bas isprobah Flash,
svi pluginovi rade, projekti funkcioniraju,papervision3D, TweenMax sve +5
bas isprobah Flash,
svi pluginovi rade, projekti funkcioniraju,papervision3D, TweenMax sve +5
koliko košta cs5 paket i je li moguće kupiti samo photoshop i dreamweaver?
ima više vrsta cs5 paketa. da, proizvodi se mogu kupiti zasebno. detaljnije pogledaj ovdje.
kad pogledaš koliko košta Photoshop i Dreamweaver skuplje dođe nego cijeli web premium.
kad pogledaš koliko košta Photoshop i Dreamweaver skuplje dođe nego cijeli web premium.
a čuj, uvijek kada kupuješ u kompletu te izađe jeftinije. ja još uvijek nisam niti isprobao novi cs5..ali nemam namjeru još prelaziti, nisam još niti otplatio cs4, vjerojatno ću ga otplatiti dok izađe cs7
Isprobao sam CS5 i za ono što meni treba dovoljna je CS4 verzija (ma prošla bi i CS3).
Ali svaka čast ljudima koji su radili na razvoju. Ove programe se isplati kupiti ako ih koristite za pro usluge
iako koristim PS CS3,skinuo sam trial CS5 samo da probam taj čuveni Content Aware Fill,ali može bit da sam tolko glup da ga ne mogu nać di je :D. već dva dana tražim da ga isprobam. Sve kaj mogu nać je Content aware scale,ali fill,nema ga .
1.desni klik odaberi spot healing brush tool
2.označi content aware
Hvala,ali baš su mogli stavit posebno ispod spot healing brusha,ili negdje posebno :)
a sad da isprobam :D
EDIT: dobra stvar, ali na nekim slikama treba malo popravljati,ovisi o pozadini. Za neke veće stvari je ok,ali za manje još uvjek stamp i clone tool :)
Za manje od pet minuta. Na prvi pogled se razlika i ne primijeti
na desnoj još malo srediti desni dio slike,jer se vidi obris,možda još jednom proći s CAF toolom.
Za manje od pet minuta. Na prvi pogled se razlika i ne primijeti
uređaj za nevidljivost na dijelu (vrat)
WTF???
Povlacim sve hvale na racun ovog Photoshopa zato sto su izostavili najkrucijalniji deo a to je TWAIN plugin. Dakle, nema vam druge vec da cekate da ga Adobe "objavi" za download ili da se nadate na VMA (Velika Milost AdobeaTM )
Zasgto su ovo uradili samo dragi Bog zna. Evo sta kazu:
"The TWAIN scanner plug-in is no longer installed with Photoshop CS5, but is available via web download."
......a downloada nigde nema.
Ja na svu srecu jos imam instalirano Photoshop CS4 pa sam jednostavno iskopirao plugin Twain_32.8BA koji se nalazi u
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins\Import-Export u C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\Import-Export i stvar radi. Uzgred scanner je Epson Perfection V750-M Pro Scanner (ako ista to znaci)
Ruku na srce, Photoshop "nudi" da skenirate preko sugavog Windows WIA dialog prozoria. No comment
[edit]
Evo sta kaze Adobeov emplyee Chris Cox u vezi TWAIN-a.
Too many buggy TWAIN drivers were causing Photoshop to crash. So we disabled the TWAIN plugin by default and moved it to an optional plugin.
We highly recommend scanning outside of Photoshop and not using the TWAIN interface.
Iskreno...ne verujem mu. Nikad dosad nisam doziveo da mi se Photoshop srusi jos od 4.0 zbog TWAIN-a ili bilo sta drugog. Mozda se rusio nekim korisnicima ali ...sta znam. Ja sam problem resio na gore navedeni nacin.