Skidanje

poruka: 8
|
čitano: 1.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skidanje

Iman jedan problem. Kad mi je doša tip za nešto oko kompa iša mi je namistit da mi swi downloadi idu na d umisto c disk. C ima 30 a D 50 gb. I sad očito je nešto z*srano, jer kad skidan nešto to se spremi i na c i na d disk, tako zauzima duplo više memorije a ako izbrišen s jednog diska izbriše se i sa drugoga. A HD mi je mali pa jedva stane nešto kamoli sa uduplavanjem. I sad kako da to riješim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje

S čime skidaš, koji browser koristiš?

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje

Google chrome, ima san mozillu prije ali sad mi je spora po po minute je otvara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skidanje

ja mislio nekaj zanimljivog, skidanje, a ono samo s netaNeodlučan

pa kaj se to ne podesava u internet browseru, on to nekam usmjerava, kaj ne?

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje

Instaliraj ovaj program i skidaj preko njega(nažalost,trial je)!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje

odi u alati-opcije-osnovno-preuzimanja ( po sredini )- i onda odaberi ono uvijek me pitaj gdje spremiti datoteke.

i to je to, sretno.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Skidanje

možda ipak nisu duplikati. nego jesu ti moji dokumenti na d particiji? jer možda jesu, što je i preporučljivo da ne budu na sistemskoj particiji, pa je namjestio da snima u moje dokumente ili neku mapu u mojim dokumentima, pa se čini da se isto skida na dva mjesta, a to je zapravo na jednom mjestu. tj na d particiji, ali ti to vidiš i iz mojih dokumenata i iz d particije, pa se čini da su duplikati, i kad obrišeš nešto od toga briše se oboje, a to je zapravo sve ista datoteka

a što sam ga zakompliciro...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
RE: Skidanje
jurluk kaže...

možda ipak nisu duplikati. nego jesu ti moji dokumenti na d particiji? jer možda jesu, što je i preporučljivo da ne budu na sistemskoj particiji, pa je namjestio da snima u moje dokumente ili neku mapu u mojim dokumentima, pa se čini da se isto skida na dva mjesta, a to je zapravo na jednom mjestu. tj na d particiji, ali ti to vidiš i iz mojih dokumenata i iz d particije, pa se čini da su duplikati, i kad obrišeš nešto od toga briše se oboje, a to je zapravo sve ista datoteka

a što sam ga zakompliciro...

ja sam se zgubil na kraju druge rečenice.....Nevinašce

Psssssst Zecovi spavaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice