što sam vidio. Meni je jasno da negdje mora postojati kvaka ali piše kako sam napisao. Izvolite pogledati:

17 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Ma da otkažeš bilo kaj ne mijenja činjenicu da je to suludo davati. Ako baš netko mora kupiti na rate onda mu je bolje uzeti na običnj kreditnu. Nema ugovora, nema ništa.
Moja je logika da ako nemam za S8 gotovinu onda ću kupiti Xiaomi. Mobitel na rate je bezveze, al svatko ima svoje.
I da riješim dušebrižnike, ako možeš operateru plaćati 24 mjeseca ratu onda možeš i uštedjeti taj isti iznos, vjerovatno i više.

Uzeo bi i ja ovaj s8+ na diners, ali limit mi je 3500kn na rate. I jos se uvijek nešto kupi i tako da diners  ne igra.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
13 godina

Nije problem cijena uređaja odnosno rate za uređaj.

Konkretno iPhone 8 Plus košta 322,50x24=7740kn s time da je 0 kuna jednokratno a najjeftiniji za gotovinu u dućanu je 8100kn. Nije neka razlika ali je jeftiniji iako se slažem da bi popusti trebali biti veći s obzirom da se potpisuje ugovor. S time da si ne diraš limit na Dinersu a i opet ako uzmeš mobitel na Diners, i dalje moraš kupovat bonove ili plaćati trenutnu tarifu. Problem je što se uglavnom na cijene tarifa bune ljudi koji troše 50 kuna mjesečno i onda uzmu npr. Najbolju L koja je 199 kuna mjesečno ili XL koja je 299 kuna i onda je problem jer je velika mjesečna rata za tarifu i uređaj.

S tobom se slažem, ako nemaš para, uzmi mobitel za koji imaš a da ne moraš dizat kredit a ne kada zaškripi pa kad ne možeš plaćati račune, svi su drugi krivi nego ti sam koji si uzeo bijesnu tarifu s bijesnim uređajem a relano trošiš 50 kuna mjesečno.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ma nije poanta u tome. Htio sam naglasiti kako je netko iz T-HT-a vrlo glupo napisao 595 kn/36 rata. Onaj tko nema predođbu o cijenama uređaja automatski bi to množio i čudio se kako jedan mobilni uređaj može koštati kao polovni auto.

0 0 hvala 0
14 godina
RobotTitan kaže...
ATJLučko kaže...
RobotTitan kaže...

Ja mislim, kolega, da ste Vi promašili ceo fudbal. Ja nisam pravio tu web stranicu već oni u T-HT-u. Napisao sam točno ono što sam vidio. Meni je jasno da negdje mora postojati kvaka ali piše kako sam napisao. Izvolite pogledati:

Ono što sam onako odokativno na prvu uočio u linku što ste ga vi kolega spustili je da je plaćanje preko DINERS-a! 

Ali svejedno, plaćate 5xx.xx kuna 36 mjeseci vezano uz tarifu, što ste izgleda vi propustili uzet u obzir?! 

Ako mi je 36 mjeseci tarifa oko 200.00 kuna, to je oko 7200.00 kuna na tarifu, plus ostatak na mobitel i dobije se cifra koju možete očekivati, ali realno! 

Ustvari, vi ste stavili samo link na izbor mobitela, pa vas molim, stavite link sa mobitelom striktno gdje se vidi koja tarifa za koji mobitel i na koliko mjeseci otplate, preko čega, DINERS kartice ili računa, ili nečeg trećeg?! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
RobotTitan kaže...
ATJLučko kaže...
RobotTitan kaže...

Ono što sam onako odokativno na prvu uočio u linku što ste ga vi kolega spustili je da je plaćanje preko DINERS-a! 

Ali svejedno, plaćate 5xx.xx kuna 36 mjeseci vezano uz tarifu, što ste izgleda vi propustili uzet u obzir?! 

Ako mi je 36 mjeseci tarifa oko 200.00 kuna, to je oko 7200.00 kuna na tarifu, plus ostatak na mobitel i dobije se cifra koju možete očekivati, ali realno! 

Ustvari, vi ste stavili samo link na izbor mobitela, pa vas molim, stavite link sa mobitelom striktno gdje se vidi koja tarifa za koji mobitel i na koliko mjeseci otplate, preko čega, DINERS kartice ili računa, ili nečeg trećeg?! 

Očito je da se nismo razumjeli, kolega. Htio sam naglasiti kako je upravo ta stranica koju sam stavio nestručno napravljena jer zavarava već na prvi pogled potencijalnog kupca s tim 5xx/36 rata.

Kupio sam svoj S8+ upravo na DINERS preko te stranice i pisalo je 325 kn/12 rata ili 3900 kn jednokratno. To je kristalno jasno svakom. A ovo je zbunjujuće na prvi pogled.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2017 19:25 (RobotTitan).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+
Postovanje, mijenjao sam iphone 7 za S8 pa sad dok se malo priviknem treba vremena, napravio sam print screen i zanima me ako netko zna sto je ovaj plus u krugu na vrhu u traci. I jos nesto cini mi se kao da se baterija poprilicno brzo trosi isto mozete vidit na print scr... Unaprijed zahvaljujem na pomoci. Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ikona koju spominješ je data saver.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ono što sam danas ranije pisao o crushing black problemu kod gledanja filmova ba S8+, našao sam na jubitu dva videa gdje ljudi prikazuju nešto slično samo u sučelju phonea i pretpostavljam pod slabijim osvijetljenjem. Uspoređivao sam paralelno S8+ i Tab S, vrtio iste fotke i par clipova s jubita, S8+ ide dublje u detalje u tamnim područjima, prikazuje ih svijetlije nego Tab S, definitivno izvadi više detalja iz fotke ili videa, ali onda nakon određene nijanse sive (koje Tab S više ni ne prikazuje) jednostavno padne u crno i prijelaz je relativno oštar. Smrdi na softverski problem ako ćemo na to gledati kao problem.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+
Fala na brzom odgovoru, molio bih vas misljenje o bateriji prosjek je 10%/h jer san vidja i druge statuse baterije pa mi se cini da su bolje od moje :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4-5h SOT vecinom drzi 4.30h
Srednje do jako koristenje
16 godina
neaktivan
HooL!G4n kaže...
Postovanje, mijenjao sam iphone 7 za S8 pa sad dok se malo priviknem treba vremena, napravio sam print screen i zanima me ako netko zna sto je ovaj plus u krugu na vrhu u traci. I jos nesto cini mi se kao da se baterija poprilicno brzo trosi isto mozete vidit na print scr... Unaprijed zahvaljujem na pomoci. Pozdrav

Skini smart switch i napravi firmware initialization, resetirat će ti mobitel i reinstalirat android, meni je nakon toga 5,6 sati SoT, punim svaka dva dana.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo ne znam što se dogodilo. Prvi dan nakon update-a, standardno koristenje. Dio dana 4G, dio wifi, mail i fejs. Bez gledanja videa na youtube i slicno. Ovo je cca 1:30h manje nego što inače imam

0 0 hvala 0
12 godina
Ja na s8 na mobilnim podacima dobijem preko 5h on screen, a na wifiju na kojem sam u zadnje vrijeme cesto jer sam aktivirao flat bezbroj gb na tele2, dobio sam neki dan oko 7h:42min stvarno impresivno.
Ukljucena mi je stednja baterije bez ogranicavanja pozadinskih podataka, iskljucen onaj ekran sa satom, hd rezolucija, osvijetljenje na automatski, nepotrebne aplikacije stavljene da budu stalno u stanju mirovanja, osim onih za koje mi je potreban podatkovni promet.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Meni je sad redovno screen on time 6h,nekad i više. Kombinacija wlan+lte,performance mode, automatsko osvjetljenje,AOD, korištenje klasika, sitno fb, twitter, youtube, surfanje, malo gaming (uvijek imam samo jednu igricu na mobu za eventualno ubit vrijeme) itd.  Sa baterijom sam na ovom mobitelu prezadovoljan. 

Iako i ja i frend na Note 8 vec imamo po dvije micro ogrebotine,valjda pijesak iz džepa, tako da je Gorilla glass my ass.

I još jedna napomena, puno više sam očekivao od AKG slušalica, realno su smeće i moje 20 $ plaćene Xiaomi piston zvuče puno bolje.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja ne znam kak vi to dobivate taj SOT, ako imam 3h sretan sam. Evo sad sam na 64% a samo 1.22h SOT-a.
Nemam baš nikakve specijalne aplikacije, ni social app-ove. Bio sam instalirao battery monitor pa je pokazao isto kao i ovaj ugrađeni. Brightness mi je na 50-60% uvijek.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja sam jedino diseblao aplikacije koje ne koristim (uglavnom microsoftove) i zamjenio messenger sa messengerom lite (ionako ga ne koristim,al eto,ako zatreba tu i tamo) , navodno taj messenger cucla bateriju puno previše.

Evo mog SS, skinuo jutros u 8,10 sa punjača kad sam krenuo na posao.

Naručio danas ovaj case , navodno orginal, iako mi se čini preniska cijena za orginal, napišem dojmove kad dođe iduće tjedan.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DwightSchrute kaže...

Naručio danas ovaj case , navodno orginal, iako mi se čini preniska cijena za orginal, napišem dojmove kad dođe iduće tjedan.

Fake sudeći prema feedback komentarima, a i cijena ti govori, makar zašto bi bilo lošije od originala koji nije nikakva umjetnost za izraditi iako košta ko neki jefitniji mob.

Deckard
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozz, prijavio sam se na mail od firme i sad mi je sve kontakte povuklo u imenik, nisam odabrao da ne sinkronizira kontakte :( postoji li mogucnost da ih sve uklonim koji su s tog maila ili moram brisat jednog po jednog.

LP

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Upravo sam napravio update youtube aplikacije, nestade mi ikona za zumiranje. Moram taknuti ekran da se pojavi, međutim ne radi kao prije, moram sa dva prsta zumirati.

Očito onda to nema veze sa updateom androida, imao sam to i sa zadnjim updateom. Valjda će srediti to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 19:42 (Dardevil).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DzigiBau kaže...

Evo ne znam što se dogodilo. Prvi dan nakon update-a, standardno koristenje. Dio dana 4G, dio wifi, mail i fejs. Bez gledanja videa na youtube i slicno. Ovo je cca 1:30h manje nego što inače imam

To je sasvim normalno, treba proć par dana da sve sjedne, tako mi je bilo na iPhoneu tako je i sad na S8, već nakon 2 punjenja meni bude u normali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 21:14 (PlayMaker10).
10 godina
odjavljen
Ja od kad sam otpakovao mobitela i upalio. Samo sam svjetlinu zaslona smanjio jel mi tako paše. Upalit stalno WiFi GPS 4g također ugasiti jel mi ne treba.
Većinom je preko 6.5h a dosta puta ide i do 7.5
S baterijom sam zadovoljan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
A nista probaj ga vratiti na tvornicke postavke, ako i dalje bude ista stvar vjerojatno tebe zadesio los primjerak.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice