Worm.Generic???

poruka: 3
|
čitano: 890
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Worm.Generic???

ovako iz cista mira u zadnje vrijeme mi se pocelo desavati da mi youtube klipove znatno sporije učitava, one od minutu je trebalo par 10-ak sekundi da učita do kraja a sad mu treba 3-4 minute!

također licencirani bitdefender internet security me obaviještavao kako je uočio "napad" Worm.generic na računar te ga stavio u quarantine jer nije mogao da ga dezinfikuje... paa, može li to biti razlog velikog pinga, laga, teškog učitavanja youtube klipova itd?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Worm.Generic???

naravno,skeniraj komp jos jednom za svaki slucaj  ALI se prije skeniranja diskonektaj s neta

Malo nas je al' nas ima
16 godina
neaktivan
Worm.Generic???

ovako, nakon skeniranja - full system scan nasao je 2 trojana i uspješno ih deletao

ali sam onda upalio deep system scan i zatim mi je pronašao 7 zaraženih file-ova, 1 je uspješno izbrisan, a 6 je ostalo neuspješno obrisano, zatim sam manualno izbrisao te file-ove 2 adware-a su bila u content.ie5 i ručno sam ih izbrisao (ne koristim internet explorer pa sam siguran u to)

a 4 trojanca su bila u jednom folderu na desktopu koji ima tzv 33 GB (ni sam ne znam što je unutra više)

i njih sam ručno izbrisao, sad je pitanje jeli ručno brisanje ok, mislim jesam li uspješno ručnim brisanjem odstranio adware i trojan?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice