Najmrži dio mi je raditi dizajn stranice i sve to smišljati a kao solo igrač za sada nemogu uključiti dizajnere u projekte koje radim.
:)
Dizajneri su posebna sorta ljudi. Ja cu tehnicki odraditi bilo kakav dizajn, dakle, od slike cu ti isto nacrtat u photoshopu, izslajsat sto god treba, ali nisam dovoljno kreativan da kreiram dizajn koji ce mi se svidit. To je tako. Ti si vjerovatno matematicko/logicki tip osobe.
Sto se tice responsive layouta, jesi ga pokusao implementirati na nesto kompleksnijim web stranicama (tipa nekakav news portal sa dosta modula)?
Upravo tako, ni meni se ne sviđa dizajn koji odradim uvijek tražim nešto više :) I na kraju kada se meni svidi, ne sviđa se klijentu :)
Responsive layout (zurb) upravo radim za jedan portal, nema većih problema u postavljanju raznih modula. Inače razvoj dizajna će trajati naredna dva mjeseca dok portal bude u beta fazi, klijenti ni sami ne znaju što hoće, tj nisu definirali svoje zahtjeve, pa portal razvijam po ugledu na neke velike regionalne.....