Ima jedan besplatni AP ali problem je što je dosta daleko pa bi mi trebo USB oko 10-15 m pa onda već hvatam kakav-takav signal ali spojio sam par usb kabela u jedna i uređaj mi ne prepoznaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Možeš mi nešto preporučit ako ti nije problem jel se baš ne kužim u to Hvala
Wireless adapter mi je TP-LINK TL-WN727N .
I router koji više ne koristim Siemens Gigaset SX 763.
Pa me zanima jel bi mogao ikako s tim routerom pojačat signal.
Zna ko hitno mi je
Sryite na spamu
Ako je taj net susjedov primjerice, onda možeš staviti svoj ruter da ponavlja njegov signal(wds)
Ali ako je javni Hotspot, onda niš od toga. A usb gubi struju tako da teško za te aparate može više od 2m, jedino ako je kvalitetan
Ako je taj net susjedov primjerice, onda možeš staviti svoj ruter da ponavlja njegov signal(wds)
Ali ako je javni Hotspot, onda niš od toga. A usb gubi struju tako da teško za te aparate može više od 2m, jedino ako je kvalitetan
Router je susjedov ali je otključan da se svi mogu spajat no jedino ja i susjed imamo password od router-a.
Router je susjedov ali je otključan da se svi mogu spajat no jedino ja i susjed imamo password od router-a.
A pass od router je default.
Najbolje ti je riješenje da kupiš bolji USB WLAN adapter, na koji se može spojit jača antena ili je već priložena sa njim.Imam odlična iskustva sa AirLive produktima.
A pass od router je default.
Najbolje ti je riješenje da kupiš bolji USB WLAN adapter, na koji se može spojit jača antena ili je već priložena sa njim.Imam odlična iskustva sa AirLive produktima.
Hehe ma nije deafult nego ga znam godiniama pa mi da ako si nekako mogu sredit :)
Ok pogledat ću malo šta ima po dućanima od jačih Wlana usb adapter-a.mada se uopće ne kužim u to -.-
Čovječe, samo staviš svoj router između sebe i susjeda. Ulogiraš se u router i onda nađi opciju WDS i uklj.
Zašto trošiti novac kad možeš upotrijebiti ono što imaš???