Iman jedan problem. Kad mi je doša tip za nešto oko kompa iša mi je namistit da mi swi downloadi idu na d umisto c disk. C ima 30 a D 50 gb. I sad očito je nešto z*srano, jer kad skidan nešto to se spremi i na c i na d disk, tako zauzima duplo više memorije a ako izbrišen s jednog diska izbriše se i sa drugoga. A HD mi je mali pa jedva stane nešto kamoli sa uduplavanjem. I sad kako da to riješim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S čime skidaš, koji browser koristiš?
Google chrome, ima san mozillu prije ali sad mi je spora po po minute je otvara.
ja mislio nekaj zanimljivog, skidanje, a ono samo s neta
pa kaj se to ne podesava u internet browseru, on to nekam usmjerava, kaj ne?
Instaliraj ovaj program i skidaj preko njega(nažalost,trial je)!
odi u alati-opcije-osnovno-preuzimanja ( po sredini )- i onda odaberi ono uvijek me pitaj gdje spremiti datoteke.
i to je to, sretno.
možda ipak nisu duplikati. nego jesu ti moji dokumenti na d particiji? jer možda jesu, što je i preporučljivo da ne budu na sistemskoj particiji, pa je namjestio da snima u moje dokumente ili neku mapu u mojim dokumentima, pa se čini da se isto skida na dva mjesta, a to je zapravo na jednom mjestu. tj na d particiji, ali ti to vidiš i iz mojih dokumenata i iz d particije, pa se čini da su duplikati, i kad obrišeš nešto od toga briše se oboje, a to je zapravo sve ista datoteka
a što sam ga zakompliciro...
možda ipak nisu duplikati. nego jesu ti moji dokumenti na d particiji? jer možda jesu, što je i preporučljivo da ne budu na sistemskoj particiji, pa je namjestio da snima u moje dokumente ili neku mapu u mojim dokumentima, pa se čini da se isto skida na dva mjesta, a to je zapravo na jednom mjestu. tj na d particiji, ali ti to vidiš i iz mojih dokumenata i iz d particije, pa se čini da su duplikati, i kad obrišeš nešto od toga briše se oboje, a to je zapravo sve ista datoteka
a što sam ga zakompliciro...
ja sam se zgubil na kraju druge rečenice.....