Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 807.629
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
Marko :D kaže...{#}
tLeon kaže...

Ne znam gdje bi ovo stavio no radi se isto ko i web aplikacije pa cu ovdje {#} 

Napravio sam Chrome ekstenziju za slusanje Antene Zagreb, islo mi je na zivce sto sam moro otvarati novi prozor da bi ih sluso, volio bi cuti vasa misljenja. {#}

https://chrome.google.com/webstore/detail/antena-zagreb-chrome-play/oiedchiicamcciiimcibcdbioikehpbj

Meni ne radi. Ja klikam i ništa ne svira {#}

Hmm cudno, source je od njihovog stream-a tak da je on sigurno ok, dosada je svima radilo cak i u nizozemskoj {#} probaj stisnut play i pustit malo da se ucita par sekundi ak nece javi se opet, ajd hvala ti :)

You dont make 500 million friends without a few enemies.
14 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Ja iz Zagreba pa mi ne radi, LOL. {#}

Evo stisnuo i čekam ali ništa. Koju si adresu streama postavio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni radi bez problema. hehe

web developer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahah, meni ovo pušta u VLC-u, a preko browsera ne ali nema veze. {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Hahah, meni ovo pušta u VLC-u, a preko browsera ne ali nema veze. {#}

Probaj update chrome i reinstalirat app

14 godina
neaktivan

Nemam Chrome ali imam SRWare Iron - isti vrag {#}

Reinstalirao sam ekstenziju 3 puta i opet je isto ali ne zamaraj se s tim. Nema veze, glavno da drugima radi. {#}

Ja ionako ne slušam Antenu tako često, a i kada je hoću slušat u VLC upišem stream link i sve radi. Još me čak i obavještava o tome kada se pjesma promijeni.

Hvala ti što mi pokušavaš pomoći ali nema veze.

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo nakon nekog vremena učenja, završio sam ili još tačnije završavam svoju prvu Wordpress temu, pa bih cijenio vaš komentar. Zapravo kritike bi bile još bolje jer želim da je maksimalno unaprijedim. Naravno dajem je besplatno ako je neko zainteresovan.

http://infinet.tesigndev.com/

http://tesigndev.com

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nightcomer kaže...

Evo nakon nekog vremena učenja, završio sam ili još tačnije završavam svoju prvu Wordpress temu, pa bih cijenio vaš komentar. Zapravo kritike bi bile još bolje jer želim da je maksimalno unaprijedim. Naravno dajem je besplatno ako je neko zainteresovan.

http://infinet.tesigndev.com/

Sve je ok samo sto se meni se svidja kako onaj kalendar strsi van, bilo bi ti bolje ja mislim da pise brojkama ispod naslova kad je objavljen. Ovo ti moze bit problematicno jer ako je tamnija pozadina nece se bas vidjet dobro. 

17 godina

Evo ja sam se prije nekih mjesec-dva-tri počeo zanimati za razvoj web stranica. Dakle klasika, html+css+php+javascript, pa od golog tekst editora i gomile pročitanog materijala sa svih strana po netu pokušavam osmisliti neku svrhu svemu tome. Dakle htio bih se ozbiljnije baviti ovim sportom, štoviše dojadio mi je postojeći posao u IT-u (godinama krpa za sve u velikoj kompaniji bez perspektive). Kako se amaterski bavim i fotografijom pokušao sam na jednostavnoj foto portfolio skalameriji složenoj prije par godina iz materijala s različitih strana složiti nešto konkretnije i s glavninom esencijalnog koda iz vlastite režije. Stoga vas pozivam da posjetite moj foto portfolio na adresi www.kristijankeretic.com, da slobodno ostavite kakav komentar po priloženim formama, možete pogledati i neke demo elemente koje sam složio sa strane i koje ću nadopunjavati s vremenom. Možete pogledati i CSS3 animaciju u backgroundu, a bilo bi mi drago i da me kontaktirate ako nađete kakve bugove, ili ako imate kakvih ideja, ili ako čak imate kakve ideje ili prijedloge oko moguće suradnje na bilo kakvim (amaterskim ili komercijalnim) poslovima vezanim uz razvoj web stranica. Posebno bih volio da mi se jave web dizajneri jer mi dizajn i grafika nisu jača strana. Što got vi zamislite i izdizajnirate ja ću (pokušati) odraditi s programerske strane ma koliko mi to vremena oduzelo. Pa dobro došli na moj website.

Deckard
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deckard kaže...

www.kristijankeretic.com

Stranica je za svaku pohvalu! Može par linkova ili literature s kojih ste učili?

When all else fails - crowbar the fucker
17 godina
username kaže...
deckard kaže...

www.kristijankeretic.com

Stranica je za svaku pohvalu! Može par linkova ili literature s kojih ste učili?

Hvala za feedback. W3Schools je doslovno ono što su nekad bile tehničke knjige iz programiranja (dakle lekcije, sintaksa, primjeri... jednom riječju sve, i to za sve relevantne web tehnologije). S obzirom da bez jQuery-a ni ne zamišljam razvoj web stranica jQuery API je također obavezna lektira. I na kraju Stack Overflow forumi . Ako nečeg nema tamo odgovorenog i riješenog vjerojatno se niti neda riješiti. Naravno, bez google pretraživača nema smisla, pa ni ne pamtim gdje sve nisam skupljao informacije, primjere i rješenja za svakakve probleme. Fora koja programiranje web stranica razlikuje od klasičnog ("offline") programiranja je što se za masu stvari može pogledati source/css direktno u browseru, pa se i na taj način puno toga nauči.

Deckard
11 godina
neaktivan

Ovo je moja prva stranica. 
Zasnovana je na wordpressu sa odgovarajućom temom.

Trenutno je na besplatnoj domeni, ali dok razvijem stranicu do kraja postaviti ću je na pravu plaćenu domenu.

Za sada je na njoj ima nekakvih postova, koje sam napravio za probu!

Imate li kakvih prijedloga, pohvala, kritika, samo recite ! :)

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 20:12 (TheMenstalist).

1 0 hvala 0
15 godina

1. promijeni gornju pozadinu (ostavi neku takvu sivu, ali probaj nadodat neke motive vezane uz android, elektroniku, google, apple, ios... možda da bude nekako kao utisnuto i sve iste boje, neke tamnije sive)

2. promijeni ime stranice ili uz TMH stavi neki logo(ali i TMH je super, samo malo ga napravi zanimljivijim)

3. napravi neku razliku (u pozadini, borderu i sl) između slidera i doljnjih članaka

4. centriraj članke(odnosno pravu sredinu stranice), a ovo sa strane stavi baš da bude sa strane(ako ne razumiješ reci)

5. odluči se za hrvatski ili engleski(Engleski naziv stranice, te stvari tipa "category" "home" itd., a na hrv. 

6. probaj stavit izbornik pod fixed ali neka ti "lupi" od vrh stranice i onda da tamo ostane, ali stavi da onda kad lupi vrh da ti izbrnik ima širinu 100%)

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sta kazete, da radim dalje V2.0?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
tLeon kaže...

Kameno doba ;)

11 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

1. promijeni gornju pozadinu (ostavi neku takvu sivu, ali probaj nadodat neke motive vezane uz android, elektroniku, google, apple, ios... možda da bude nekako kao utisnuto i sve iste boje, neke tamnije sive)

2. promijeni ime stranice ili uz TMH stavi neki logo(ali i TMH je super, samo malo ga napravi zanimljivijim)

3. napravi neku razliku (u pozadini, borderu i sl) između slidera i doljnjih članaka

4. centriraj članke(odnosno pravu sredinu stranice), a ovo sa strane stavi baš da bude sa strane(ako ne razumiješ reci)

5. odluči se za hrvatski ili engleski(Engleski naziv stranice, te stvari tipa "category" "home" itd., a na hrv. 

