Kme, samo sam ti ukazao da ne budeš gl.up.
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 814.963
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma BMK za tim sto si pokusavao, bitno je da uvijek imam barem 2 asa v rukavu :)
Ak nest zakaze postoji alternativa xD
Nac cu ja vec neki exploit, ne brini
admin/admin
Awsome. I onda se ljudi čude kad im na stranici neki lame ass turčin ostavi neku debilnu sliku sa hacked by 0p3r4t0r 732 ili slično.
Ma BMK za tim sto si pokusavao, bitno je da uvijek imam barem 2 asa v rukavu :)
Ak nest zakaze postoji alternativa xD
Pa mislim da je i uspio, a ne samo pokusavao.
A sto se tice tih tvojih aseva i alternativa, bolje da nije radjeno u "rekordnom" roku...

Piše da je Joomla 1.5 :D
Meh... tak tak, slike i pozadina nisu ujednačeni, crna pozadina malo umara oči, radije prebaci na WordPress i pravi host ili tako nešta...
Hej Torre, znas da podrzavam ovaj "projekt" no cini mi se da ste dosta ozbiljno to shvatili pa mozda uistinu nebi bilo lose da si uzmete domenu, platite host i izradite stranicu.
Blog svakako ostavite i na njega stavljajte neke vase "misli" ili mozda neke kolumne (ako netko ima smisla za kolumne naravno), a vec za stranicu imate materijala....iskopirajte sve tekstove sa bloga na stranicu i evo materijala koliko hocete.
Sve pohvale za trud.....bolje ne moze na Blogspotu, sada ste narasli i vrijeme je imho da se prebacite na web.
Dizajn je mozda malo pretaman, ali puuuno bolje nego ono na pocetku kako je izgledalo. Mozda da ubacite malo "vedrije" boje!?
Sto se tice sadrzaja tu se nema sta posebno reci, vrh naravno! Korisnije i informativnije od bilo kojeg testa u npr. BUG-u (sorry bugovci, ali sam realan).
P.S.
Znam da ovo nije vazno, ali zasto se niste bacili na blog.hr posto na njemu mozete puno vise manipulirat sa html-om i imate puno vecu slobodu kod dizajna (bar koliko se sjecam)....makar i Bogspot ima vjerojatno svoje prednosti (ne blogam vec godinama pa nisam ni iskreno koristio nesto previse Google, ali nesto malo jesam i znam da nema bas puno opcija sto se tice dizajna pa nemozete puno toga ni napraviti).
Zna li tko kako napravit da email forma upozorava na neunešene podatke (tipa:"niste unijeli ime.."). Uspio sam to postič preko dreamweawer Validate Form ali htio bih upozorenja na hrvatskom.
Zna li tko kako napravit da email forma upozorava na neunešene podatke (tipa:"niste unijeli ime.."). Uspio sam to postič preko dreamweawer Validate Form ali htio bih upozorenja na hrvatskom.
http://speckyboy.com/2009/12/17/10-useful-jquery-form-validation-techniques-and-tutorials-2/
http://speckyboy.com/2009/12/17/10-useful-jquery-form-validation-techniques-and-tutorials-2/
Koristiti samo klijentsku validaciju putem javascripta nije pametno. Ugasis javascript u browseru i mozes sto hoces.

Koristiti samo klijentsku validaciju putem javascripta nije pametno. Ugasis javascript u browseru i mozes sto hoces.
Tko to još radi.
Ali naravno može se to rješiti u php-u ili koji već se jezik koristi.
Bez javascripta nema ni ajaxa :)
Ima ljudi kojima je izgasen javascript. Samo kazem da se to treba radit na serverskoj i klijentskoj trani ako hoces posao napravit kako trbea

Cega sam se sve nagleda i kakvih san sve morona od klijenata ima iiiiiiiiiiiiiiiii... :))))
Al san odlucija sve poslat u P.M. Ne 'ebem vise ove kompatibilnosti sa starim browserima i tehnologijama. Ne jebe ni mercedes sta su prije livali Normal u juga, a ovaj sad trazi super 98. Fak of :)
Cak ni Mic ne podrzava IE6 i IE7 hah :-D

Cak ni Mic ne podrzava IE6 i IE7 hah :-D
Prije sam sve to postova, mucija sa za cross browser compatibility, pa css za IE6. Fak of. Nema. CSS3 FTW!!

Nisam spominja HTML5 nego CSS3. Sta se tice HTML-a 5 to je jos u razvoju, nebudem to stavljao u produkciju.
Ma znam, eto samo sam se nadovezao na novotarije :)

Zašto bi korisnika upozoravao na to da stranica nije podržana za IE6/7 browser?It's so 90's , tebi treba ovo.Ukoliko je riječ o IE7 browseru koristi CSS optimiziran za IE7 za sve ostale neznam defaultni.Ili kako je već neko rekao nemoj se zamarati s time, i pobrini se da ti u novijim generacijama internet preglednika sve radi kako spada.
Evo jedna koju mi je radio frend,sta mislite o njoj www.kozmetika-fm.com
Lijepo, to je sam radio template ili?
Inace, na dnu mu ovo recently viewed nije prevedeno, kao ni log in box.
U kojem je to CMS-u radjeno?
ja zbilja neznam,ja sam mu rekao sta zelim a on je to napravio.
Lijepo, to je sam radio template ili?
Inace, na dnu mu ovo recently viewed nije prevedeno, kao ni log in box.
U kojem je to CMS-u radjeno?
Joomla
Evo jedna koju mi je radio frend,sta mislite o njoj www.kozmetika-fm.com
Odlicno iskoristena joomla. Good work!