Cooler master-690

poruka: 278
|
čitano: 103.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Imam CM 690 i ventove koje sam dobio sa njime...

i sad bi htio staviti još jedan sa strane i jedan od ispod, te dva od gore...

može neki dobar prijedlog koje ventove da kupim,neki best buy izbor

I ovi ventovi koje sam dobio sa kučištem dal trebam možda mijenjati što se tiče da puše nutra ili da ispuhuje van?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Cooler master-690
kc-kb kaže...

I ovi ventovi koje sam dobio sa kučištem dal trebam možda mijenjati što se tiče da puše nutra ili da ispuhuje van?

Po meni Coolermaster 120mm zato sto su tihi...

16 godina
protjeran
Cooler master-690

na bokove nemoj stavljat vente oni koji su na podu i na prednjoj strani moraju upuhivat zrak a oni na stropu i na leđima moraju ispuhivat  zrak uzmi vente od collermastera jer su nai tiši ili neki svjetleči i pikneš neki fan kontroler i to je to

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
giga kaže...

na bokove nemoj stavljat vente oni koji su na podu i na prednjoj strani moraju upuhivat zrak a oni na stropu i na leđima moraju ispuhivat  zrak uzmi vente od collermastera jer su nai tiši ili neki svjetleči i pikneš neki fan kontroler i to je to

a zbog čega ne na bokove stavljati vent?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
protjeran
kc-kb kaže...
giga kaže...

a zbog čega ne na bokove stavljati vent?

Uvlace previše prašine...

16 godina
protjeran
Cooler master-690

eto kolega ti je reka a ja još predlažem da izrižeš stranicu staviš stakllo ujesto one dvi ružne rupe na boku

I Jadantisi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kc-kb kaže...

Evo i linkova:

http://www4.slikomat.com/09/0124/1qp-sowz0j.jpg

http://www4.slikomat.com/09/0124/x8g-RC690-.jpg

http://www4.slikomat.com/09/0124/q4v-guide-.jpg

16 godina
protjeran
flynex kaže...
kc-kb kaže...

Evo i linkova:

http://www4.slikomat.com/09/0124/1qp-sowz0j.jpg

http://www4.slikomat.com/09/0124/x8g-RC690-.jpg

http://www4.slikomat.com/09/0124/q4v-guide-.jpg

odlični linkovi samo ja preporučam zatvaranje bočnih rupa ili da se nestavljaju venti bez filtera

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...

eto ja u kučištu imam 4 hdd 2×dvd rom  2 fann kontrolera svaki po 10 žica 8 ventlatora dva para neonki plus jedan zvučni modul koji upravlja ritmičkim svjetlom

dodatni kuler za rame a i on ima žice pa na kraju napajanje koje ima vrpu kablova za sve i svašta

i to ti od prilike izlazi nekih 50 kablova ili žica pa ih ti složi da se nevidu

Pa mislim da ti u tome svemu najmaje krivo kuciste sto ga nemozes slozit. J.b.t. , pa ti si megaloman. Osmijeh

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
protjeran
Radikal kaže...
giga kaže...

eto ja u kučištu imam 4 hdd 2×dvd rom  2 fann kontrolera svaki po 10 žica 8 ventlatora dva para neonki plus jedan zvučni modul koji upravlja ritmičkim svjetlom

dodatni kuler za rame a i on ima žice pa na kraju napajanje koje ima vrpu kablova za sve i svašta

i to ti od prilike izlazi nekih 50 kablova ili žica pa ih ti složi da se nevidu

Pa mislim da ti u tome svemu najmaje krivo kuciste sto ga nemozes slozit. J.b.t. , pa ti si megaloman. Osmijeh

to ime što si stavija taman pristaje tvojim postovima a što si ti tija uopče reč jer te ja nerazumin

I Jadantisi
15 godina
protjeran
flynex kaže...

Di u Zagrebu ima za kupit ovakav gumb za paljenje PC-a?

http://www4.slikomat.com/09/0123/wqb-New-Bi.jpg

Cudno da nitko ne zna???Plač

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 19:07 (flynex).
15 godina
neaktivan
flynex kaže...
flynex kaže...

Sumnjam da ćeš tako nešto naći,jedino ako sam ne izradiš ili kupiš obićan pa moddaš... Prekidaći

16 godina
protjeran
flynex kaže...
flynex kaže...

nije da niko nezna nego si stavija sliku od nekog čuda koji se pali tako a nisi promislija da je taj prekidač samo za to čudo napravljen

I Jadantisi
15 godina
protjeran
giga kaže...
flynex kaže...
flynex kaže...

nije da niko nezna nego si stavija sliku od nekog čuda koji se pali tako a nisi promislija da je taj prekidač samo za to čudo napravljen

ja samo ne mogu svatit da ne mogu nac normalan prekidac za paljenje...

16 godina
protjeran
flynex kaže...
giga kaže...
flynex kaže...
flynex kaže...

ja samo ne mogu svatit da ne mogu nac normalan prekidac za paljenje...

eto ako očeš baš nesvakidašnji prekidač odi na auto otpad nađi noviju renault lagunu ili megan oni imaju skroz dobre prekidače za paljenje motora na dodir

ugradi u svoj pc i imaš prekidač koji nijedan pc nema

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...

to ime što si stavija taman pristaje tvojim postovima a što si ti tija uopče reč jer te ja nerazumin

Vidim da nerazumijes ti puno toga.

Natrpo si u kuciste svakakvih gluposti i normalno da ti ga je tesko slozit kad imas nepotrebnih stvari i svakakvih dodataka koji nicem ne sluze nego ti samo smetaju. Taj cooler za memoriju mozes komotno maknut ako poslozis kablove. Ili ako imas ventilator na bocnoj strani. Al ti si zatrpan u kablovima bezveze.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
protjeran
Radikal kaže...
giga kaže...

Vidim da nerazumijes ti puno toga.

Natrpo si u kuciste svakakvih gluposti i normalno da ti ga je tesko slozit kad imas nepotrebnih stvari i svakakvih dodataka koji nicem ne sluze nego ti samo smetaju. Taj cooler za memoriju mozes komotno maknut ako poslozis kablove. Ili ako imas ventilator na bocnoj strani. Al ti si zatrpan u kablovima bezveze.

a ja vidim da tebe napada ljubomora ko se tebi nesviđa moj pc jednostavno zaobiđi moju temu jer komentirat što meni triba a što ne je potpuno moja stvar

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Evo da i ja stavim svoje

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
55pero kaže...

Evo da i ja stavim svoje

eto još ispilaj bočnu stranicu stavi staklo ubaci dvi neoke

pa uzmi nekakav pinel ili četku i uz pomoč usisavača počisti tu prašinu

I Jadantisi
15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imaš sličnih bez LCD-a,a oni sa LCD-om su specijalizirani samo za očitanje temperature i podešavanje brzine ventova.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Imaš sličnih bez LCD-a,a oni sa LCD-om su specijalizirani samo za očitanje temperature i podešavanje brzine ventova.

A nije to to onda...

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
vexx5555 kaže...

A nije to to onda...

links je do nedavno ima isti ovakav, sad ga nevidim u prodaju...

pogledaj na adm stranicama...

ali mislim da sam ga vidio samo u linksu

potpis :D
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Evo stiglo je i COOLERMASTER II  u Links Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
55pero kaže...

Evo stiglo je i COOLERMASTER II  u Links Osmijeh

A i video review na BUG Video Cool (doduše vidio sam ga u linksu još prošli tjedan Belji se)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
giga kaže...

malo su ga zaoblili dodali vet više i opituran  u crna iznutra a ostalo sasvim isto kao stariji model   cm690

Dovoljno da mu u naziv dodaju II Cool

Kako god i dalje jedno od najboljih mid tower kučišta Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Ako ništa drugo makar su sa gornje strane kućišta rezmaknuli USB utore da se mogu koristiti oba,po meni su na starom preblizu pa nemogu korustiti 2 USB stika istovremeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

The Cooler Master CM690-II can accommodate video cards and other add-in components up to 11.96 inches (304mm) before bumping into the drive cage (less if a drive cage fan is installed). There is more than enough room to fit an NVIDIA GeForce GTX 295 (10.5"/267mm long) or ATI Radeon HD 5870 (11.0"/279.4mm), but extended products like the Radeon HD 5970 that measures 12.1" long will not fit without excessive force.

znači ipak ne može ući 5970 grafa...

što znači ovo excessive?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U mom slučaju 5970-ka može stati (prvi PCIe slot mi je na 3. i 4. prostoru za ekspanziju), i to u milimetar

Još ovdje uzmi u obzir da se donja 4 kaveza za diskove mogu izvaditi, pa nema problema što se tiće 5970-ke, ima cijelo kučište po dužini na raspolaganju Cool

Sada gledam malo slike i izgleda da ipak 5970-ka ne može stati Viče, jer su kavezi sve jedno previše nisko u odnosu na matičnu

excessive = pretjeran

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 19:44 (Oly_E3).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice