Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.918.503
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

čitam sad zadnjih par stranica postove i vidim da svi koristite neke rom-ove koji su stock bazirani rom-ovi,pa jel iko ovdje koristi CM,AOKP,MIUI ili nešto drugo? Šta svi vidite u stock based ROM-ovima?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
filipvk1000 kaže...

čitam sad zadnjih par stranica postove i vidim da svi koristite neke rom-ove koji su stock bazirani rom-ovi,pa jel iko ovdje koristi CM,AOKP,MIUI ili nešto drugo? Šta svi vidite u stock based ROM-ovima?

ja koristim custom rom stock radi radia, bolje kamere, i jos puno toga... 

15 godina
neaktivan
Pa u stock based romovima vidimo stabilnost i pravo trajanje baterije. Jer koliko god oni pokusavali napraviti CM, AOSP... to jednostavno nije to kad nema sve sto treba da bi sredili i ispolirali te romove. Ja sam pokusao ali ne ide nikako, jednostavno sam navikao da mi baterija traje u danu i da nemam nikakvih problema. Moze mi pricati tko sta hoce, ali zadnji pravi stabilan CM sam imao na HTC Desire na kojem je radio bez greske, od tada S2 i S3 nikada, uvijek nesto zeza, tako da se bolje drzati stock based. To je moje misljenje :)
14 godina

probao sam cm 10.1 na galaxy ace plus i ne radi dosta stvari, kamera, rotacija zaslona, ne pokazuje status punjenja baterije pa sam odustao..

stock samsungov rom radi dobro..

imam na onom alcatelu t10 tabletu od t-coma modificirani stock rom i on radi ok, ali je skroz identičan originalnom 4.0.3 samo je bez bloatwarea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ivane sorry :), ali vecina tvojih postova na "Samsung Galaxy S III" temi ima veze s drugim mobitelima, ovo nije sgs4 mini tema itd. Samo sgs3 :)

NHF

ja

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Moj je na stock. Stavio sam Apex launcher pro. I Stealth temu.

Radi brzo, bez štekanja i lijepo izgleda.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan

Jeste (vi koji ste ovih dana dobili update, otključani telci i vipovci) riješili problem sa spajanjem kiesom3? meni i dalje ne spaja...tj. ne podržava.

0 0 hvala 0
16 godina

Novi update je super samo zašto su maknuli call widget???

Meni najbolji widget jer se "Phone" sporo otvara i kad trebam neki broj na brzinu ukucat poplavim čekajući otvaranje "phone-a"{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sale stavio sam 6.2 odlican je, nego da te pitam koi je najbolji boeff kernel verzija za taj neat 6.2?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
igstromar kaže...

Jeste (vi koji ste ovih dana dobili update, otključani telci i vipovci) riješili problem sa spajanjem kiesom3? meni i dalje ne spaja...tj. ne podržava.

Meni radi uredno od prvog dana kada sam dobio 4.3

16 godina

taj 6.2 neat rom, jel ima on STOCK kameru? :) ako da, odmah ga sad stavljam!!!

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
Tionio kaže...

taj 6.2 neat rom, jel ima on STOCK kameru? :) ako da, odmah ga sad stavljam!!!

ima!

pitanje za one koji imaju boeffla kernel, sad ga hocu staviti na neat 6.2 ali me zanima jel treba prvo ici sa onim kernel cleinup kao sto ima yank kernel ili netreba, i ako treba molim jer moze link 

12 godina
neaktivan

Chome hvala ti puno na objasnjenju ali kad otvorim ovaj link od Kernela kako da znam koju verziju stavljam kad ih ima ponudeno 9. Po cemu se to gleda da znam ubuduce?

15 godina
neaktivan

ima ko preporuku neke ultra tanke gumene maske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

ima ko preporuku neke ultra tanke gumene maske?

ja sam naručio preko ebaya, 2 zaštitne maske (plava i crna) i 3 screenprotectora za manje od 20 kn. za maske je samo bitno da piše 0,3 mm. te su najbolje i najtanje.

15 godina
Freak100 kaže...

Chome hvala ti puno na objasnjenju ali kad otvorim ovaj link od Kernela kako da znam koju verziju stavljam kad ih ima ponudeno 9. Po cemu se to gleda da znam ubuduce?

U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako flashas preko CWM onda *.zip file skineš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 20:11 (Chome).
13 godina

na boeffla kernelu pomocu one aplikacije dali da poukljucivam sve sto je tamo iskljuceno ili da ostavim kako je...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chome kaže...
Freak100 kaže...

U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako falshas preko CWM onda *.zip file skineš.

Znaci prijatelju jos jednom da remiziramo da ne bih bilo problema:

Prvo ubacujem NEATrom kako si naveo mobitel se upali zatim ga ja isključujem i ubacujem boeffla kernel. De mi reci ovo je sve za verziju 4,3 mislim na kernel?

13 godina
SIII Deny kaže...

na boeffla kernelu pomocu one aplikacije dali da poukljucivam sve sto je tamo iskljuceno ili da ostavim kako je...

Na boeffla stranici radije pogledaj sta je sta :)

NEMOJ sve poukljucivati.

ja
15 godina
Freak100 kaže...
Chome kaže...
Freak100 kaže...

U principu zadnju dakle beta 9 trenutno. A ako falshas preko CWM onda *.zip file skineš.

Prvo ubacujem NEATrom kako si naveo mobitel se upali zatim ga ja isključujem i ubacujem boeffla kernel. De mi reci ovo je sve za verziju 4,3 mislim na kernel?

To je za 4.3 naravno. Nakon što bootaš nakon flasha Neata ne trebaš gasit već restart u recovery. Onda flashas Boeffla.
Što se tiče Boeffla aplikacije, ne paliti sve i svašta već ako ne znaš čemu što služi onda ne diraj. Čak je za početak dovoljno biti na stock kernelu jer ne radi Boeffla kernel nikakva čuda. Po meni ko ne zna ili ne treba opcije i mogućnosti koje Boeffla nudi, neće vidjeti neku promjenu flashanjem Boeffla.

15 godina
neaktivan
Nemoj ljude uvjeravati krivo. Vidjet cete razliku sigurno u brzini i otkljucavanju mobitela. Picajzla sam sto se tice toga, stavio sam dvojici prijatelja isto boeffla i stvarno su zadovoljni i vide razliku u brzini minimalno alii vide.
12 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Ja sam dobio update 28.12.2013, europski otključani na sve mreže. XEH code.

Sve radi vrhunski, brzo, baterija bolja nego na 4.1.2. Kada sam spojio mobitel na PC preko Kiesa, Kies mi je izbacio poruku da trenutna verzija programa ne podržava 4.3 verziju androida, i da updateam Kies. Update se sam pokrenuo i instalirao mi se Kies 3. Radi sve vrhunski, spaja se normalno i očitava sve normalno.

OT: Sretna nova godina svima! {#}

14 godina

to je mađarska verzija.. svaka XEH verzija radi odlično kao i njemačka, DBT..

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=23770

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Freak100 kaže...
Chome kaže...
Freak100 kaže...

Eto Chome je vec odovorio :)

SRECNA NOVA GODINA SVIMA

13 godina
neaktivan
RhckTeam kaže...
igstromar kaže...

Ja sam dobio update 28.12.2013, europski otključani na sve mreže. XEH code.

Sve radi vrhunski, brzo, baterija bolja nego na 4.1.2. Kada sam spojio mobitel na PC preko Kiesa, Kies mi je izbacio poruku da trenutna verzija programa ne podržava 4.3 verziju androida, i da updateam Kies. Update se sam pokrenuo i instalirao mi se Kies 3. Radi sve vrhunski, spaja se normalno i očitava sve normalno.

OT: Sretna nova godina svima! {#}

Otvorio sam kies , i pisalo da su najnovija ažuiriranja kiesa već instalirana, i spojio mob i prihvatio ga kies. Valjda mu je trebalo dan-dva da prihvati tu novu 4.3 (SEE) verziju kies.

Btw Sretno u novoj godini.

15 godina
neaktivan

dosao je nebrandiranima update, sretna nova svima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bas jucer instalirao, po meni samo kozmeticke promjene. Mob radi kao i prvog dana. Savrseno.
B-A-R-C-A
15 godina
iNo_bhf kaže...
Bas jucer instalirao, po meni samo kozmeticke promjene. Mob radi kao i prvog dana. Savrseno.

Možda sam malo ostao "razočaran" što nisu ubacili one "novotarije" sa S4 koje su tolko silno najavljivali i hvalili se njima.

Opet je u Samsungu bilo "Tresla se brda, rodio se miš" {#}

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
iNo_bhf kaže...

Možda sam malo ostao "razočaran" što nisu ubacili one "novotarije" sa S4 koje su tolko silno najavljivali i hvalili se njima.

Opet je u Samsungu bilo "Tresla se brda, rodio se miš" {#}

jel su ubacili trim?

12 godina
neaktivan

Evo kako meni radi memorija dok sam malo pocistio mobitel. Mogu reci da meni 4.3 radi vrhunski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice