Prije par dana zamrznuo se komp dok sam nesto radio, i jedino sam ga mogao na gumb resetirat.
Nakon toga dizanje sustava stoji na crnoj slici "windows is starting" + logo animacija koja se zamrzne nakon nekoliko sekundi i to je to, dalje nista.
Nekoliko ulazaka u safe mode bez problema, skenirao sa malwerebyte i Combofix-om ...Malwerebyte je nasao C : Windows/System32/roboot.exe i stavio je to u karantenu.
Probao opet u normal windows mode ..."kifla
Nakon toga - chkdsk
- windows startup fix
- memory check
- jos neznam kaj nisam probao
Pa probao Sistem restore koji stoji u nedogled na "Windows is initalising"
I dalje ista prica nejde dalje od "windows is starting Logo".
Onda je usljedio Format i snimanje novog windowsa preko USB-a. Sve je islo glatko dok nije doslo do zavrsnog koraka "completing windows installation".
I crna slika Windows logo, pa samo crna slika i kursor od misa, i dalje nista. Nekad mi ode malo dalje i onda nije crna slika nego plava i kursor od misa.
Sad nemogu ni u Safe mode jer instalacija nije zavrsena i vrtim se u krug.
Još jedna stvar pojavile su se linije tockica plave i zelene boje kad se nalazim u Biosu i na slici od matične. Izgleda kao neki glitch jako su sitne ali se vide.
Nisam bio siguran kod otvaranja teme ovdje ili na Hardware problems. Ekipa na Forum hr kaze da nista neupucuje na hardverske probleme.

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće