Repeater mod siemens ruter

poruka: 3
|
čitano: 2.243
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Repeater mode gigaset

Poz, imam ruter siemens gigaset sx 763 wlan dsl i pokusavam  ga staviti u repeat mode tj da mi bude pojacivac signala na pola puta izmedu glavnog rutera (zyxel iskon) i kompa na udaljenoj lokaciji. Uspio sam se logirati u simens i kada odaberem izbornik repeater (slika) on pronalazi zyxela i vidi se njegov signal (ovaj prvi iskonovac sa kvacicom na slici), ali kad se spojim na homeinternet mrezu siemensa (slika) nemogu na internet !  zasto nemogu sta jos treba napraviti ?

Opcenito kad se postavlja repeater na uredaj koja je procedura, dali se unosi sifra prvog rutera tj sifra s kojom se spaja krajnji uredaj (wifi pasword) ili se ta sifra uopce neunosi u repeater ?  sve slikano u prilogu  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Repeater mode gigaset

Lozinka i enkripcija (wep, wep2) moraju biti isti.

Na trećoj slici pod SSID moraš upisati naziv pristupne točke na koju se spajaš, koliko vidim na prvoj slici to je ISKONOVAC....

9 godina
Re: Repeater mode gigaset

I kad ga konačno spojiš, ne nadaj se više od 10-12 Mbit od njega jer je to prastaro smeće koje ni kad je bilo aktualno nije baš bio neki (radi anemičnog Lantiq čipseta) a ni ovaj HTov softver mu ne čini uslugu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice