Samp problem hitno pomoć trebam!!

poruka: 37
|
čitano: 30.217
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

C:\Documents and Settings\Korisnik\My Documents\GTA San Andreas User Files - gta_sa.set Obrisite, modove uninstall ako imate, vrzija sampa treba bit   SAMP 0.3a osim ako server ne zahtijeva stariju verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Samp problem hitno pomoć trebam!!

evo ti slika..

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 23:23 (stik_g).
11 godina
neaktivan

Pomoc kad udjem u samp server pise mi report crash,moze da mi udje u gta nemam nikakve modove {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja ludim, vec 2 dana nemg uc u samp,dodem u samp i pise Connected,joining the game i onda mi se zamrzne.Jeli to zbog auta koje sam pokusavao stavljat preko img tool-a?Ako je ajde pomozi i molim te reci kako to vratit na staro!!!

14 godina
neaktivan
samper kaže...

Ja ludim, vec 2 dana nemg uc u samp,dodem u samp i pise Connected,joining the game i onda mi se zamrzne.Jeli to zbog auta koje sam pokusavao stavljat preko img tool-a?Ako je ajde pomozi i molim te reci kako to vratit na staro!!!

mozd je server na najnovijoj verziji a ti imas stariji tak je i men bilo..

"Ses"
11 godina
neaktivan

Nije, koristim kao sto je server na 0.3z .Igrao do pre 3 dana i sve radilo,i najednom se tako pocelo zamrzavat i onda sam ja skinuo nov a sad kad zelim uc odma me crasha, stisnem connect i odma pre nego udze pise crash!Kako popravit?

10 godina
neaktivan

Instalirao sam sebi GTA i uz Gta i samp  ali ne mogu uci na server.Kada zelim uci na server stalno ulazi u GTA

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice