Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 814.899
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Izgleda onda ima dosta popravljanja (a i server nije najbolji pa je i zbog tog možda sporije učitavanje). No u svakom slučaju hvala na krtikama, pazit ću na te detalje. I da što se tiće ovo kao da je stranica uska, pazio sam na to da bude prikazana u cjelosti na rezoluciji (najmanjoj!) 1024x768 {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Evo mali redizajn osobne stranice...

Link

4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Community review vaših web stranica
suludi8 kaže...

Link

Ne sviđa mi se. Previše kompliciranja tim slide-ovima, pogotovo sa sinusoidom između njih.

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
14 godina
neaktivan

Stranica jest ljepa, ali zbog toga se ocito islo na kompromis. Naime, ako netko hoce nabrzinu saznati neku info, neće to uspjeti na toj stranici jer: em se na pocetku predugo loada i onaj link "krenimo" ne radi, em kao sto kaze bypass previse kompliciranja sa slajdanjem...

ali da je ljepa, ljepa je :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 21:46 (CRT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@bypass   Znaš kako se kaže,to each his own.Nisam ni ja veliki fan ovih horizontalnih stranica, ali za portfolio mi je to vrhunski.

@crt Ovaj me problem više muči, kažeš da je učitavanje bilo predugo, ovo prvi put čujem, a stavio sam stranicu na još par foruma.Kako misliš da link ne radi?

0 0 hvala 0
15 godina
suludi8 kaže...

Link

Odlicna je stranica, meni se osobno jako svida....od odabira boja, fontova te do kompletne ideje.

Svaka cast! 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

@bypass   Znaš kako se kaže,to each his own.Nisam ni ja veliki fan ovih horizontalnih stranica, ali za portfolio mi je to vrhunski.

@crt Ovaj me problem više muči, kažeš da je učitavanje bilo predugo, ovo prvi put čujem, a stavio sam stranicu na još par foruma.Kako misliš da link ne radi?

pa eto, prvih par sekundi ga nema i ne registrira "hover" i klik miša

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
neaktivan

Ja tu stranicu ne mogu otvoriti , ne znam kako je vi otvarate?

http://www.apartmani-seline.net
16 godina

Hmm meni se one horizontalne linije cine ko da titraju...

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Baš ste kritičari  {#}

Ajde da čujem što mislite o ovome. Ima još nekih dijelova na kojima treba poraditi, ali da vidim što vi mislite o stranici...

Rijeka nekretnine

Nemoj nikad malo koštat | http://gplus.to/croivan

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može mišljenje link

14 godina
Ivan M. kaže...

Baš ste kritičari {#}

Ajde da čujem što mislite o ovome. Ima još nekih dijelova na kojima treba poraditi, ali da vidim što vi mislite o stranici...

Rijeka nekretnine

Jako lijepo. Galerija u headeru mi se predugo loada kod otvaranja nove nekretnine. Također bih joj odmah odredio pravu visinu jer ovako mi skoči kad se loada.

Inače, super {#}

EDIT: Imaš grešku 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 16:33 (OriginalEXE).
14 godina
NoorMomento kaže...

Može mišljenje link

Meni se osobno dizajn ne sviđa. Zašto je u logo-u ovaj pravokutnik? Logo mi izgleda jeftino. Izbornik mi je ružan u tim bojama, također bih centrirao sadržaj izbornika. Pozadina mi se isto ne doapada, a ni header.

Da nije sve negativno, sviđa mi se brzina loadanja stranice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 16:38 (OriginalEXE).
14 godina

Color Scheme pod hitno mijenjati... Ova plavo-zelena kombinacija na meniju bode u oči... Ali brzina učitavanja je za pohvalu {#}...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam ja radio dizajn i nisam imo utjecaja na njega samo optimiziro stranicu.

16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Link

Tabovi na chromu mi se smrznu kad malo brže horizontalno scrolam, i ona sinusoida mi se čini previše. Boje i ostalo je super. 

15 godina
odjavljen
Ivan M. kaže...

