Bežični NET

poruka: 10
|
čitano: 2.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bežični NET

Ima jedan besplatni AP ali problem je što je dosta daleko pa bi mi trebo USB oko 10-15 m pa onda već hvatam kakav-takav signal ali spojio sam par usb kabela u jedna i uređaj mi ne prepoznaj

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bežični NET
nečeš ništa postići produzivanjem usb kabla, rade kupi neku jaču antenu i uređaj na koji češ ju spojiti
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Bežični NET

Možeš mi nešto preporučit ako ti nije problem jel se baš ne kužim u to Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežični NET

Wireless adapter mi je TP-LINK TL-WN727N .

I router koji više ne koristim Siemens Gigaset SX 763.

Pa me zanima jel bi mogao ikako s tim routerom pojačat signal.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežični NET

Zna ko hitno mi je

Sryite na spamu

0 0 hvala 0
15 godina
Bežični NET

Ako je taj net susjedov primjerice, onda možeš staviti svoj ruter da ponavlja njegov signal(wds)

Ali ako je javni Hotspot, onda niš od toga. A usb gubi struju tako da teško za te aparate može više od 2m, jedino ako je kvalitetan

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:18 (big_bang).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_bang kaže...

Ako je taj net susjedov primjerice, onda možeš staviti svoj ruter da ponavlja njegov signal(wds)

Ali ako je javni Hotspot, onda niš od toga. A usb gubi struju tako da teško za te aparate može više od 2m, jedino ako je kvalitetan

Router je susjedov ali je otključan da se svi mogu spajat no jedino ja i susjed imamo password od router-a.

16 godina
odjavljen
kavro kaže...

Router je susjedov ali je otključan da se svi mogu spajat no jedino ja i susjed imamo password od router-a.

A pass od router je default{#}.

Najbolje ti je riješenje da kupiš bolji USB  WLAN adapter, na koji se može spojit jača antena ili je već priložena sa njim.Imam odlična iskustva sa AirLive produktima.

15 godina
neaktivan
alankish kaže...
kavro kaže...

A pass od router je default{#}.

Najbolje ti je riješenje da kupiš bolji USB  WLAN adapter, na koji se može spojit jača antena ili je već priložena sa njim.Imam odlična iskustva sa AirLive produktima.

Hehe ma nije deafult nego ga znam godiniama pa mi da ako si nekako mogu sredit :)

Ok pogledat ću malo šta ima po dućanima od jačih Wlana usb adapter-a.mada se uopće ne kužim u to -.-

15 godina

Čovječe, samo staviš svoj router između sebe i susjeda. Ulogiraš se u router i onda nađi opciju WDS i uklj.

Zašto trošiti novac kad možeš upotrijebiti ono što imaš???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice