HTC 8X

poruka: 177
|
čitano: 63.869
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8X".
15 godina
odjavljen
Re: HTC 8X
Takodjer
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina

+1
Kad nešto krenem instalirati pojavi mi se pogreška 805a0193. 

Winter is coming...
15 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8X

Nezz za vas ali meni je proradio marketplace..

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zna li itko koliko je ovaj uređaj koštao u Tmobile-u dok je bio dostupan?

14 godina
HTC 8X

Imas ovdje sve cijene, ja cekam vec dva tjedna da se ponovno vrati u ponudu da bi produzio ugovor...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
14 godina

ma vidim, al nekak mi se čini da je ta cijena navlakuša...

jel recimo iphone 4 8gb (koji je dostupan) u tarifi L, košta 100 kuna više od iPhona 4s 16 gb (koji nije dostupan) u istoj tafiri.

zato sam i pitao koliko je koštao kada je bio dostupan.

15 godina
HTC 8X

Mislim da je u extra total+m bio oko 1500kn.

Sad tu piše 1198.

Mislim da su bile cijene kao u vipu. Sitna je razlika bila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8X

cijena prije ''akcije'' je bila 1498 kn za web, dakle 1698 kn u t-centrima...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC 8X

Moj HTC ima malo čudan ''feature'': dolazni poziv, melodija svira, javim se i tad se na djelić sekunde začuje melodija u zvučniku ''za uho'' (ne znam kak da se izrazim:-)). Fakat iritantno. Je li još tko primjetio nešto takvo?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8X

Stigla mi nova igracka {#}. Uredaj je brz i fluidan a sucelje lijepo i intiuitvno. Ekran je vrhunski kao i build quality. Zasad sam super zadovoljan i jos kada uzmem u obzir da sam ga dobio u zamjenu za 4s i jos sam dobio 400kn ne moze biti bolje {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Daamn.. I ja sam htio žuti ali nije bilo u Vipu.. {#}

Winter is coming...
13 godina
kratos091 kaže...

Daamn.. I ja sam htio žuti ali nije bilo u Vipu.. {#}

Hehe zuta stvarno izgleda predivno, vjeuj mi {#}

14 godina
HTC 8X

Neka, neka.. Trebati će tebi pomoć u vezi nečeg sa mobom.. :P

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kratos091 kaže...

Neka, neka.. Trebati će tebi pomoć u vezi nečeg sa mobom.. :P

Hehe sory sto trljam sol na ranu :P

ugl. jer zna netko uzimao nekakve folije preko ibeja da zna da su dobre, mislim da cu ovaj mob zadrzat duze vrijeme pa ajde da ga zastitimo {#}

14 godina

Ma.. :P Zato na mom sve teme izgledaju dobro, na tvom samo nekoliko. Ne slažu se sa mobom ostale.. Heh..

Ja sam od jednog forumaša tu kupio

Stavio sam je prije mjesec dana, još uvijek je kao nova.. 

Winter is coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:17 (kratos091).
13 godina
Znaci evo jos malo dojmova, rucno podesavanje svjetline je lose rijeseno al zato automatsko podesavanje radi odlicno. I jedno pitanje, kako da u telefonski imenik uvezem sam kontakte koje ja zelim a ne sve s fejbuka, al da mi ovi fejsbukovci ostanu u osobama?
14 godina

Da, ručno podešavanje su stvarno loše riješili, bilo bi bolje da su slider stavili... Ovako ako i staviš na slabo osvjetljenje, neće biti najmanje, automatski bude i slabije.
Hm.. Nisam siguran za ovo, mislim da su ti imenik i osobe jedna te ista stvar. 

Winter is coming...
13 godina
Ok, hvala na odgovoru. I dali mozda znas kako se dodaje postotak baterije?
14 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Stigla mi nova igracka {#}. Uredaj je brz i fluidan a sucelje lijepo i intiuitvno. Ekran je vrhunski kao i build quality. Zasad sam super zadovoljan i jos kada uzmem u obzir da sam ga dobio u zamjenu za 4s i jos sam dobio 400kn ne moze biti bolje {#}

Vidio sam tog žutog u izlogu i stvarno je eye catch, više je fluoriscentna boja nego žuta i orjentirana za mlađu publiku {#}

Evo nadam se da nećeš požaliti tranziciju na WP8 jer let's face it, ima puuuno manje aplikacija nego iOS...

Evo ti i app za status baterije:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/battery-level-for-wp8/69c5134c-5de7-426e-8ee1-d8442026d512

14 godina

Isprobao sam više tih appova za baterije ali ni jedna ne updatea status stalno, tako da uvijek pokazuje par posto više nego što je...

Winter is coming...
15 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Isprobao sam više tih appova za baterije ali ni jedna ne updatea status stalno, tako da uvijek pokazuje par posto više nego što je...

zbog limitacije OS-a live tile se refresha svakih pol sata

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
kratos091 kaže...

Samo si trebao pročitat opis u bilo kojem battery appu, da je to limitacija wp8 os-a - 30 minutni refresh je najkraći mogući interval.

13 godina
Ako netko ima koju foliju viska neka mi nabaci poruku, uzeo bi 1-2.
14 godina

Znam, pročitao sam u zadnjem.. Heh..

Winter is coming...
13 godina
Stvarno ne kuzim ovo s kontaktima. Znaci jucer sam unio par kontakata i kad idem iz telefona u imenik odvede me u osobe i tu mi je svih par stotina ljudi s fejsbuka, e pa zato sam stavi filtriraj kontakte i maknu fejsbuk ali su mi sad i osobe prazne a na kontaktima nema ni onih koje sam ja rucno unio, mada njihova imena pisu u sms poruka. Dali netko zna ikako dali se moze napravit da imam odvojeno u osobama ljude s fejsa a odvojeno u imeniku kontakte koje ja unesem?
15 godina
odjavljen
HTC 8X

To što ti hoćeš možeš napraviti sa opcijom ''grupe'', ako ti odgovara takvo rješenje

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo rijesio sam tako da sam odznacio facebook i sad se ne pojavljuju a nove kontakte unosim na hotmail pa sam to ostavio oznaceno.
13 godina
Jel zna netko sta je to s punjenjem memorije, s 8,80gb mi je pala na 8,17gb a nisam nista instalirao samo okinuo 6-7 slika. Ono "ostalo" se povecalo za oko 300mb pa jel zna netko sta je to?
16 godina

znam ja, to ti je kao neki spremnik gdje idu sve gluposti od IE,kukiji,history, karte, instalacije programa.. večina korisnika se buni na to jer se ne može brisati a stalno se povečava.. nadajmo se da ce MS to ispraviti uskoro s nekim updejtom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice