C:\Documents and Settings\Korisnik\My Documents\GTA San Andreas User Files - gta_sa.set Obrisite, modove uninstall ako imate, vrzija sampa treba bit SAMP 0.3a osim ako server ne zahtijeva stariju verziju.
Samp problem hitno pomoć trebam!!
- poruka: 37
- |
- čitano: 30.219
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pomoc kad udjem u samp server pise mi report crash,moze da mi udje u gta nemam nikakve modove
Ja ludim, vec 2 dana nemg uc u samp,dodem u samp i pise Connected,joining the game i onda mi se zamrzne.Jeli to zbog auta koje sam pokusavao stavljat preko img tool-a?Ako je ajde pomozi i molim te reci kako to vratit na staro!!!
Ja ludim, vec 2 dana nemg uc u samp,dodem u samp i pise Connected,joining the game i onda mi se zamrzne.Jeli to zbog auta koje sam pokusavao stavljat preko img tool-a?Ako je ajde pomozi i molim te reci kako to vratit na staro!!!
mozd je server na najnovijoj verziji a ti imas stariji tak je i men bilo..
Nije, koristim kao sto je server na 0.3z .Igrao do pre 3 dana i sve radilo,i najednom se tako pocelo zamrzavat i onda sam ja skinuo nov a sad kad zelim uc odma me crasha, stisnem connect i odma pre nego udze pise crash!Kako popravit?
Instalirao sam sebi GTA i uz Gta i samp ali ne mogu uci na server.Kada zelim uci na server stalno ulazi u GTA