6. probaj stavit izbornik pod fixed ali neka ti "lupi" od vrh stranice i onda da tamo ostane, ali stavi da onda kad lupi vrh da ti izbrnik ima širinu 100%)

Hvala, to ću sve ovih dana napraviti. Ne razumijem ovo podebljano. 

Ima li netko kakvu ideju za logo, ja sam ostao bez ideje

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 15:43 (TheMenstalist).
11 godina
neaktivan
k1c0 kaže...
tLeon kaže...

Kameno doba ;)

Ne kuzim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tLeon kaže...

Ne kuzim 

Izgleda kao da je iz kamenog doba...

16 godina

http://velplei.com/login.php

Edit: Prebačeno u 'start-up'

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 7:39 (fear_0123).
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Što mislite o ovome što sam radio posljednja 2 dana (iskreno radio sam to malo više, ali nikad nije bilo 100% gotovo, uvijek je nešto falilo samome templateu koji je sutom made). 

Web je napravljen kao promo sajt (portfolio) nekih od mojih foto radova. Pogoni ga HTML5, Bootstrap 3 i pun kufer jQuery-a/javaScripti .

LINK: http://markos-photo.tk/ (PRIVREMENO, ako zadovolji potrebe ide na placeni host i domenu).

Svi komentari su dobrodosli.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

presporo

11 godina
neaktivan

Nepregledno, i ona pozadina napravi da se brze ucitavaja i malo ju zamuti pa ce biti preglednije

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 17:27 (tLeon).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maryoll kaže...

presporo

Izgleda da je problem sa velicinom slika za background i sa samim webhostom (free host). Biti ce ispravljeno (barem slike, host ce malo cekati)

tLeon kaže...

Nepregledno, i ona pozadina napravi da se brze ucitavaja i malo ju zamuti pa ce biti preglednije

Hvala na prijedlozima :) Biti će ispravljeno do kraja tjedna ;)

16 godina
neaktivan

Although photography is not the primary interest, nor my professional call I decided to show the best of their works on the Internet wilderness.

Nisam neki englez, ali vrlo zbrčkana rečenica.

i "shooted"? Možda je pjesnik htio reći "shot" :)

Ostatak su pokrili ljudi već.

16 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Although photography is not the primary interest, nor my professional call I decided to show the best of their works on the Internet wilderness.

Nisam neki englez, ali vrlo zbrčkana rečenica.

i "shooted"? Možda je pjesnik htio reći "shot" :)

Ostatak su pokrili ljudi već.

ll gramatiku i tekstove sam poslao prijatelju da mi ih provjeri pa kad ih provjeri i ispravi korigirati cu ih. To je trenutno najmanji problem, veci je problem optimizacija stranice prije nego ju pustim na glavni opticaj (aka novi host i domen)

11 godina
protjeran

http://www.balkan-portal.com.hr/

Recite pluseve i minuseve stranice.

I što bi ste vi još dodali recite

15 godina

Promjeni klizač sa strane(da bude obični ili da bude deblji) i na glavnom slideru(ovom sa slikama) tekst spusti dolje

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Možda neki prijedlog za veći interakciju portala sa članovima

11 godina
neaktivan

Dosadan si vise sa tim svojim portalom, svaki 3. post je od tebe

16 godina
neaktivan

Malo sam se igrao s skrollrom ovih dana pa me zanima što vi mislite na ovakav nekakav portfolio:

http://igor-rinkovec.from.hr/

Recite mi što vam se sviđa, što ne, što treba dodati, što maknuti i dal vam se sam princip sviđa.

Ovo je samo neka prva verzija, nešto na brzinu sklepano, mislim još dodati par segmenata i neke stvari malo izmjeniti, ali zato mi i treba vaša pomoć.

Na mobitelu, gotovo sam siguran, ništa ne radi, isto tako ne radi na starijim browserima, što mi je bila i namjera. Za mobitele možda smislim nešto, ali za starije browsere se vjerojatno necu ni puno trudit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 18:30 (LordShgi).
Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice