Evo ovako s navedenim programom imam problem komp radi nekih ajmo reć 18 sati i ja hoću otvorit team da mi frend nešta pokaže ono nemogu stišćem ko budala ono neće i neće odem u task manager probam u procesima uklonit kaže pristup odbijen idem ga uinstal pristup odbijen i moram restartat komp da bi mogao otvorit team viewer 5 molim vas zašto mi se to događa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TeamViewer Free ima odredjene limite... dakle ne mozes ga vrtit non stop 4 free... Pusta te dio vremena da radis a onda "bloka"... Da bi imao potpunu funkcionalnost moras ga kupiti. Ili jednostavnije, manje ga koristi da ovi u TW ne misle da ka koristis u komercijalne svrhe :)
TeamViewer Free ima odredjene limite... dakle ne mozes ga vrtit non stop 4 free... Pusta te dio vremena da radis a onda "bloka"... Da bi imao potpunu funkcionalnost moras ga kupiti. Ili jednostavnije, manje ga koristi da ovi u TW ne misle da ka koristis u komercijalne svrhe :)
Ja kada sam ga instalirao išao sam ono instal pa onda ono najgornje nisam išao na srednje neznam toćno kako se zove!