Baš ste kritičari {#}

Rijeka nekretnine

Jel vrtiš kakav CMS i koji?

14 godina
neaktivan

www.sturlicani.net

Web portal sa Unsko-sanskog kantona u BiH. Sve prijedloge, sugestije, kritike , ma sve sve prihvacamo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:22 (premier).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jako zgodno i svježe, odradjen web portal

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:36 (B_O_J_A).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

joj ova kričava zelena sa top-right dijela pozadine.. možda promjenit boju u malo tamniju zeleno i super!

EDIT: onaj menu gore (vijesti, sport, ..) je spor i treba mu minut da proradi

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:35 (CRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

joj ova kričava zelena sa top-right dijela pozadine.. možda promjenit boju u malo tamniju zeleno i super!

EDIT: onaj menu gore (vijesti, sport, ..) je spor i treba mu minut da proradi

Sto se tice ove drecave boje to vec nekoliko dana kontam da uradim...Trebao bih to veceras...

A sto se tice menu-a ....Radi se o tome da dok god se cijela stranica ne louda nece moci onaj meni raditi...To sam primjetio ali neznam sta da uradim po tom pitanju...

16 godina
neaktivan
mali prijedlog, cropaj slike
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Plakat ću, neda mi se niti review napravit, dajte ljudi nešto šta vrijedi pažnje -.-

DUMP Udruga mladih programera
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Fearless kaže...

Plakat ću, neda mi se niti review napravit, dajte ljudi nešto šta vrijedi pažnje -.-

Daj ti nešto svoje što je vrijedno pažnje.

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
15 godina

Vasa preporuka, koji je najbolji alat za brzu izradu bannera?

Trebam nesto sto jednostavnije, a da je opet ok...ne trazim nikakve bljestece bannere vec nesto jednostavno.

Nasao sam online alat za izradu jednostavnih bannera pa dajem link do alata da znate na sta otprilike ciljam:

http://www.bannerfans.com

Sve preporuke za alat su dobrodosle...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
win32 kaže...

Vasa preporuka, koji je najbolji alat za brzu izradu bannera?

Trebam nesto sto jednostavnije, a da je opet ok...ne trazim nikakve bljestece bannere vec nesto jednostavno.

Nasao sam online alat za izradu jednostavnih bannera pa dajem link do alata da znate na sta otprilike ciljam:

http://www.bannerfans.com

Sve preporuke za alat su dobrodosle...

Za statične bannere koristi Adobe Illustrator ili kombinaciju Illustrator+Photoshop,  ili nekakvu open-source alternativu, ako želiš animirani banner recimo kakvi su Njuškalovi, koristi Flash.Nisam za bannere nikad koristio nikakav online alat.

http://www.adobe.com/products/illustrator.html

http://www.adobe.com/hr/products/flash.html

15 godina

Da, i mislio sam da cu ipak na kraju morati sve radit sa Adobe-om.

Ovi online alati su jako losi...uzas! No vjerujem da je nekima to ok...meni ipak ne odgovara, na zalost.

Nesto sam cak gledao i Gimp...mozda se sa njim malo poigram, makar vjerujem da cu sve daleko bolje napravit sa Adobe-om.

Znaci Photoshop + Illustrator?

Mislim da necu radit nista u flashu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 14:29 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Illustrator, jedino ako trebaš neke specifične efekte koristi Photoshop pa .PSD ugradi u Illustrator.Ove online alate nisam nikad shvacao ozbiljno.Alternativa za Illustrator ti je InkScape i dobar je, ali ga ja ne koristim.Neznaš, što propuštaš, animirani banner su u uzletu bez obzira na add-hatere{#}.

14 godina
neaktivan

Pozivam sve strucnjake, da mi iznesu svoje misljenje na čemu treba da proradimo na stranici. Ako nebudem znao kako, pa da mi i pomoc pruze ;)... Ovi koji su spremni na kritikovanje a nemaju nista svoje vrijedno paznje molim na strpljenje, da ne postaju bezveze ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice