Moram malo, nisam 2 tjedna skoro ništa postao radi obaveza i posla, onda došle kočnice za bike, pa to trebalo složit (a još nije sve gotovo),...
Izbor boja u TouchWizu je blago rečeno odvratan!
Ja sam primjetio kod otvaranja one MU stranice, sada zbog čega, može biti xy razloga, ali je krucijalno DA GA JE BILO i šlus, miniminimalnog, ali ga je ipak bilo!!
Ja sam primjetio kod otvaranja one MU stranice, sada zbog čega, može biti xy razloga, ali je krucijalno DA GA JE BILO i šlus, miniminimalnog, ali ga je ipak bilo!!
E sad ga stvarno cjepidlacis.
Da su barem stavili Mali-604 GPU umjesto Mali-400. U novom Noteu 10.1 rastura...
http://www.nordichardware.com/news/442-smartphones/45876-exclusive-galaxy-note-101-with-mali-604t-gpu-crushes-the-competitors.html
Opet neće bit vip prvi sa njima
Jel tko zna kada bi s3 trebao stiči kod nas?
Pokusava se sredit da kod jednog operatera dode kroz tjedan dva dana, a drugi operateri ce nesto kasnije dobit. Naravno ako posiljke budu dovoljne, svi ce dobit brzo uredaje.

jel zna tko kako ce se cijena kretati?
T-Mobile kaze da ce vec sljedeci mjesec biti kod njih

danas sam ja dobio nesluzbenu informaciju u t mobileu da bi trebao doc s3 kod njih kroz par dana i isto tako da kroz par dana dolazi tarifa kao sta tele 2 ima revoluciu i vip savrsenu tarifu... znaci vjerojatno ko i vip identicno ce bit samo se nadam da ce ponudit uz to jos i uredaje uz ugovor kao sta je to tele 2 napravio...
danas sam ja dobio nesluzbenu informaciju u t mobileu da bi trebao doc s3 kod njih kroz par dana i isto tako da kroz par dana dolazi tarifa kao sta tele 2 ima revoluciu i vip savrsenu tarifu... znaci vjerojatno ko i vip identicno ce bit samo se nadam da ce ponudit uz to jos i uredaje uz ugovor kao sta je to tele 2 napravio...
samo u tele2 to svaki mjesec još plačaš uređaj uz tarifu i na kraju ti dođe identična cijena ko i da si kupio samo uređaj... tako da je to imbicilno... neka mi daju da potpišem na 2god i recimo HOX za 3500kn i odmah potpisujem... a ne da mi daju mob za 2k kn i da onda iduča 24 mjeseca plačam uz 150kn pretpalte 100kn svaki mejsec samo za mobitel...
samo u tele2 to svaki mjesec još plačaš uređaj uz tarifu i na kraju ti dođe identična cijena ko i da si kupio samo uređaj... tako da je to imbicilno... neka mi daju da potpišem na 2god i recimo HOX za 3500kn i odmah potpisujem... a ne da mi daju mob za 2k kn i da onda iduča 24 mjeseca plačam uz 150kn pretpalte 100kn svaki mejsec samo za mobitel...
Bez obzira na tih sto kuna mjesečno, mobiteli su im i dalje isplativi (u toj tarifi).
Šta si ti očekivao?, da će ti dati flagship mobitel za 3 hiljade kuna?
@bojica pa HOX je u tele 2 na revoluciji uz ugovor na 2 godine 3400 kn o cemu ti pricas ?? biras dali ces platit 1900 odma + 100 kn mjesecno ili jednokratno 3400 kn pa nema kasnije nista mjesecno dodatno !
@bojica pa HOX je u tele 2 na revoluciji uz ugovor na 2 godine 3400 kn o cemu ti pricas ?? biras dali ces platit 1900 odma + 100 kn mjesecno ili jednokratno 3400 kn pa nema kasnije nista mjesecno dodatno !
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-one-x-brown-grey/d314/
1895 (preko web shopa) + iduča 24 mjeseca 100 kn... 1895 + 2400 (12 mjeseci po 100kn) = 4295 (ako mene dobro matematika služi) a toliko taj mob i dođe kod njih ako ga kupiš i na bonove... samo uređaj mislim da je oko 5k kn...
@alien... kako su isplativi ako te dođe na kraju za neku siću jeftinije??? mislim... tarifa je odlična ali nije na kraju neznam kolko isplativiji mob... jer tu imaš samo tarifu... mob na kraju skoro pa ispadne ko da si ga kupovao kao samo uređaj, pa recimo na principu tcoma skupil neke bodove i za to ti onda umanje račun...
Ja ne kuzim kako to neki racunaju. Ti tih 100-150kn potrosis na pozive, poruke i internet (u ovom slucaju je to besplatno, ali i tele 2 mora od neceg zarađivati). Isto ti je i da npr. imas bonove pa svakih 2-3 tjedna moras kupovati bon od 50kn da bis mogao zvati.
Ja ne kuzim kako to neki racunaju. Ti tih 100-150kn potrosis na pozive, poruke i internet (u ovom slucaju je to besplatno, ali i tele 2 mora od neceg zarađivati). Isto ti je i da npr. imas bonove pa svakih 2-3 tjedna moras kupovati bon od 50kn da bis mogao zvati.
pa shvačam da je tih 150kn tarifa...ali ti svaki mejsec dobiš 260kn račun doma... 150kn za tarifu 10kn za radijsku frekvenciju i 100kn za otplatu mobitela... i tako 2 god... jer po toj politici ti si dobio mob koji otplačuješ na 24 rata, samo ti za to netreba nikakva kartica koje su u današnje vrijeme jako popularne, nego to sve ljepo dobiješ sa računom za telefon... i onda kad zbrojiš tih 2400kn koliko dođe kad odplačuješ mob i skoro 2k kn koliko odmah skeširaš... na kraju nisi ništa povoljnije dobio mobitel... zato ja govorim da bih rađe potpisao ugovor koji do sad postoje da ču koristit 2god neku tarifu i da daju za 3-3,5k mobitel i točka... a ne da ga otplačujem svaki mjesec...
U pravu si. Nisam vidio to da moras platiti 100kn svaki mjesec za otplatu mobitela. Ali opet, svakome drugacije pase, nekima kešom a nekima ovako (meni iskreno ovo vise pase)
@bojica jooooooooooj daj odi malo bolje pogledaj ljepo ti pise na tele 2 stranicam cijena za jednokratno placanje uz ugovor na 24 mjeseca iznosi za htc one x 3436kn bezveze tu pises gluposti i siris dezinformacije po forumu... http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-one-x-brown-grey/kupi-d314-t2/ evo ti tu link uostalom izaberi zadnji radio butoon i sastrane ce ti pisat cijena...
a po meni 3435 kn je puno manje od 5000 kn koliko je u slobnoj prodaji u tele 2 odnosno 4500 koliko je u slobodnoj u t mobileu... tako da 1500 kn odnosno 1000 kn po meni nije SIĆA... nitko vas uostalom ne tjera da uzmete mobitel na otplatu... a i koliko ja znam u tele 2 se moze provuc amex na 24 rata bez kamata uzmete ga za 3436 kn i na amex to otplacujete na 24 rate ... tako da po meni nitko normalan ko ima kreditnu nece uzet kreditiranje od tele 2 !
tako da tele 2 je tu po meni dao itekako fer cijene... da tako isto uvede t-mobile ( samo da je internet ko i kod vipa 1GB + flat a ne naplata nakon potrosenog prometa) + ovakva cijena mobitela bilo bi stvarno super, al to cemo vidjet kroz 7 dana (valjda) !
hyko... nisam uopče primjetil za onu "točkicu" gore... nažalost... jer kad sam gledal 2-3 puta i to mi je u potpunsoti promaklu... (stvarno neznam kako)... jer kad se po onome prije o čemu sam ja govorio gledalo mob je bio stvarno par kuna jeftiniji negu u tcomu samo uređaj...
Kako će Samsung temeljiti svoj uspjeh poglavito na software featureima, pa da malo napišem o svakome (tokom tjedna ću obraditi cijelu temu).
S Beam:
Feature koji je nadogradnja Android Beam sustava. Omogućava korištenje Wi-Fi Directa uz NFC, te time uspostavlja brzinu od ~40 Mb/s među uređajima (Android Beam preko NFC-a je nešto brži od BT-a).
Više... [LINK NA TEKST]
Malo prelistavam po XDA, gledam kakve sve probleme imaju ljudi koji već imaju S3, ima par zanimljivih, ali jedan mi je baš zapeo za oko i navodno ga više manje svi imaju... Ovaj bi me definitivno mogao odbiti od kupovine:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1680943
E sad, da vas pitam, jel probao ovo netko na Nexusu ili S2, jer navodno su i tamo bili prisutni isti problemi?
Malo prelistavam po XDA, gledam kakve sve probleme imaju ljudi koji već imaju S3, ima par zanimljivih, ali jedan mi je baš zapeo za oko i navodno ga više manje svi imaju... Ovaj bi me definitivno mogao odbiti od kupovine:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1680943
E sad, da vas pitam, jel probao ovo netko na Nexusu ili S2, jer navodno su i tamo bili prisutni isti problemi?
Ma sve je to tu negdi, to je AMOLED, crna je naspram drugih uređaja zaista crna, a isto tako ima ovih crnih fleka koje se vide pod nekim retardiranim kutom pod kojim nitko ne gleda uređaj. S II je to imao, S,... svi AMOLED uređaji više manje, i nitko se nije žalio jer je to u praksi nevidljivo.
Nego, evo napisah novi tekst o featureima ovog uređaja. Sada je na redu Buddy Photo Share, feature koji automatski označava ljude na slikama i nudi mogućnost trenutnog dijeljenja tih fotografija sa ljudima na njima.
Više... [LINK NA TEKST]
Hahahaha:
http://www.engadget.com/2012/06/06/apple-calls-for-an-early-ban-on-samsung-galaxy-s-iii/
Kada ne ide više na dizajn, ajmo na S-Voice... a neće izgleda nit HTC poštedit...
Cupertino believes the Galaxy S III violates at least two patents, one the data tapping patent that's also being leveled against HTC and the other a unified search patent that covers Siri; not surprisingly, Apple isn't keen on that strangely recognizable S Voice interface. A hearing was already scheduled for June 7th and is now taking on a new sense of urgency, at least in Apple's mind: it's arguing that the rumored nine million pre-orders (still unconfirmed) are evidence of the potential damage if the US court lets the dispute slide. Samsung has already said that the injunction call won't affect its rapidly approaching US launches. The company had better hope it's right, or it risks disappointing a lot of early pre-order customers.