čitam sad zadnjih par stranica postove i vidim da svi koristite neke rom-ove koji su stock bazirani rom-ovi,pa jel iko ovdje koristi CM,AOKP,MIUI ili nešto drugo? Šta svi vidite u stock based ROM-ovima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čitam sad zadnjih par stranica postove i vidim da svi koristite neke rom-ove koji su stock bazirani rom-ovi,pa jel iko ovdje koristi CM,AOKP,MIUI ili nešto drugo? Šta svi vidite u stock based ROM-ovima?
ja koristim custom rom stock radi radia, bolje kamere, i jos puno toga...
probao sam cm 10.1 na galaxy ace plus i ne radi dosta stvari, kamera, rotacija zaslona, ne pokazuje status punjenja baterije pa sam odustao..
stock samsungov rom radi dobro..
imam na onom alcatelu t10 tabletu od t-coma modificirani stock rom i on radi ok, ali je skroz identičan originalnom 4.0.3 samo je bez bloatwarea.
Ivane sorry :), ali vecina tvojih postova na "Samsung Galaxy S III" temi ima veze s drugim mobitelima, ovo nije sgs4 mini tema itd. Samo sgs3 :)
NHF
Jeste (vi koji ste ovih dana dobili update, otključani telci i vipovci) riješili problem sa spajanjem kiesom3? meni i dalje ne spaja...tj. ne podržava.
Novi update je super samo zašto su maknuli call widget???
Meni najbolji widget jer se "Phone" sporo otvara i kad trebam neki broj na brzinu ukucat poplavim čekajući otvaranje "phone-a"
sale stavio sam 6.2 odlican je, nego da te pitam koi je najbolji boeff kernel verzija za taj neat 6.2?
Jeste (vi koji ste ovih dana dobili update, otključani telci i vipovci) riješili problem sa spajanjem kiesom3? meni i dalje ne spaja...tj. ne podržava.
Meni radi uredno od prvog dana kada sam dobio 4.3
taj 6.2 neat rom, jel ima on STOCK kameru? :) ako da, odmah ga sad stavljam!!!
taj 6.2 neat rom, jel ima on STOCK kameru? :) ako da, odmah ga sad stavljam!!!
ima!
pitanje za one koji imaju boeffla kernel, sad ga hocu staviti na neat 6.2 ali me zanima jel treba prvo ici sa onim kernel cleinup kao sto ima yank kernel ili netreba, i ako treba molim jer moze link
Chome hvala ti puno na objasnjenju ali kad otvorim ovaj link od Kernela kako da znam koju verziju stavljam kad ih ima ponudeno 9. Po cemu se to gleda da znam ubuduce?
ima ko preporuku neke ultra tanke gumene maske?
ima ko preporuku neke ultra tanke gumene maske?
ja sam naručio preko ebaya, 2 zaštitne maske (plava i crna) i 3 screenprotectora za manje od 20 kn. za maske je samo bitno da piše 0,3 mm. te su najbolje i najtanje.
Chome hvala ti puno na objasnjenju ali kad otvorim ovaj link od Kernela kako da znam koju verziju stavljam kad ih ima ponudeno 9. Po cemu se to gleda da znam ubuduce?
U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako flashas preko CWM onda *.zip file skineš.
na boeffla kernelu pomocu one aplikacije dali da poukljucivam sve sto je tamo iskljuceno ili da ostavim kako je...
U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako falshas preko CWM onda *.zip file skineš.
Znaci prijatelju jos jednom da remiziramo da ne bih bilo problema:
Prvo ubacujem NEATrom kako si naveo mobitel se upali zatim ga ja isključujem i ubacujem boeffla kernel. De mi reci ovo je sve za verziju 4,3 mislim na kernel?
na boeffla kernelu pomocu one aplikacije dali da poukljucivam sve sto je tamo iskljuceno ili da ostavim kako je...
Na boeffla stranici radije pogledaj sta je sta :)
NEMOJ sve poukljucivati.
U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako falshas preko CWM onda *.zip file skineš.
Prvo ubacujem NEATrom kako si naveo mobitel se upali zatim ga ja isključujem i ubacujem boeffla kernel. De mi reci ovo je sve za verziju 4,3 mislim na kernel?
To je za 4.3 naravno. Nakon što bootaš nakon flasha Neata ne trebaš gasit već restart u recovery. Onda flashas Boeffla.
Što se tiče Boeffla aplikacije, ne paliti sve i svašta već ako ne znaš čemu što služi onda ne diraj. Čak je za početak dovoljno biti na stock kernelu jer ne radi Boeffla kernel nikakva čuda. Po meni ko ne zna ili ne treba opcije i mogućnosti koje Boeffla nudi, neće vidjeti neku promjenu flashanjem Boeffla.
Ja sam dobio update 28.12.2013, europski otključani na sve mreže. XEH code.
Sve radi vrhunski, brzo, baterija bolja nego na 4.1.2. Kada sam spojio mobitel na PC preko Kiesa, Kies mi je izbacio poruku da trenutna verzija programa ne podržava 4.3 verziju androida, i da updateam Kies. Update se sam pokrenuo i instalirao mi se Kies 3. Radi sve vrhunski, spaja se normalno i očitava sve normalno.
OT: Sretna nova godina svima! 
to je mađarska verzija.. svaka XEH verzija radi odlično kao i njemačka, DBT..
Eto Chome je vec odovorio :)
SRECNA NOVA GODINA SVIMA
Ja sam dobio update 28.12.2013, europski otključani na sve mreže. XEH code.
Sve radi vrhunski, brzo, baterija bolja nego na 4.1.2. Kada sam spojio mobitel na PC preko Kiesa, Kies mi je izbacio poruku da trenutna verzija programa ne podržava 4.3 verziju androida, i da updateam Kies. Update se sam pokrenuo i instalirao mi se Kies 3. Radi sve vrhunski, spaja se normalno i očitava sve normalno.
OT: Sretna nova godina svima! 
Otvorio sam kies , i pisalo da su najnovija ažuiriranja kiesa već instalirana, i spojio mob i prihvatio ga kies. Valjda mu je trebalo dan-dva da prihvati tu novu 4.3 (SEE) verziju kies.
Btw Sretno u novoj godini.
dosao je nebrandiranima update, sretna nova svima 
B-A-R-C-A
Možda sam malo ostao "razočaran" što nisu ubacili one "novotarije" sa S4 koje su tolko silno najavljivali i hvalili se njima.
Opet je u Samsungu bilo "Tresla se brda, rodio se miš" 
Možda sam malo ostao "razočaran" što nisu ubacili one "novotarije" sa S4 koje su tolko silno najavljivali i hvalili se njima.
Opet je u Samsungu bilo "Tresla se brda, rodio se miš" 
jel su ubacili trim?