Kao i sto naslov sam kaze. Ukratko radi se o sljedecem problemu pokrenem igricu,neko vrijeme radi i onda mi se komp odjednom ugasi i pise ''vga no signal'' ja pretpostavljam da je problem do graficke,jer se mozda pregrijava ili je puna prasine pa ako netko zna u cemu bi mogo bit problem pa da mi pomogne. Radi se o MoH-Airborne kod drugih igrica mi to ne izbacuje,i opet kad pokrenem igru neko vrijeme radi i opet se ugasi..moze mala pomoc,od velikog zahvaljenja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao i sto naslov sam kaze. Ukratko radi se o sljedecem problemu pokrenem igricu,neko vrijeme radi i onda mi se komp odjednom ugasi i pise ''vga no signal'' ja pretpostavljam da je problem do graficke,jer se mozda pregrijava ili je puna prasine pa ako netko zna u cemu bi mogo bit problem pa da mi pomogne. Radi se o MoH-Airborne kod drugih igrica mi to ne izbacuje,i opet kad pokrenem igru neko vrijeme radi i opet se ugasi..moze mala pomoc,od velikog zahvaljenja.
Jel imaš pc ili laptop , ako je problem do graficke otvori malo "kutiju" :P ako imas pc i ocisti malo , lagano samo da ne isčupaš nešto , naravno isključi iz struje xD .. aa možeš i prije toga skinuti SpeedFan pa vidi jel ti se zagrijava graficka ..ii koje su to druge igre sto igras ..
Računalo je dobro svako malo dovesti u red... ja to radim tako da otvaram kućište, vadim gotovo sve komponente... onda ide usisavanje prašine, i čišćenje ventilatora.
U tvojem slučaju, izvadi grafičku iz kompa i dobro ju propuši (pazi da ne padneš u nesvjest), a dobar alat za čupanje prašine jest kist ili štapići za uši. Kada si siguran da je sve pic-pic čisto, vrati ju unutra i probaj kako se ponaša.
Ukoliko se problem i dalje dešava... instaliraj neku aplikaciju za praćenje temperature GPU-a (osobno koristim MSI Afterburner), te provjeri kakvo je stanje.
Često se zna desiti da tvornički namazana pasta izgubi svoja svojstva, te ju je isto tako potrebno očistiti, ali to je malo delikatniji zahvat, jer moraš skidati hladnjak sa grafičke, skinuti svu prašinu između njega i PCB-a... maknuti svu staru pastu (alkohol ju lijepo smekša kad je skroz kruta) i nanjeti novu.
pozz svima,, prije nekoliko dana,sjednem da upalim racunar,ii na monitoru samo pise not signal,
odmah sam pomislio da je do kablova ili monitora,ali nije,jer sam monitor prikljucio na drugi racunar i radi normalno
ee onda provjerim RAM,i vidim da nije ni on,pa vas pitam,dali moze racunar pokazati bilo sto na monitoru ako crkne hdd
ili je crkla integrisana graficka,aa nemam normalnu u slot-u, molim vas da mi objasnite da popravim, unaprijed hvala.pozz
Integruša ti je krepala vjerojatno, plus u potpuno krivoj temi tražiš odgovor na ovaj problem. Otvori temu u odgovarajućem podforumu.
kad upalim ventilatori rade normalno,ali ako je u nekom slucaju pokvaren hdd.izadjel ista na monitoru,bar neka slika,aa za temu sto sam pogresio,novi sam i neznam na forumu nista pozz
Evo tu nastavi pisati...
Tebi je rješenje zamijeniti matičnu ploču.