HTC 8X

poruka: 177
|
čitano: 63.866
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8X".
13 godina
Re: HTC 8X
I sta kad mi to uzme 2-3 gb sta onda, jedino mi preostaje reset???
16 godina

da

15 godina
odjavljen
HTC 8X

Danas sam isprobao app ShrinkStorage. Other folder mi je narastao na cca 5 gb, a taj app mi je oslobodio 3gb!!!

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 19:11 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC 8X

Stigao mi je update na mob, promjena je u verziji firmwarea i bootloadera.

edit: tile od appa battery sad prikazuje napunjenost na 100%, prije je išao samo do 99%.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 21:50 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo i ja instaliram update.
Nema ti veze update sa time... Možda si usput updateao battery app... 

Winter is coming...
15 godina
odjavljen
HTC 8X

Nije updateo battery: ako se ne varam, čitao sam da live tile ne može prikazati troznamenkaste brojeve jer je to ograničenje u OS-u.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC 8X

Isplati li se zamjeniti Nexus 7 za HTC 8X + nadoplata 300 kn?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8X

Vec par dana koristim ovaj mobitel ali nikako da se naviknem, isprava je bio pozitivan dojam ali sada sto vise ga koristim mi se ne svida koliko na dan kad sam ga dobio. {#} A sad dali netko zna jel ima ovaj mobitel mogucnost spajanja na vip lte mrezu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne znam, ja sam zadovoljan... {#}
To je 4G? Nema, samo u SAD-u na Verizonu.

Winter is coming...
13 godina
kratos091 kaže...

Ne znam, ja sam zadovoljan... {#}
To je 4G? Nema, samo u SAD-u na Verizonu.

Bas mi je zao sto wp8 jednostavno jos nije dovrsen i ima milijun sitnih stvari koje me iritiraju jer je mob hardwerski super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 21:32 (gamer34).
16 godina

Zar ti treba 4G? Šta je najviše iritira, recimo top3. ?

13 godina

Neke od stvari koje me iritiraju: nemam postotak baterije, stalno punjenje memorije other, promijenio sam jezik na eng a lock screen i dalje pise ozujak a svugdje drugdje je eng, skuplje aplikacije (primjer pvz na iP je kostao 1.99dolara ovdje 40kn), aplikacije mi ne izgledaju lijepo kao na iP, nemogucnost prematanja youtube videa (mogu samo 30sec nalrijed ili 7sec nazad), na neke stranice me salje na mobilne za starije mobitele a ne smartphone, nemogu sliderom premotavat glazbu i music player lose "suffla" uvijek mi vrti 10ak istih pjesma i ponekad ubaci neku drugu, los ineternet explorer ali ne brzinom vec upravljanjem karticama i favouritsima, ponekad mu treba 1-2 min da se spoji na mobilnu mrezu, jako los multitasking, nema mogucnost zakljucavanja rotacije ekrana, lose rijeseno unosenje kontakta (svi s fejsbuka su tu a ako ih disejblam onda mi je people beskoristan), kontroliranje svjetline je grozno rijeseno (slabo, srednje, jako mislim watfak???), tipkovnica se u landscape modu ne razvlaci do kraja, lose rijesene notifikacije, lose rijeseno trazenje pjesama i upravljanje glazbom, dolazak do nekih znakova na tipkovnici glupo rijesen (npr. podvlaka se nalazi na 2. stranici posebnih znakova i ja sam naviknut da se nalazi ne mjestu gdje je minus a na wp8 se stvori na nekom drugom mjestu), podesavanje sata jer su kockice velike i cesto moram dug oscrollat da dodem do zeljenog vremena i ima toga jos ali se vise ne mogu sjetit.

Al eto da sad ne serem samo po wp8 ima i nekih dobrih stvari:

Novo osvjezavajuce sucelje (lijepo izgledom), mape se mogu skidati na uredaj te kao takve koristit u aplikacijama (npr. ja koristim u aplikaciji za trcanje), kada slusam glazbu i idem poglasnit ili stisat pojavljuju se i gumbe za kontrolu pjesme, gumb za kameru, copy-paste fileova s kompa na mob, nema pina za instaliravanje aplikacija.

EDIT: dodano jos par stvari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 12:02 (gamer34).
13 godina
Edit: zanemari ono sa spajanjem na moblinu mrezu, to je prestalo kad sam resetiro mobitel danas.
13 godina
HTC 8X

Eto ako je netko zainteresiran ja svoj 8x prodajem ,ne mogu se naviknut i vjerojatno se vracam na iPhone.

http://www.bug.hr/malioglasi/oglas-prodajem-htc-8x-zuti-16gb-ko/9304.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Dali se isplati s 8s preci na 8x? 

Po cemu je bolji 8x? Koliko je zapravo 8x bolji? Ne mislim po specifikacijama nego u svakodnevnom radu.

Ima neko da je imao priliku koristiti oba uredaja istovremeno? 

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sve zavisi šta misliš pod "isplati"

Ako ti treba prednja kamera i bolja zadnja te veci ekran onda da u suprotnom ne

15 godina
HTC 8X

Neznam ni sam..dali ce mi mob nakon 8s-a biti prevelik :S

Mogao bi ga za jako malo para zato pitam..

Vi koji ste dali TU i TD na post gore mozete slobodno objasnit...

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Ja sam imao 8s i mobitel me nije pretjerano zadovoljio.

Ako je prednost 8x-a u odnosu na 8s, samo veličina ekrana i kamera, onda u kuxac sve.

Mislim da bi ekran trebao bit jača strana, ne samo gledajuči dimenzije.

Veča količina interne i radne memorije, također je velika prednost u odnosu na 8s.

Mišljenja sam da bi ipak trebao vidit nekakav napredak, iako osobno nisam koristio navedeni mobitel.

Ovo kažem zato, ako je razlika minimalna, onda po meni 8x i slični mobiteli uopće ne vrijede spomena.

Moj savjet je, da odeš u neki od dučana gdje imaš izložen aparat, te osobno vidiš kakva je situacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 20:01 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8X

Pošto uopće ne znam kako stoje stvari sa aplikacijama za windows phone, može li mi netko reći da li ima sličnosti sa play store-om (android), mislim što se tiče igara - temple run npr. itd .. Da li se plaćaju ili su besplatne .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
Kakva je baterija na 8x? Koliko drzi?
Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...

Meni bez beda dan i pol. Push notifikacije sve uključene. Dnevno oko 40-ak poziva i 3g palim po potrebi.

Whatsapp cca. 10-ak poruka dnevno i toliko sms-ova.

Igre rijetko igram.

15 godina
amater_2 kaže...
DommY kaže...

Meni bez beda dan i pol. Push notifikacije sve uključene. Dnevno oko 40-ak poziva i 3g palim po potrebi.

Whatsapp cca. 10-ak poruka dnevno i toliko sms-ova.

Igre rijetko igram.

Kakve sam ja srece ako ga kupim, meni baterija nebude izdrzala jedan dan..

Jel ti mob pre glomazan i tezak za nosit u dzepu i tako to?

Dali se dobe kakve slusalice kao kod htc 8s ili neke bolje u paketu?

Windows Phone FTW
15 godina
HTC 8X

Nije mi pretežak niti glomazan. Rekao bih TAMAN.

Sa sve zavisi kolike šape imaš. {#}

U Džepu mi smeta samo kad se tribam negdi popeti. 

E, dobiješ sluške sa njim. Ništa posebno nisu ali opet nisu niti loše.

Reklo bi se srednja žalost. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 22:55 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
HTC 8X

Jeste primjetili da možete nešto skrolati i izvan  okvira ekrana? Dolje na djelu gdje su kapacitivne tipke. Ako uhvatite u području ekrana i povučete prema dolje(ne smijete puštati), možete pomicati, izbornik, stranicu, štogod...

Winter is coming...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
kratos091 kaže...

Jeste primjetili da možete nešto skrolati i izvan  okvira ekrana? Dolje na djelu gdje su kapacitivne tipke. Ako uhvatite u području ekrana i povučete prema dolje(ne smijete puštati), možete pomicati, izbornik, stranicu, štogod...

tako je, isto je tako na 8s-u...kao da je cijeli ekran touch a ne samo na displayu...

Windows Phone FTW
14 godina
protjeran
HTC 8X

Tako je bilo i kod mog Nexusa S.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da li je netko nedavno kupio ovaj mobitel u T-mobileu, webshop/dućan?

16 godina
neaktivan
HTC 8X

Ja sam ga jučer kupio u T-Mobileu. Rezervirao sam ga skoro prije mjesec dana i jednako toliko čekao jer je bilo nekih peripetija sa ugovorom.

Mobitel je odličan. Hardverski skoro pa savršen(gumbi sa strane traže privikavanje) i zapravo sve mane padaju na WP8. Meni je sve skupa jako lijepo osvježenje u odnosu na iOS i Android.

Zna li netko gdje se mogu nabaviti silikonski coveri ili bilo kakva zaštita za ovaj model?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Pozdrav,

imam jedan problem sa mobitelom koji podosta frustrira.

Dakle, zna se desiti da u potpunosti prestane raditi mobilni internet iako i dalje u status baru piše 3g/HSPA/HSPA+.

Ponekad se to samo nakon par minuta sredi, a ponekad treba par puta paliti i gasiti internet.

Sa WiFi signalom nema takvih problema. Ima tko kakva slična iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice