Repeater mod siemens ruter

poruka: 3
|
čitano: 2.250
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Repeater mode gigaset

Poz, imam ruter siemens gigaset sx 763 wlan dsl i pokusavam  ga staviti u repeat mode tj da mi bude pojacivac signala na pola puta izmedu glavnog rutera (zyxel iskon) i kompa na udaljenoj lokaciji. Uspio sam se logirati u simens i kada odaberem izbornik repeater (slika) on pronalazi zyxela i vidi se njegov signal (ovaj prvi iskonovac sa kvacicom na slici), ali kad se spojim na homeinternet mrezu siemensa (slika) nemogu na internet !  zasto nemogu sta jos treba napraviti ?

Opcenito kad se postavlja repeater na uredaj koja je procedura, dali se unosi sifra prvog rutera tj sifra s kojom se spaja krajnji uredaj (wifi pasword) ili se ta sifra uopce neunosi u repeater ?  sve slikano u prilogu  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Repeater mode gigaset

Lozinka i enkripcija (wep, wep2) moraju biti isti.

Na trećoj slici pod SSID moraš upisati naziv pristupne točke na koju se spajaš, koliko vidim na prvoj slici to je ISKONOVAC....

10 godina
Re: Repeater mode gigaset

I kad ga konačno spojiš, ne nadaj se više od 10-12 Mbit od njega jer je to prastaro smeće koje ni kad je bilo aktualno nije baš bio neki (radi anemičnog Lantiq čipseta) a ni ovaj HTov softver mu ne čini uslugu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice