Win 8 problem zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 495
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Win 8 problem

kupio sam ssd prekjucer i instalirao nove win8 na dvije particije c i d.  Sve je bilo super do danas ujutro kad sam usao u my computer. d particija je nekim cudom nestala. u disk managmentu ta particija postoji ali nemogu sa njom nista. plave je boje pise da ima 60gb ali nemrem nista sa njom. kada stisnem desnu tipku misa nemogu ni na open ni explore. a kad probam ostale stvari sto mogu pise mi ovako

The operation failed to complete because the disk managemnet console is not up to date.refresh the view by using the refresh task . if the problem persist close the disk managemnt then restart your computer.

nije mi jasno jucer i prekjucer je disk normalno radio nista nisam prckao po nicemu ama bas nicemu i odjednom nestane. nije mi problem sstaviti nove windowse nego me muci sto gore imam neke podatke sto mi trebaju a nisam stigao to iskopirati jos sv na prenosivi disk. molim pomoc hitno mi je

0 0 hvala 0
15 godina
Win 8 problem
---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice