Virtual machine miš i veličina zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 898
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Virtual machine miš i veličina

Ovako, instalirao sam virtualnu mašinu na svoj kompjuter sa Windowsom XP, jer mi treba za program AutoSketch 2.1, koji ne radi na Windowsu 7, pa sam mislio ovako to rješiti. 

Dakle instalirao sam Windows Virtual PC sa Windowsom XP, i instalirao sam AutoSketch, ali naravno, imam problema. 

Prvi problem je miš, koji ide veoma čudno, i neprecizan je, pogotovo za ovo što meni treba, a to je tehničko crtanje. Rekao bi da ide kao po loju, nije problem u mouse acceleration jer sam ga mjenjao, i dalje ništa, sve je isto. 

Drugi problem koji imam je taj da mi ta virtualna mašina samo ima 640x480 rezoluciju i 1280x768, a meni ni jedna ni druga ne odgovaraju, to jest, ako stavim 640x480 u fullscreen, onda će biti premalo, a 1280x768 mi uopće niti ne dopušta da stavim u fullscreen. 

Iako bi ovaj problem sa rezolucijom već nekako preživio, miš baš i ne mogu. Zna li netko kako da ispravim to? Bio bi mu zahvalan. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virtual machine miš i veličina

Otkrio sam, morao sam stisnuti na tools, pa nešto install intergrated features, i onda mi se i miš sredio, a i dobio sam više opcija za rezoluciju i mogu raditi mirno u Sketchu {#}.

Modovi može lock.

Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice