Adobe CS5 službeno stiže

poruka: 47
|
čitano: 11.610
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Adobe CS5 službeno stiže

bas isprobah Flash,

svi pluginovi rade, projekti funkcioniraju,papervision3D, TweenMax sve  +5

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Adobe CS5 službeno stiže

koliko košta cs5 paket i je li moguće kupiti samo photoshop i dreamweaver?

ReloadedImage.com - Free & simple image hosting service.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Adobe CS5 službeno stiže

ima više vrsta cs5 paketa. da, proizvodi se mogu kupiti zasebno. detaljnije pogledaj ovdje.

16 godina
neaktivan
Reloaded kaže...

kad pogledaš koliko košta Photoshop i Dreamweaver skuplje dođe nego cijeli web premium.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Reloaded kaže...

kad pogledaš koliko košta Photoshop i Dreamweaver skuplje dođe nego cijeli web premium.

a čuj, uvijek kada kupuješ u kompletu te izađe jeftinije. ja još uvijek nisam niti isprobao novi cs5..ali nemam namjeru još prelaziti, nisam još niti otplatio cs4, vjerojatno ću ga otplatiti dok izađe cs7  Namigiva

15 godina
neaktivan
Evo danas sam skinuo trail od Dreamweaver-a.
Ako vas zanima svakako isprobajte 30 dana besplatno, bolje nego pogledati recenziju :)
16 godina
Adobe CS5 službeno stiže

Isprobao sam CS5 i za ono što meni treba dovoljna je CS4 verzija (ma prošla bi i CS3). Osmijeh

Ali svaka čast ljudima koji su radili na razvoju. Ove programe se isplati kupiti ako ih koristite za pro usluge Namigiva

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adobe CS5 službeno stiže

iako koristim PS CS3,skinuo sam trial CS5 samo da probam taj čuveni Content Aware Fill,ali može bit da sam tolko glup da ga ne mogu nać di je :D. već dva dana tražim da ga isprobam. Sve kaj mogu nać je Content aware scale,ali fill,nema ga .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

iako koristim PS CS3,skinuo sam trial CS5 samo da probam taj čuveni Content Aware Fill,ali može bit da sam tolko glup da ga ne mogu nać di je :D. već dva dana tražim da ga isprobam. Sve kaj mogu nać je Content aware scale,ali fill,nema ga .

evo pogledaj

.

16 godina
protjeran

1.desni klik odaberi spot healing brush tool

2.označi content aware 

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
nsoul kaže...

evo pogledaj

.

Uran 11 kaže...

1.desni klik odaberi spot healing brush tool

2.označi content aware 

Hvala,ali baš su mogli stavit posebno ispod spot healing brusha,ili negdje posebno :)

a sad da isprobam :D

EDIT: dobra stvar, ali na nekim slikama treba malo popravljati,ovisi o pozadini. Za neke veće stvari je ok,ali za manje još uvjek stamp i clone  tool :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 17:12 (nsoul).
16 godina
Adobe CS5 službeno stiže

Za manje od pet minuta. Na prvi pogled se razlika i ne primijeti Izlanuo se

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

na desnoj još malo srediti desni dio slike,jer se vidi obris,možda još jednom proći s CAF toolom.

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Za manje od pet minuta. Na prvi pogled se razlika i ne primijeti  Izlanuo se

da si postao fotku bez leoparda ne bi nikada skužili da je tu doista bila takva živina. taj novi alat definitivno olakšava rad. ima ps cs5 dosta zgodnih stvari, npr ove nove opcije

.

15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

uređaj za nevidljivost na dijelu (vrat)

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
moderator
Adobe CS5 službeno stiže
Ne svida mi se splash screen (: (mala sala)
Jedino koristno, bar za mene, je Lens Distorsin filter...ostalo je manje vise nepotrebno. Mozda su unapredili 3D engine ali tko koristi PS za 3D?
-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Adobe CS5 službeno stiže

WTF???

Povlacim sve hvale na racun ovog Photoshopa zato sto su izostavili najkrucijalniji deo a to je TWAIN plugin. Dakle, nema vam druge vec da cekate da ga Adobe "objavi" za download ili da se nadate na VMA (Velika Milost AdobeaTM  )

Zasgto su ovo uradili samo dragi Bog zna. Evo sta kazu:

"The TWAIN scanner plug-in is no longer installed with Photoshop CS5, but is available via web download."

......a downloada nigde nema.

Ja na svu srecu jos imam instalirano Photoshop CS4 pa sam jednostavno iskopirao plugin Twain_32.8BA koji se nalazi u

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins\Import-Export u C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\Import-Export i stvar radi. Uzgred scanner je Epson Perfection V750-M Pro Scanner (ako ista to znaci)

Ruku na srce, Photoshop "nudi" da skenirate preko sugavog Windows WIA dialog prozoria. No comment Šutim

[edit]

Evo sta kaze Adobeov emplyee  Chris Cox u vezi TWAIN-a.

Too many buggy TWAIN drivers were causing Photoshop to crash. So we disabled the TWAIN plugin by default and moved it to an optional plugin.
We highly recommend scanning outside of Photoshop and not using the TWAIN interface.

Iskreno...ne verujem mu. Nikad dosad nisam doziveo da mi se Photoshop srusi jos od 4.0 zbog TWAIN-a ili bilo sta drugog. Mozda se rusio nekim korisnicima ali ...sta znam. Ja sam problem resio na gore navedeni nacin. 

-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 11:09 (Lazarus Long).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice