Može pomoć? Kako da naredim visoku kvalitetu printanja u wordu da mi ne sjecka tekst printer?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-'naredi mu' onako odlučnim glasom... ili objasni što zapravo misliš.
-btw uređaj koji nešto sjecka je shredder, nema veze s wordom (osim što je 90% materijala kreirano njime). Za ostalo vidi pod driver.
Haha, ma kod kolege sam printao i on je u wordu naredio neke opcije da printa visokom kvalitetom. Ovako kad isprinta na brzinu isjeće mi pola teksta, recimo jedan red se ne vidi ostanu samo isjećeni tragovi slova u tom redu.
Haha, ma kod kolege sam printao i on je u wordu naredio neke opcije da printa visokom kvalitetom. Ovako kad isprinta na brzinu isjeće mi pola teksta, recimo jedan red se ne vidi ostanu samo isjećeni tragovi slova u tom redu.
Malo boje u toneru?
(uz malo humora...)
- word nema (baš nikakve veze..) s kvalitetom. Razmisli, pogledaj driver...
-ako je pisač (toner/tinta/traka) neispravan, tad je to posljedica, kao i izbor kvalitete printa, draft-photo... to nema NIKAKVE veze s tipkanjem ili wordom, winampom.. pa ni OSom. Isključivo ispravnost + opcije u driveru.
Samo taj dokument ili...? Čim tako fale dijelovi teksta (polovica isprintana i sl.), moguće da je zaglavljena tj. zaštopana glava od pisača (ako je inkjet) ili je bubanj u banani (laser).
Neki printeri/ploteri dozvoljavaju promjenu kvalitete ispisa (draft - normal - presentation). To se podešava kroz postavke printera. Napiši o kojem printeru je riječ pa možda netko pomogne.
Meni ovaj tvoj slučaj nalikuje na to da printaš kao draft ili da ti glave printera nisu poravnane.
EPSON SX130 Series. Ima boje, ima svega, sve uredno i očišćeno.
Jeli ovo slika postavki drivera za printer?
Moguće, mislim da je, gdje to mogu otvoriti?
Ahaaa, evo kako mi izgleda.
Pod ovim postavkama ti nebi smio "sjeckati " tekst. Da je odabran draft to bi mogao biti uzrok. Možeš probati s Text & Image da vidiš da li će biti bolje. Osobno mislim da nisi poravnao glave. Odi na Maintenance karticu i pogledaj da li ima opcija Head Alignement (ili nešto slično).