Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.278
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

slika na ''papiru'' nemam nijedne skoro (osim par u stanu)...digitalno doba ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja koji se (recimo) bavim fotografijom mogu potvrditi da je za fotke standardni format 4:3, i ja zato pozdravljam ako to S8 nudi kao default. Gotovo svi DSLR fotoaparati koriste 4:3 za standard.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 21:52 (Dardevil).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Dardevil kaže...

Ja koji se (recimo) bavim fotografijom mogu potvrditi da je za fotke standardni format 4:3, i ja zato pozdravljam ako to S8 nudi kao default. Gotovo svi DSLR formati koriste 4:3 za standard.

tako je

i to je uvedeno jos prosle godine u s7.

PSN - darklydexter
15 godina

I Mate 8 nakon update na N7 ima podešeno na 4:3.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
jazojazo kaže...
Ako s8 nije novitet u odnosu na s7 onda stvarno ne znam što ste očekivali. S10?

Novitet je, al nije veliki da bi se isplatio prelazak na noviji.. 

Ne vidim neke znacajnije razlike, velim, ko cesce mjenja mobitele, tog nece dirat ove male pomake u odnosu na lanjski model..

Ocekivao sam ipak vise od S8, al nista od toga.. 

Da se razumijemo, S8 je odlican, ali u ovom moru smartfona, tesko vise pogodit koji je sadasnji a koji proslogodisnji model.. Ak me kuzis kaj hocu rec.

9 godina
odjavljen

Pa ne znam sta bi uopste bio veliki pomak osim baterije a tehnologije za to ni u prici.... Tako da ce ti pkmaci biti sve manji i manji. Evo ja imam nexus 6p i prvi put da telefon imam preko godinu dana i uopste me ne vuce da ga promijenim. Eventualno neki pixel xla li cijena je jos uvijek iznad granice koju sam spreman platiti za mob....

17 godina

da a s7e ima to sa MM-om i meni je bolji 4:3 

pito sam gore kolika je blenda otvorena?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 23:25 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

da a s7e ima to sa MM-om i meni je bolji 4:3 

pito sam gore kolika je blenda otvorena?

F1.7 

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Kamera je vrlo dobra nije odlicna dapace p10+ ima bolju kameru od s8... To je bar moje misljenje... I da nema neke razlike u odnoau na s7 ili s7e ako se zanemari ekran... Nego procitao sam da neki amerikanac tuzi samsunga jer je reciklirao odredene komponente iz notea 7 u s8 pa zna li iko vise o tome?!

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

A jake vijesti amerikanac tuzio nekoga ili nesto...

Pa sta i ako je reciklirano? Ja mirne duse uzme refurbished proizvod.....

17 godina
Dardevil kaže...

Ja koji se (recimo) bavim fotografijom mogu potvrditi da je za fotke standardni format 4:3, i ja zato pozdravljam ako to S8 nudi kao default. Gotovo svi DSLR fotoaparati koriste 4:3 za standard.

Koji to ozbiljni DSLR (osim Olympusa) kao standard koristi 4:3 aspekt  ? Misliš valjda 3:2 ?

Deckard
14 godina
Torent kaže...

A jake vijesti amerikanac tuzio nekoga ili nesto...

Pa sta i ako je reciklirano?

Ja mirne duse uzme refurbished proizvod.....

Uvelike je sada sve jasnije 

ATJ Lučko
17 godina
deckard kaže...
Dardevil kaže...

Koji to ozbiljni DSLR (osim Olympusa) kao standard koristi 4:3 aspekt  ? Misliš valjda 3:2 ?

Zato sam napisao gotovo svi. Uglavnom, 16:9 format nije toliko prihvaćen kad su fotke u pitanju.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja ne jer ako je to istina to je samsungova sramota i pljuska svima sto placaju koje iznose za refurbished proizvod...

Ako to mi ko kupci prihvatimo pod normalno zamisli neko ti proda nesto novo ali neki djelovi nisu novi a ti si platio novi proizvod... To sam vidio na gsm areni ima ko vise informacija jer iako nakon mog fiaska sa s7 gledao bi naknadno uzet s8 ali ako je ovo istina nikad nista od samsunga necu kupit...

Moj PC  
0 4 hvala 0
9 godina
odjavljen
Horatio_Hornblower kaže...

Ja ne jer ako je to istina to je samsungova sramota i pljuska svima sto placaju koje iznose za refurbished proizvod...

Ako to mi ko kupci prihvatimo pod normalno zamisli neko ti proda nesto novo ali neki djelovi nisu novi a ti si platio novi proizvod... To sam vidio na gsm areni ima ko vise informacija jer iako nakon mog fiaska sa s7 gledao bi naknadno uzet s8 ali ako je ovo istina nikad nista od samsunga necu kupit...

Polako. Prvo sta znaci reciklirani dio. Mislis da je neko rastavio note 7 koji je neko koristio i izvadio dio i upotrijebio ga u proizvdnji S8? totalna budalastina. Daleko je jeftinije napraviti novi.

Drugo. Ako mislis na dio koji je konstruisan za note 7 i sada se koristi na S8 to nije reciklirani dio.

trece Refurbished proizvod je tvornici obnovljen proizvod koji izgelda i funkcionishe kao nov i tako se i prodaje sa puno nizom cijenom i obicno u drugacijem pakovanju ali sa full garancijom....

Ovo sa amerom necu komentarisati jer ne vidim kako moze dokazati to sto ti mislis da on tvrdi.....

13 godina
neaktivan

Kamera je vrlo dobra nije odlicna dapace p10+ ima bolju kameru od s8... To je bar moje misljenje... I da nema neke razlike u odnoau na s7 ili s7e ako se zanemari ekran... Nego procitao sam da neki amerikanac tuzi samsunga jer je reciklirao odredene komponente iz notea 7 u s8 pa zna li iko vise o tome?!

P10+ može imat bolju kameru od S8 kad Huawei bude prvi na listi po prodanim uređajima u svijetu.

10 godina
odjavljen

Što je pjesnik htio reći?

15 godina
R36 kaže...

P10+ može imat bolju kameru od S8 kad Huawei bude prvi na listi po prodanim uređajima u svijetu.

Pa kakav je to glupi komentar  

15 godina
neaktivan

On misli da se kvaliteta bilo čega može izraziti preko broja prodanih uređaja. Čudan čovjek, šta'š.

16 godina
neaktivan
R36 kaže...

WTF

iPhone is a smartphone for dumb people
13 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

On misli da se kvaliteta bilo čega može izraziti preko broja prodanih uređaja. Čudan čovjek, šta'š.

Svi u mobilnoj industriji teže tome...tako da to nije ništa čudno.

Kažem...kad Huawei zasjedne na vrh...znat ću da ima top uređaj sa top spcifikacijama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 14:25 (R36).
15 godina
R36 kaže...
Mirko935 kaže...

Kažem...kad Huawei zasjedne na vrh...znat ću da ima top uređaj po top spcifikacijama.

O Bože pa jel ti čuješ sebe. Pa kakove su to debilne (sory na izrazu ali ne mogu drugačije reći) izjave. Kakove veze to što svi teže da imaju najveću prodaju, a samim time i zaradu ima veze sa kvalitetom proizvoda. Inače proizvodi koji se rade u malim serijama od poznatih firmi najkvalitetniji su, ali i najskuplji jer se svakom proizvodu daje bitna pažnja, a ne kao u masovnoj proizvodnji gdje bez problema cijela serija uređaja ima zaheb (kao Note 7 na primjer).

Inače taj dotični Huawei P10+ ima više rama, interne memorije, bolju bateriju, eto neki se kunu da i bolju kameru ima od S8 i još k tome manje i košta.

Izjava kojom kažeš da tek kada Huawei zasjedne na vrh će imati top uređaj je najgluplja izjava koju sam čuo unazad par godina, ovo ti stvarno nije trebalo.

16 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
R36 kaže...
Mirko935 kaže...

Kažem...kad Huawei zasjedne na vrh...znat ću da ima top uređaj po top spcifikacijama.

O Bože pa jel ti čuješ sebe. Pa kakove su to debilne (sory na izrazu ali ne mogu drugačije reći) izjave. Kakove veze to što svi teže da imaju najveću prodaju, a samim time i zaradu ima veze sa kvalitetom proizvoda. Inače proizvodi koji se rade u malim serijama od poznatih firmi najkvalitetniji su, ali i najskuplji jer se svakom proizvodu daje bitna pažnja, a ne kao u masovnoj proizvodnji gdje bez problema cijela serija uređaja ima zaheb (kao Note 7 na primjer).

Inače taj dotični Huawei P10+ ima više rama, interne memorije, bolju bateriju, eto neki se kunu da i bolju kameru ima od S8 i još k tome manje i košta.

Izjava kojom kažeš da tek kada Huawei zasjedne na vrh će imati top uređaj je najgluplja izjava koju sam čuo unazad par godina, ovo ti stvarno nije trebalo.

čovik je  u pravu, nokia 1020 nema najbolju kameru jer se neki samsung bolje prodaje, logično

iPhone is a smartphone for dumb people
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

kako ide s prvim punjenjem uređaja...jel se to mora onako kao prije ostavit dugo ili ga je dovoljno napunit do 100% i to je to (radi dugovječnosti baterije)

dugo nisam imao vec novi mob pa zato pitam jbg...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Pričamo o mobilno svijetu...ako pričamo o mobitelima malih serija, a da su "kvalitetnih"...nisam čuo za neku jebenu marku., osim Vertu-a a i to je upitno. Taj Huawei P10+ ima dizajn iz 2014 godine. U nekim stvarima su vrhunski daleko od toga., a u nekima kiksaju.Nemaju kompletan proizvod. Kupci prepoznaju inovativnost, samim time navedeno kupuju i logično da je netko na vrhu. Nije sramota biti na vrhu. Huawei nije još na toj razini.

Da srkatim priču...P10+ nema bolju kameru od S8.

ps...zaboravih a kolega me podsjetih...Iphone 7 također ima dizajn iz 2014. ako ne i kasnije. Hvala kolega Mirko935 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 20:39 (R36).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Forum je postao wet fanboy dreams come true :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

kako ide s prvim punjenjem uređaja...jel se to mora onako kao prije ostavit dugo ili ga je dovoljno napunit do 100% i to je to (radi dugovječnosti baterije)

dugo nisam imao vec novi mob pa zato pitam jbg...

Ma radi mu šta hoćeš, potroši ga prvo, napuni, kako god ti je praktično. Nisu to više NiMH baterije da imaju memory effect i slična čuda.

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Pričamo o mobilno svijetu...ako pričamo o mobitelima malih serija, a da su "kvalitetnih"...nisam čuo za neku jebenu marku., osim Vertu-a a i to je upitno. Taj Huawei P10+ ima dizajn iz 2014 godine. U nekim stvarima su vrhunski daleko od toga., a u nekima kiksaju.Nemaju kompletan proizvod. Kupci prepoznaju inovativnost, samim time navedeno kupuju i logično da je netko na vrhu. Nije sramota biti na vrhu. Huawei nije još na toj razini.

Da srkatim priču...P10+ nema bolju kameru od S8.

Vrlo zanimljivo kako nisi ništa rekao za dizajn iPhonea 7 koji je doslovno iz 2014...

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo stigla danas Spigen Neo hybrid maskica za S8+, fantastična mi je :)

[url=http://mowned.com/gp][img]http://mowned.com/sig/gp.smart.jpg[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ekipa koji vec imate s8 ako bi mogli provjerit jednu manu sto je imao s6 edge i s7 edge..kada ste u zamracenoj prostoriji najbolje se vidi na svijetlijim pozadinama znaci izmedu aluminija i prednjeg stakla prodire svijetlo ekrana..to su jako lose napravili i na s6 edge i na s7 edge varijantama bas..pa me zanima dali su rijesili na s8..hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice