Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 814.911
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Evo i beta verzija društvene mreže moga grada (večeras puštena u rad) .Prije je bio portal ali nije se imalo o čemu puno pisati i već imamo 2 portala grada...tako sam se odlucio da napravim ovo što sam napravio..

Išao sam na to da će svi građani sami moć postavljat svoje stvari vezane za lokale,party,događanja i druge stvari,te tako i sebe reklamirati...

Link stranice {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 2:06 (zele87).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja reklamna stranica izrađena u joomli 1,5

www.in-7.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 2:41 (B_O_J_A).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Community review vaših web stranica
B_O_J_A kaže...

www.in-7.com

Reklamiranje prko njih. Greškica :)

14 godina
protjeran

Predlažem da se ovdje objavljuju samo radovi koji su napravljeni od forumaša, a ne wordpress, joomla itd + skinuti templati, skinovi, teme.

Better safe than Sony

4 0 hvala 1
14 godina
Bypass kaže...

Predlažem da se ovdje objavljuju samo radovi koji su napravljeni od forumaša, a ne wordpress, joomla itd + skinuti templati, skinovi, teme.

Pa dobro, nije sve u temi, treba to i složiti da izgleda kako spada. Neki pretvore običan template u super stranicu :)

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
B_O_J_A kaže...

www.in-7.com

Reklamiranje prko njih. Greškica :)

Hvala

Meni su Joomla i  WP dosta korisni jer rade neke stvari same. Tako da se ja ne moram sa njima zamarati i imam više vremena da bolje uradim sadrzaj i izgled stranice.

16 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Čekaj taj rad nije napravljen od strane forumaša?? Podcjenjujete Wordpress i Joomlu maksimalno, a sistemi su smišljeni da olakšaju stvar korisniku. Slažem se da netko ne može stavit neki gotovi template i tražit komentar, odnosno može, ali tu se nema što komentirati. Ali da korisnik može napravit dobar portal u recimo Wordpressu sa mnogim proširenjima (ne mislim na gotove pluginove) i unikatnim dizajnom, može... pa usudio bih se reći i bolje od nekih programera... Moje osobno mišljenje da je uvijek bolje napravit nešto vlastoručno ako se time baviš, ali ako ti je to sporedna stvar, tek toliko da imaš stranicu za predstavljanje firme/udruge/ sebe i svog rada CMS je idealno riješenje... Možda griješim, ali mislim da je tako...

15 godina
neaktivan

znam da je ovo offtopic, no, samo bih htio napisati da se slažem sa forumašem Bypass, a ne bih se složio sa ovime iznad mene, jer naime, meni je iskreno puno draže kada vidim nećiju stranicu i jednostavno se vidi da je to njegova, ovo je ipak community review, što bi ipak bila neka ekipa koja je "slabija" u web designu, a mislim da ovo ne bi trebao biti showcase nekih prerađenih template-a... mislim da bilotko tko se imalo razumije u html/css može to napraviti. tako da, mislim da ovdje trebaju ići baš human made radovi, tj, radovi forumaša, a ne prerađeni template-i. 

i osim toga, ako su već u pozadini neki CMS-ovi, onda neka budu neki koju su bilošto osim wp & joomla. :/ zašto ne bi netko plasirao svoj CMS? ako ga već ima. nema veze, može i fork nekog gotovog (open source!) ali, samo da se pokaže.  jer, iskreno, mislim da ovdje ima nekih jako loših primjera korištenja, pogotovo wordpressa. 

42

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kakapo kaže...

znam da je ovo offtopic, no, samo bih htio napisati da se slažem sa forumašem Bypass, a ne bih se složio sa ovime iznad mene, jer naime, meni je iskreno puno draže kada vidim nećiju stranicu i jednostavno se vidi da je to njegova, ovo je ipak community review, što bi ipak bila neka ekipa koja je "slabija" u web designu, a mislim da ovo ne bi trebao biti showcase nekih prerađenih template-a... mislim da bilotko tko se imalo razumije u html/css može to napraviti. tako da, mislim da ovdje trebaju ići baš human made radovi, tj, radovi forumaša, a ne prerađeni template-i. 

i osim toga, ako su već u pozadini neki CMS-ovi, onda neka budu neki koju su bilošto osim wp & joomla. :/ zašto ne bi netko plasirao svoj CMS? ako ga već ima. nema veze, može i fork nekog gotovog (open source!) ali, samo da se pokaže.  jer, iskreno, mislim da ovdje ima nekih jako loših primjera korištenja, pogotovo wordpressa. 

Upravo tako. Mada može joomla i wordpress, zašto ne, ali ako je tema ili template itd napravljeno od onog tko je napravio stranicu.

Kako da dam review nekoj stranici koja koristi nečiji template u kojem su samo neki elementi izmjenjeni, boje itd.

Ali tako nikud nećemo doći jer nema tu ljudi koji rade teme za wordpress i joomla-u, a kamoli cms-ove.

Better safe than Sony
15 godina
neaktivan

Evo da i ja nešto novo stavim. Projekt na kojem radim je dobio i nove stranice http://www.formamedia.hr/. 

Pa kakva su vaša mišljenja? Pozdrav :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
no.quarter1 kaže...

Evo da i ja nešto novo stavim. Projekt na kojem radim je dobio i nove stranice http://www.formamedia.hr/. 

Vidin dole da se bavite web dizajnom pa zar nebi nekako bilo logicno da onaj ko je prvi put na stranici ostane woow, ovi stvarno znaju sta rade, ovo je daleko od toga.

Inace previse sive boje, tekst je previse razbacan po ciloj stranici a ovo (pocetna, o nama ...) san uocia tek kad san se pocea pitat di je link na prijasnje radove. Mozda pretjerujem ali po meni ako nista drugo pre neintuitivna stranice

14 godina
no.quarter1 kaže...

Imaš malu grešku... Nije Wordperss nego Wordpress...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 16:21 (david7).
16 godina
neaktivan

Napravio sam mali redizajn svoje stranice, pa me zanimaju vaša mišljenja.

Još trebam napraviti posebni css za visoke rezolucije(posebno u širini) jer mi baš ne izgleda lijepo na tipa 1680 x 1050 ili 1600 x 1200.

www.madebym.net

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
suludi8 kaže...

Napravio sam mali redizajn svoje stranice, pa me zanimaju vaša mišljenja.

Još trebam napraviti posebni css za visoke rezolucije(posebno u širini) jer mi baš ne izgleda lijepo na tipa 1680 x 1050 ili 1600 x 1200.

www.madebym.net

Radovi totalno nepregledni sa tom galerijom.

Raspad sistema:

Better safe than Sony
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 11:45 (Bypass).
16 godina
neaktivan

Stranica lijepo izgleda ali jako se tesko snaći na njoj

16 godina
neaktivan

@bypass Molim te samo mi reci na kojoj se rezoluciji desio raspad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još je u fazi dotjerivanja   http://www.dekica.com/

Stranica za prodaju dječjih dekica mazilica.   Ima li tko kakav savjet ili prijedlog?

1 0 hvala 0
16 godina
zaccc kaže...

Još je u fazi dotjerivanja  http://www.dekica.com/

Stranica za prodaju dječjih dekica mazilica.   Ima li tko kakav savjet ili prijedlog?

Meni se iskreno čini kao neki template, a i da nije jednostavno je ali malo zastarjelo.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
protjeran
suludi8 kaže...

@bypass Molim te samo mi reci na kojoj se rezoluciji desio raspad.

1280x800

Better safe than Sony
15 godina
odjavljen
zaccc kaže...

Još je u fazi dotjerivanja  http://www.dekica.com/

Par savjeta od, ehm ... kako je netko ovdje rekao za onog midzana21, ehm, da web ninje {#}.

Nebitno dali se radi o nekom templateu ili ne, mjesta za poboljšanja ima.

1.Favicon, ovo defaultno wordpressovo W tako bode u oči.

2.Tipografija i boje, glavni tekst stavi neku nutralnu boju, a ove <hx> tagove ostavi u toj boji, ali stavi neki non-sans-serif font, tipa Arial, Tahoma, maybe...

3.PayPal i Share and Enjoy "widgete" bi stavio na desnu stranu.

4.Header definitivo, slika ovog malog djeteta štima, ali ja bi još tu ukomponirao sliku dekice, i malo stilizirao logo.

P.S.Pretpostavljam da je riječ o nezahtjevnom klijentu, am I right?

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
zaccc kaže...

Još je u fazi dotjerivanja   http://www.dekica.com/

Par savjeta od, ehm ... kako je netko ovdje rekao za onog midzana21, ehm, da web ninje {#}.

Nebitno dali se radi o nekom templateu ili ne, mjesta za poboljšanja ima.

1.Favicon, ovo defaultno wordpressovo W tako bode u oči.

2.Tipografija i boje, glavni tekst stavi neku nutralnu boju, a ove <hx> tagove ostavi u toj boji, ali stavi neki non-sans-serif font, tipa Arial, Tahoma, maybe...

3.PayPal i Share and Enjoy "widgete" bi stavio na desnu stranu.

4.Header definitivo, slika ovog malog djeteta štima, ali ja bi još tu ukomponirao sliku dekice, i malo stilizirao logo.

P.S.Pretpostavljam da je riječ o nezahtjevnom klijentu, am I right?

Tako je nezahtjevni klijent (moja punica). {#}    Postavio sam to na brzaka za 3 sata. Moram staviti još brdo slika i malo ih poštelati sve.

Hvala na savjetu!

http://www.apartmani-seline.net
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.Ovak poceo sam malo uciti izradu stranica napravijo dva-tri prijedloška.Meni se baš nesviđaju pa bi stavijo link da komentirate,dali da nastavim sa razvojom ili...Budite razumni pocetnik sam.Pa molim bez sprdnje to je samo predložak....

http://firefoxworld.110mb.com/fromtmp.html#

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav svima, znam da nije review al trebam nekoga ko se razumije, ko zna raditi sa joomlom pa nek mi se javi imam poslic jedan za njega

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Evo ovako ja sam mladi web developer (imam 17. godina) i odlučio sam izložiti svoju prvu profesionalnu stranicu upogonjenu WordPressom. Cjeli template (kodiranje, grafika, prilagođavanje različitim preglednicima i ostalo) sam radio sam. Radio sam ga oko 5 ili 6 dana. Recite sve slobodno što mislite o stranici (kritike, pohvale, sugestije i slobodno ostavite svoj komentar na mojoj stranici). Nadam se da vam se sviđa :)

Link: http://www.toni-simic.co.cc/

3 0 hvala 0
14 godina
makina94 kaže...

Bok ljudi!

Evo ovako ja sam mladi web developer (imam 17. godina) i odlučio sam izložiti svoju prvu profesionalnu stranicu upogonjenu WordPressom. Cjeli template (kodiranje, grafika, prilagođavanje različitim preglednicima i ostalo) sam radio sam. Radio sam ga oko 5 ili 6 dana. Recite sve slobodno što mislite o stranici (kritike, pohvale, sugestije i slobodno ostavite svoj komentar na mojoj stranici). Nadam se da vam se sviđa :)

Tri pitanja/prijedloga.

1.)Zašto kada odem na stranicu O meni, adreas u browseru se ne promjeni već ostaje http://www.toni-simic.co.cc/

2.) Uvodna rečenica ima grešku (označeno žutom)

Izbjeći ću klasične uvode tipa “Dobrodošao posjetitelju…” i ostalo te odmah krenuti na stvar. Na ovom blogu moći ćete pratiti sve stvari vezane za mene i projekte (nazovimo ih tako) na kojima. Radim.

3.) Po meni bi trebalo staviti link na logo koji vodi na početnu.

Svaka čast i nastavi dalje, jako lijepo. Sve najbolje želim.

EDIT: Također, piše ti Arihva a ne Arhiva postova ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 16:28 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan

Čuj, novaca za hosting nije bilo da kupim s domenom, pa sam koristio neki free hosting (koji ima neku divlju domenu) i uparirao sam sa co.cc domenom. Ono gore u naslovnoj traci ostaje tako zato što ovi iz Co.cc se tako promoviraju. Što se tiće ovih gramatički pogrešaka, nemoj zamjeriti, nadam se da one ne utječu na samu kvalitetu stranice, a ovo s logom smatraj isto tako uvaženim.

:)

14 godina
makina94 kaže...

Čuj, novaca za hosting nije bilo da kupim s domenom, pa sam koristio neki free hosting (koji ima neku divlju domenu) i uparirao sam sa co.cc domenom. Ono gore u naslovnoj traci ostaje tako zato što ovi iz Co.cc se tako promoviraju. Što se tiće ovih gramatički pogrešaka, nemoj zamjeriti, nadam se da one ne utječu na samu kvalitetu stranice, a ovo s logom smatraj isto tako uvaženim.

:)

Sve kužim :) Također bih malo optimizirao banner, malo predug loading za moj ukus.

Što se tiće hostinga, javi mi se na privatu ako si zainteresiran, dam ti besplatno hosting i poddomenu (imam mjesta dosta, ima cpanel itd, profi hosting). Uvijek podržavam razvoj {#}

14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Sve kužim :) Također bih malo optimizirao banner, malo predug loading za moj ukus.

Što se tiće hostinga, javi mi se na privatu ako si zainteresiran, dam ti besplatno hosting i poddomenu (imam mjesta dosta, ima cpanel itd, profi hosting). Uvijek podržavam razvoj {#}

Da bi bio malo kvalitetniji banner pospremio sam ga u PNG format s malo jacom kompresijom (možda je zato malo dulje učitavanje), no ako se često posjećuje i ostane u povijesti preglednika i ne izgleda tako iritantno... {#}

16 godina
neaktivan
makina94 kaže...

Bok ljudi!

Ajde dobro je da se pojavio jedan moj kolega koji zna što radi. Stranica je baš po mome. Jednostavno, upečatljivo. Svakako treba poradit na brzini učitavanja cijele stranice pa i headera (bannera) jer ovo je dosta očajno. Još bi dodao da bi sredio footer malo sa ovim copyrightom nekako mi je neuočljiv... 

14 godina
neaktivan

Ne sviđa mi se raspored prostora, desno od onog plavog stupca uopće nije iskorišteno već je ostavljeno prazno... rađe taj cjeli plavi stupac pomakni udesno a prostor za tekst povećaj, jer ovako izgleda previše stisnuto....

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice