Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 964.508
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Nvidia GTX 680 kaže...

Prvi puta pisem u ovoj temi,razmisljam o kupovini S8 moze neko dat par pozitivnih i negativnih stvari o mobu tako da mi olakša kupovinu,ne želim gledat yt placene recenzije tnx!

Onda gledaj recenzije Flossyja Cartera :D

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

lik je strava 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ima li jos netko problema sa auto osvjetljenjem ? Trenutno u zamracenoj sobi a osvjetljenje na dobrih 70-80%

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Da postavim i ovde pitanje, posto je ovde aktuelnija tema.

Imam "Samsung S6". Pojavio mi se 1 problem kod "baterije" kod punjenja. Stavim mobilni da se puni i uvijek ga stavim na "brzo punjenje" da mi se brze napuni, medjutim od juce mi mobilni napuni do nekih 70% i onda pise da ce se mobilni do potpunosti napuniti za 1min ( nikad nije pisalo na 70% da mu treba 1min da bi se potpuno napunio, uvijek je to pisalo tek kad dodje na 100% to da mu treba jos 1 min da se potpuno napuni.. mobilni imam 2godine, uvijek ga je punio kako treba, ali od juce mi je nastao taj problem.. Nebitno dal stavio brzo punjenje ili normalno punjenje, cim dostigne 70% to se pojavi da mu treba 1min da se potpuno napuni.

Postavicu vam i 3 slike ( screenshot sa mog mobilnog ) prva slika je u 17:04h tad mi je baterija bila napunjenja 71% i pisalo je da mu treba jos 1min da se potpuno napuni, onda sledeca slika je u 17:25h i napunilo ga je samo na 73%, a i dalje pise da mu treba 1min da se do potpunosti napuni i treca slika 17:39h napunilo ga je na 75% i dalje pise isto.

Evo postavicu vam te 3 slike.

Da napomenem, da meni i dalje istom brzinom ( vremenski ) napuni mobilni od 0-70% kao sto ga je i do sad punio od kako ga imam, ali cim ga napuni na 70% onda od tih 70% se pojavi to da mu treba jos 1min do toga da se potpuno napunio i od tad, kada dostigne tih 70% onda ga bas, bas, baaaaas sporo puni.

Stavio sam ga sinoc da se cijelu noc puni. imao je oko 60% kada sam ga stavio na punjac, napunio ga je samo na 85% i stalno mu pise da mu treba 1min da bi se potpuni napunio.. Ostavio sam ga danas da se i preko dana puni i dostigao je da bude 100% ali se bas, baaas, baaaaaas sporo napunio, sto prije tako nije bilo..

Imam svoj original punjac, od kako sam kupio Samsung S6 i preko njega punim od kako ga imam. Mislio sam da je do kabla od punjaca, pa sam danas otisao kupio novi kablic za punjenje i prikljucio na svoj punjac iiii opet isto.. onda sam isprobao da promijenim par punjaca od samsunga ( koji moji u kuci imaju ) i da probam da mobilni napunim preko razlicitih punjaca sa mojim kablom, pa sam onda pokusao i kablove da mijenjam, ali opet isto. Nadam se da ste me razumijeli.

Ne znam sta da radim, hvala na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 1:30 (MBooo).

0 3 hvala 0
14 godina
MBooo kaže...

Da postavim i ovde pitanje, posto je ovde aktuelnija tema.

Imam "Samsung S6". Pojavio mi se 1 problem kod "baterije" kod punjenja. Stavim mobilni da se puni i uvijek ga stavim na "brzo punjenje" da mi se brze napuni, medjutim od juce mi mobilni napuni do nekih 70% i onda pise da ce se mobilni do potpunosti napuniti za 1min ( nikad nije pisalo na 70% da mu treba 1min da bi se potpuno napunio, uvijek je to pisalo tek kad dodje na 100% to da mu treba jos 1 min da se potpuno napuni.. mobilni imam 2godine, uvijek ga je punio kako treba, ali od juce mi je nastao taj problem.. Nebitno dal stavio brzo punjenje ili normalno punjenje, cim dostigne 70% to se pojavi da mu treba 1min da se potpuno napuni.

Postavicu vam i 3 slike ( screenshot sa mog mobilnog ) prva slika je u 17:04h tad mi je baterija bila napunjenja 71% i pisalo je da mu treba jos 1min da se potpuno napuni, onda sledeca slika je u 17:25h i napunilo ga je samo na 73%, a i dalje pise da mu treba 1min da se do potpunosti napuni i treca slika 17:39h napunilo ga je na 75% i dalje pise isto.

Evo postavicu vam te 3 slike.

Da napomenem, da meni i dalje istom brzinom ( vremenski ) napuni mobilni od 0-70% kao sto ga je i do sad punio od kako ga imam, ali cim ga napuni na 70% onda od tih 70% se pojavi to da mu treba jos 1min do toga da se potpuno napunio i od tad, kada dostigne tih 70% onda ga bas, bas, baaaaas sporo puni.

Stavio sam ga sinoc da se cijelu noc puni. imao je oko 60% kada sam ga stavio na punjac, napunio ga je samo na 85% i stalno mu pise da mu treba 1min da bi se potpuni napunio.. Ostavio sam ga danas da se i preko dana puni i dostigao je da bude 100% ali se bas, baaas, baaaaaas sporo napunio, sto prije tako nije bilo..

Imam svoj original punjac, od kako sam kupio Samsung S6 i preko njega punim od kako ga imam. Mislio sam da je do kabla od punjaca, pa sam danas otisao kupio novi kablic za punjenje i prikljucio na svoj punjac iiii opet isto.. onda sam isprobao da promijenim par punjaca od samsunga ( koji moji u kuci imaju ) i da probam da mobilni napunim preko razlicitih punjaca sa mojim kablom, pa sam onda pokusao i kablove da mijenjam, ali opet isto. Nadam se da ste me razumijeli.

vidimo kako si već 2 godine na forumu ali još nisi naučio na upit stavljaš u temu vezanu za svoj upit. Dakle ovo baššš bašš bašš nije tema vezana uz S6 

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Zanima me koje trgovine preko Online shopa pružaju mogućnost kupovine na rate a da imaju bežični punjač za Galaxy S8/S8+? Koja su vaša zapažanja...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Zanima me koje trgovine preko Online shopa pružaju mogućnost kupovine na rate a da imaju bežični punjač za Galaxy S8/S8+? Koja su vaša zapažanja...

Npr.:

https://www.sancta-domenica.hr/bezicni-punjac-convertible-samsung-galaxy-crni-ep-pg950bbegww.aspx?gclid=CK2OgvmqttYCFSwq0wodDgEKaQ

14 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
Gale92 kaže...

Npr.:

https://www.sancta-domenica.hr/bezicni-punjac-convertible-samsung-galaxy-crni-ep-pg950bbegww.aspx?gclid=CK2OgvmqttYCFSwq0wodDgEKaQ

Nesto malo iznad ti je objavljen link za akciju u SD u kojoj za 15kn vise dobijes taj punjac, samsungovu maskicu i screen protector ako se ne varam

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

trebao bi pomoc ako tko zna u cemu je problem

znaci koristim s8 na bonove, problem je u tome sta mi skida novce na racunu a ne trosim na poruke/pozive

kupim bon unesem i samo mi pocne skidat sa racuna, neznam u cemu je problem, mobilni podaci su iskljuceni, sve sta sam gledao je iskljuceno

sad neznam dal je do mene problem, dal mi je nesto ukljuceno sta mi skida novce na racunu, ili bi trebao operatera zvat

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ako su podaci isključeni ne vidim razlog da skida. Skine cijeli iznos ili? Nazovi operatera

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DzigiBau kaže...
RobotTitan kaže...
Gale92 kaže...

Npr.:

Nesto malo iznad ti je objavljen link za akciju u SD u kojoj za 15kn vise dobijes taj punjac, samsungovu maskicu i screen protector ako se ne varam

Ne dobije taj punjač već malo drugačiji. Ovo je najnoviji punjač - 2017. Dali ima kakve razlike osim izgleda, neznam.

11 godina
neaktivan

ne cijeli iznos, nego onako, pomalo skida, evo sad mi je vec par kuna skinulo od zadnje poruke ovdje na forumu, nit sam zvao ni poruke nista

neznam, dal mi je mozda sta upaljeno pa neznam, ili tako nesto.....pricekat cu ako mozda ko zna, ako ne zvat cu operatera

14 godina
neznam88 kaže...

ne cijeli iznos, nego onako, pomalo skida, evo sad mi je vec par kuna skinulo od zadnje poruke ovdje na forumu, nit sam zvao ni poruke nista

neznam, dal mi je mozda sta upaljeno pa neznam, ili tako nesto.....pricekat cu ako mozda ko zna, ako ne zvat cu operatera

zovi odmah, nemaš što čekat 

11 godina
Ovaj post kao da je iz davnina...S8 i bonovi?
Na takvom mobu nebi pristao na nista manje od flat...ja na S8+ imam mjesecno od 50-100 GB jer koristim IPTV, Netflix, TuneIn u autu, a wifi nisam nikada ni upalio na njemu i isključivo sam na 4G.

1 3 hvala 0
8 godina
neznam88 kaže...

Jesi li slučajno na Tele2 i je li ti telefon postavljen na 2G/3G/4G? Ako je, probaj prebaciti na 2G/3G i nazovi SZK i vidi mogu li ti riješiti neki povrat.

ocean77 kaže...
Ovaj post kao da je iz davnina...S8 i bonovi?
Na takvom mobu nebi pristao na nista manje od flat...ja na S8+ imam mjesecno od 50-100 GB jer koristim IPTV, Netflix, TuneIn u autu, a wifi nisam nikada ni upalio na njemu i isključivo sam na 4G.

Dobro. I? Kakve veze tvoje mišljenje o tome kako tko treba koristiti svoj vlastiti uređaj a) ima ikakve veze s temom, b) pomaže odgovoriti na čovjekovo pitanje?

13 godina
neaktivan
neznam88 kaže...

trebao bi pomoc ako tko zna u cemu je problem

znaci koristim s8 na bonove, problem je u tome sta mi skida novce na racunu a ne trosim na poruke/pozive

kupim bon unesem i samo mi pocne skidat sa racuna, neznam u cemu je problem, mobilni podaci su iskljuceni, sve sta sam gledao je iskljuceno

sad neznam dal je do mene problem, dal mi je nesto ukljuceno sta mi skida novce na racunu, ili bi trebao operatera zvat

Po meni uzmi neku mrežu na bonove koja nudi sve za 50-100kn i onda nećeš imat takvih problema. Tipa BonBon, Tomato, Tele 2 i sl...

Ovaj način korištenja na bonove (bez paketa) je najskuplji način korištenja jel ti skidaju lovu s računa a i sam ne znaš zašto.

9 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

vidimo kako si već 2 godine na forumu ali još nisi naučio na upit stavljaš u temu vezanu za svoj upit. Dakle ovo baššš bašš bašš nije tema vezana uz S6 

Znam druze, ali vidim da ovde svakodnevno pisete, a tamo u temi s6 slabo ko pise, jer je tema zastarila, samo sam iz toga razloga napisao ovde, pa reko mozda ovde neko napise neki savjet i slicno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 15:42 (MBooo).
11 godina
robogo kaže...

Dobro. I? Kakve veze tvoje mišljenje o tome kako tko treba koristiti svoj vlastiti uređaj a) ima ikakve veze s temom, b) pomaže odgovoriti na čovjekovo pitanje?

Ljudi nekada nemaju blage veze sto sve ima (još mu je i nick "neznam88"), a forum tome i sluzi.

Potrosi na bonove stotinjak Kn mjesecno, a usluga je nikakva i cijelo vrijeme razmisljas koliko ti je ostalo.

Meni bi to ubilo volju za koristenjem, a za mrvicu vise mozes imati flat i ne razmisljati uopce o potrosnji.

Dijeliti savjete o bonovima je gubljenje vremena i moj savjet svima (osim ako ne koristite Nokiu 3210) koji su na bonovima da se rijese tog smeca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 16:02 (ocean77).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel ko kupovao s8+ na njušci da mi preporuči sigurnog prodavača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Jel ko kupovao s8+ na njušci da mi preporuči sigurnog prodavača.

ne moras nista brinuti, svi koji ti imaju navedeno da je kupljen u telekomu, i imaju racune i garanciju su ti ok

kupujem obitelji i prijateljima zadnjih 5 godina tako mobitele i nikad problema.

11 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
robogo kaže...

Ljudi nekada nemaju blage veze sto sve ima (još mu je i nick "neznam88"), a forum tome i sluzi.

Potrosi na bonove stotinjak Kn mjesecno, a usluga je nikakva i cijelo vrijeme razmisljas koliko ti je ostalo.

Meni bi to ubilo volju za koristenjem, a za mrvicu vise mozes imati flat i ne razmisljati uopce o potrosnji.

Dijeliti savjete o bonovima je gubljenje vremena i moj savjet svima (osim ako ne koristite Nokiu 3210) koji su na bonovima da se rijese tog smeca.

trenutno sam na bonovima zato jer imam pogodnost kad nadoplatim 100 kn da jos 100 kn dobijem gratis na racun (jednom mjesecno) i tih 200 kn mi je potrajalo ohoho vremena jer mi je mob vecinu vremena spojen na wi-fi i uglavnom koristim whatsapp, 

ne trosim puno i zato nisam nikakvu tarifu aktivirao, onda moram svaki mjesec placat tarifu, a ovako mi potraje, jer kao sta sam rekao uglavnom koristim whatsapp

e sad, zvao sam operatera i reklo mi je da mi se mob spaja na net i da su mi tu novci sa racuna otisli, mada su meni mobilni podaci iskljuceni

i sad kad sam spojen na wi-fi skida mi sa racuna

mozda zna netko sta bi moglo bit? mozda neka aplikacija ili tako nesto.....ako nista morat cu neku tarifu aktivirat

14 godina
neznam88 kaže...

e sad, zvao sam operatera i reklo mi je da mi se mob spaja na net i da su mi tu novci sa racuna otisli, mada su meni mobilni podaci iskljuceni

i sad kad sam spojen na wi-fi skida mi sa racuna

mozda zna netko sta bi moglo bit? mozda neka aplikacija ili tako nesto.....ako nista morat cu neku tarifu aktivirat

ja bi na tvome mjestu napravio backuup te vratio uređaj na tvorničke postavke.Mada mislim ako su mobilni podatci isključeni da e to ne bi smjelo događati, neka me netko ispravi ako nisam u pravu....

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ja sam citao u zadnje vrijeme za ovakve slucajeve.

nedavno i na sestrinoj Xperiji XA, ode kredit preko noci, ja mislio da je ostavila da joj se aplikacije azuriraju automatski na playstoreu nevezano za wifi. sve sam iscaprkao na telefonu, i sve sto je vezano za mobilni internet je iskljuceno, ali opet joj isao kredit, u medjuvremenu stigao za XA nougat update, njega nabacim i opalim ponovo hard reset i sad se ne zali.

moze zvucati kao teorija zavjere, al jel moguce da se operateri bave ovako mutnim radnjama?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da bi jedan od budućih updatea trebao poboljšati multitasking. Prečesto se događa da mi se aplikacije poput poziva i poruka pokreću ispočetka. Ili možda postoji opcija da se zadrže u memoriji?

0 0 hvala 0
17 godina
Sad sam malo istražio i radi se o lošem RAM managementu. Ima hrpa zapisa na YouTubeu. Uglavnom su starijeg datuma pa me čudi da to nisu već popravili.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja sam to popravio... nadogradnjom na Note 8. Osjeti se razlika između 6 i 4 GB RAM-a. Iako je to softverski problem

1 0 hvala 0
17 godina
Nisam očekivao ovaj problem jer na S7 Edge nije bilo toliko izraženo kao sad na S8+. Ovdje je baš primjetno i pomalo iritira, pogotovo kad otvaram aplikaciju za pozive i poruke za koje očekujem da su stalno u memoriji. Ok, možda se popravi s vremenom.
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

kako će moguće u defaultnom browseru napraviti da mi se na pametne "kartice", već da kad otvorim jednu, da mi se druga automatski zatvori, dal je to moguće izvesti? 

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...
MBooo kaže...
...

Vidimo kako si već 6 godina na forumu ali još nisi naučio citirati...

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Imam poprilicno iritantan problem. Kuci koristimo pojacivac wifi signala jer je nemoguce uhvatiti signal u svim prostorijama. Internet u prostorijama u blizini pojacivava uredno vec godinama radi na raznim mobitelima kao sto su lg g4, iphone 5,6,7, sony xperia kao i na racunalima. Medutim, ja svoj s8 ne mogu nikako povezati na mrezu koju salje pojacivac. Tocnije, kucna mreza mi radi samo kad sam u neposrednoj blizini originalnog routera, a cim udem u podrucje pokriveno pojacivacem ili se nece uopce povezati ili se poveze pa izbaci poruku da internet nije dostupan. Nekoliko puta sam pokusao resetirati pojacivac i ponovo ga povezati medutim nista... Marka je TP-LINK

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice