HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.087
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

koliko vidim ova jupdate nije donio jb nego neke fxeve za sense.

ono što sam ja zasad primjetio tj što mi je najvažnij je:

-nova tipkovnica(lakše se piše)

-neka sučelja redizajnirana i ljepšaž

-beats audio se izgleda može uključit na bilo koji aplikaciju kad su uključene slušalice

-power safe opcija

-novi skinovi i satovi za podlogu

-sad se može napravi puni krug u panelima

-dobili smo chrome instaliranu

-dodatne opcije u kameri i čini mi se bolje fotke i da bolje fokusira na blizinu

a sad malo negativnih stvari

-photo grid neće pokazivat slike iz "camera shots"(bug)

-mobitel mi je nekako sporiji i odaziv na "tač" kao da mi kasni pola sekunde(kad skrolate ne odazove se momenalno)

-ima više laga nego prije

-neke stvari se otvaraju dosta sporije

jel ovaj update trebao biti jb?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

koliko vidim ova jupdate nije donio jb nego neke fxeve za sense.

ono što sam ja zasad primjetio tj što mi je najvažnij je:

-nova tipkovnica(lakše se piše)

-neka sučelja redizajnirana i ljepšaž

-beats audio se izgleda može uključit na bilo koji aplikaciju kad su uključene slušalice

-power safe opcija

-novi skinovi i satovi za podlogu

-sad se može napravi puni krug u panelima

-dobili smo chrome instaliranu

-dodatne opcije u kameri i čini mi se bolje fotke i da bolje fokusira na blizinu

a sad malo negativnih stvari

-photo grid neće pokazivat slike iz "camera shots"(bug)

-mobitel mi je nekako sporiji i odaziv na "tač" kao da mi kasni pola sekunde(kad skrolate ne odazove se momenalno)

-ima više laga nego prije

-neke stvari se otvaraju dosta sporije

jel ovaj update trebao biti jb?

Pa pogledaj jel ti pise andoid 4.1 verzija.

16 godina
HTC One X

android 4.1.1 piše.znači to je to?{#}

ja sam mislio da ćemo sa jelly beanom dobit potpuno novo sučelje sa novim opcijama a ne bug fixove i samo neka unaprijeđenja :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 16:42 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

ja sam mislio da ćemo sa jelly beanom dobit potpuno novo sučelje sa novim opcijama a ne bug fixove i samo neka unaprijeđenja :D

Onda je to to

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Dobio si Sense 4+, launcher ima dosta promjena.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
HTC One X

Nakon update-a prilikom svakog spajanja moba na dock/komp non stop m se pali usb debbuging mode, i neda se ugasiti,tj podesiti da se više ne pali. Počinje me te strašno živcirati.

Isad više ne prikazuje mob u my computer-u kao zaseban drive vec pise HTC ONE X i nakon dvokilaka pise unutarnja pohrana. sva sreca da je komp tolko pametan kad stisnes send to HTC ONE X odma posalje na unutarnju memoriju.

A jos k tome uvijek napravi dva autoplaya, jedan za memoriju, i jedan za HTC SYNC MANAGER. Ide pod čekić

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Kako me je odusevilo to sto sam skuzio da bug kvrckanja u zvucniku pri sviranju muzike ili gledanju youtube videa nije nestao. Bravo HTC!

Jel moze netko s custom romom potvrditi da na romu kojeg koristi nema tog buga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Nema više scrolling wallpapera ;( Zašto su to shebali?!?!? To je svojevrsni trademark na androidu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

evo i kod mene

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 21:08 (steve90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Evo pošto sam laik kad je rootanje i sve što se tiče toga u pitanju, molio bih nekog da mi pomogne. Danas sam uzeo HTC One X, star 2 tjedna, malo korišten blabla, i računao sam da je sve stock, uopće mi nije palo na pamet provjerit info o softwareu. Mob je kupljen u Tele2, i tvornički je otključan na sve mreže. (bar mi je tako rečeno, isprobano rade sve kartice)

Ugl. situacija je sljedeća:

Android inačica

4.1.1

HTC Sense inačica

4+

Broj softvera

Android Revolution HD 14.1 by mike 1986

HTC SDK API

4.63

Inačica HTC proširenja

HTCExtension_Sense45_1

CID je HTC__032.

E sad, što sve ovo znači? Je li mob rootan, koji mi je najbezbolniji način da sve vratim na stock i da u slučaju kvara nemam problema sa ostvarivanjem reklamacije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 19:07 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ako si otkljucavao bootloader preko htcdev-a...onda pisi-kuci-propalo-je.....

a ako ti je bootloader bio otkljucan, onda nema problema....

molio bih da me netko ispravi ako grijesim.....volio bih da sam u krivu....

15 godina
Test user kaže...

pa ako si otkljucavao bootloader preko htcdev-a...onda pisi-kuci-propalo-je.....

pa nije on otkljucavao, nego ga je takvog polovnog kupio...znaci nema garancije jer je rootan, a kad stavi na stock pisat ce relocked, sto nekad priznaju pod garanciju, nekad ne...

16 godina
Test user kaže...

nije istina.

zašto krivo informirate ljude??

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:04 (Kill Frenzy).
13 godina
HTC One X

Evo da ne bude zabune oko garancije u slučaju kada je otključan bootloader.

Agram servis PRIZNAJE garanciju bez obzira je li bootloader otključan ili ne, dakle ne morate se truditi s njegovim ponovnim zaključavanjem ako ste ga otključali. Jedino što morate napraviti jest vratiti tvornički rom, jer u suprotnom garancija ne vrijedi, barem tako kažu.

Evo mail koji sam im poslao, i njihov odgovor:

"Poštovani,
Imam još jedan upit vezano za garanciju HTC One X uređaja. 
Zanima me da li se u slučaju otključavanja bootloadera preko htcdev.com web stranice gubi garancija samo na softver? Dakle priznajete li garanciju na sve hardverske kvarove (osim fizičkih oštećenja i oksidacije) ukoliko se na uređaju nalazi tvornički softver bez obzira je li bootloader otključan ili ne?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru,
S poštovanjem,**"

"Poštovani,
ukoliko je samo otključan bootloader ne gubite garanciju, no ukoliko je instaliran neovlašteni software garancija se gubi na sve popravke (software+hardware).
S poštovanjem, 
MMM Agramservis d.o.o."

Dakle radite s mobitelom što želite, i kada treba na servis samo flashate tvornički rom, i to je to.

Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Evo da ne bude zabune oko garancije u slučaju kada je otključan bootloader.

Agram servis PRIZNAJE garanciju bez obzira je li bootloader otključan ili ne, dakle ne morate se truditi s njegovim ponovnim zaključavanjem ako ste ga otključali. Jedino što morate napraviti jest vratiti tvornički rom, jer u suprotnom garancija ne vrijedi, barem tako kažu.

Evo mail koji sam im poslao, i njihov odgovor:

"Poštovani,
Imam još jedan upit vezano za garanciju HTC One X uređaja. 
Zanima me da li se u slučaju otključavanja bootloadera preko htcdev.com web stranice gubi garancija samo na softver? Dakle priznajete li garanciju na sve hardverske kvarove (osim fizičkih oštećenja i oksidacije) ukoliko se na uređaju nalazi tvornički softver bez obzira je li bootloader otključan ili ne?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru,
S poštovanjem,**"

"Poštovani,
ukoliko je samo otključan bootloader ne gubite garanciju, no ukoliko je instaliran neovlašteni software garancija se gubi na sve popravke (software+hardware).
S poštovanjem, 
MMM Agramservis d.o.o."

Dakle radite s mobitelom što želite, i kada treba na servis samo flashate tvornički rom, i to je to.

E, ovo je jako lijepa informacija. HVALA!

'mam ga rutam!!

jupi!

15 godina
neaktivan
HTC One X

Jedno pitanje vezano uz mail aplikaciju (Sense) 

jako sporo očitava da li ima ili nema mailova, radi se o gmail accountu.

Naviknut sam kad na ajfonu kliknem da provjeri, u 2 sekunde se spoji, provjeri i obavijesti.

Ovdje to traje i traje, samo vrti onaj "sync" kružić i vrti li ga vrti,

vrti...

vrti...

vrti...

vrti...

i onda javi. 

Jaaako iritantno kad se čovjeku žuri, a on nije u 30 sekundi u stanju provjeriti.

svejedno bio na wifiju ili edgeu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Damok kaže...

Alternativa je Gmail, nativna Android aplikacija. Pogotovo u najnovijoj inacici. Dobra, pregledna i brza.

Od sense mail app sam brzo odustao...

17 godina
mapir kaže...
Damok kaže...

Alternativa je Gmail, nativna Android aplikacija. Pogotovo u najnovijoj inacici. Dobra, pregledna i brza.

Od sense mail app sam brzo odustao...

Slažem se. Od prvog dana imam gmail aplikaciju instaliranu. Na mobilnom internetu provjeri mailove kroz 2-3 sec (bar je tako kod mene) i sve uredno stiže, nisam primjetio da ima nekakvih kašnjenja.

17 godina
neaktivan
HTC One X

Postoji li program s kojim mogu izbrisati aplikacije koje sam dobio sa ROM-om? Imam ARHD 14.1 sa kojim sam zasad zadovoljan i ne bi prelazio na noviji(neću popravljat nešto što nije pokvareno, jel {#}), ali Gmail aplikaciju ne mogu ažurirati, javlja mi da moram prvo izbrisati staru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Penryn kaže...

Postoji li program s kojim mogu izbrisati aplikacije koje sam dobio sa ROM-om? Imam ARHD 14.1 sa kojim sam zasad zadovoljan i ne bi prelazio na noviji(neću popravljat nešto što nije pokvareno, jel {#}), ali Gmail aplikaciju ne mogu ažurirati, javlja mi da moram prvo izbrisati staru?

Ako imaš root,možeš sa link2sd. Ako ga nemaš,aplikacije možeš deaktivirati ili izbrisati u Apps postavkama.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
17 godina
neaktivan
HTC One X

Evo uspio sam sa link2sd, hvala puno. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Penryn kaže...

Evo uspio sam sa link2sd, hvala puno. {#}

Nema na čemu,ta aplikacija mi je jedna od najkorisnijih ikad uz ES File menager.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
HTC One X

ljudi sto vi preporucate, hocu li skinuti ovaj jb sadasnji ili pricekati?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Iznenadilo me je da u službenoj nadogradnji (4.1.1) recimo neki video formati u HD ne rade (govorimo o htc aplikaciji koja pokreće video sadržaj) ... prije toga su radili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Može li mi neko nešto objasniti/pojasniti {#} !?!?

Gdje i kako ( na službenoj stranici najvjerojatnije ) mogu pronaći "ONO" kao aplikaciju ili što god već koje služi za pokretanje potrage za mobom, naime, ima jedna situacija, izgubljen je mob u snijegu, najvjerojatnije se ne može čuti zvonjava obzirom snijeg upija zvuk kada ga se poziva, a snijeg danas pada, pada, Pada, Pada i PADA I PADA kao da ne zna kada će prestati {#} !?!?  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

Gdje i kako ( na službenoj stranici najvjerojatnije ) mogu pronaći "ONO" kao aplikaciju ili što god već koje služi za pokretanje potrage za mobom, naime, ima jedna situacija, izgubljen je mob u snijegu, najvjerojatnije se ne može čuti zvonjava obzirom snijeg upija zvuk kada ga se poziva, a snijeg danas pada, pada, Pada, Pada i PADA I PADA kao da ne zna kada će prestati {#} !?!?  

Mozda ovo?

https://www.htcsense.com/

15 godina
neaktivan
HTC One X

Meni jos nista od JB pa za poluditi......

HooL!G4n

0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkbG9zdCJd

odlicna aplikacija.

17 godina
ATJLučko kaže...

Ako si stavljao lookout (najbolji takav servis) onda www.lookout.com

Inace po defaultu htcsense.com (ako gore nema roma)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

E ovo se zove bad luck. Sretno u pronalasku {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice