Ima par mjeseci kako sam instl. WIN7 i prije 20-ak dana sam skužio da imam sam 30GB FREE na C-particiji a danas imam samo 4,65GB Free. Nisam ništa downlod-ao jer sam prešao promet interneta,ništa nisam instalirao tako da nezzzznam kako se to pumpa!! Iako mi je MSE otkrio neki virus ali kada hoču ga očistiti on zablokira na 50% isto tako i sa Malwar-bytes. Hitno POMOČ!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Restartaj komp i dok se dižu Windowsi stišći F8 i odaberi Safe Mode te tamo napravi scan i čišćenje od virusa.-
Može biti svašta. Od hrpe restore točaka, posljedice virusa ili banalnih stvari poput hrpe stvari na desktopu (nedavno mi se jedan čovjek požalio kako mu nestaje mjesta na C particiji a nije ništa stavljao kad ono u folderu na desktopu 10 iso datoteka od po 3gb).
Skini CCleaner i pročešljaj malo kao i napravi kompletni scan C particije antivirusom.
Ugasi system restore.
EDIT: Počisti prefetch i temp folder (onaj pod Users/tvoje ime), a i onaj u windows folderu.
Ima par mjeseci kako sam instl. WIN7 i prije 20-ak dana sam skužio da imam sam 30GB FREE na C-particiji a danas imam samo 4,65GB Free. Nisam ništa downlod-ao jer sam prešao promet interneta,ništa nisam instalirao tako da nezzzznam kako se to pumpa!! Iako mi je MSE otkrio neki virus ali kada hoču ga očistiti on zablokira na 50% isto tako i sa Malwar-bytes. Hitno POMOČ!!!!!!!!
Kao sto ti je receno pocisti ccleanerom, skeniraj mbam-om iz safe moda.
a mozes skinuti i tuneup i s njime ocistiti ima dosta korisni stvari.