,,Pumpanje,, particije

poruka: 5
|
čitano: 1.312
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
,,Pumpanje,, particije

Ima par mjeseci kako sam instl. WIN7 i prije 20-ak dana sam skužio da imam sam 30GB FREE na C-particiji a danas imam samo 4,65GB Free. Nisam ništa downlod-ao jer sam prešao promet interneta,ništa nisam instalirao tako da nezzzznam kako se to pumpa!! Iako mi je MSE otkrio neki virus ali kada hoču ga očistiti on zablokira na 50% isto tako i sa Malwar-bytes. Hitno POMOČ!!!!!!!!{#}

Dont hack,be PRO!!

1 0 hvala 0
17 godina
,,Pumpanje,, particije

Restartaj komp i dok se dižu Windowsi stišći F8 i odaberi Safe Mode te tamo napravi scan i čišćenje od virusa.-

We are nothing but the stones to pave the way...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
,,Pumpanje,, particije

Može biti svašta. Od hrpe restore točaka, posljedice virusa ili banalnih stvari poput hrpe stvari na desktopu (nedavno mi se jedan čovjek požalio kako mu nestaje mjesta na C particiji a nije ništa stavljao kad ono u folderu na desktopu 10 iso datoteka od po 3gb).

Skini CCleaner i pročešljaj malo kao i napravi kompletni scan C particije antivirusom.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:00 (F1-IVO).

1 0 hvala 0
14 godina
,,Pumpanje,, particije

Ugasi system restore.

EDIT: Počisti prefetch  i temp folder (onaj pod Users/tvoje ime), a i onaj u windows folderu.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:13 (Valentin17).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ,,Pumpanje,, particije
JosipCod kaže...

Ima par mjeseci kako sam instl. WIN7 i prije 20-ak dana sam skužio da imam sam 30GB FREE na C-particiji a danas imam samo 4,65GB Free. Nisam ništa downlod-ao jer sam prešao promet interneta,ništa nisam instalirao tako da nezzzznam kako se to pumpa!! Iako mi je MSE otkrio neki virus ali kada hoču ga očistiti on zablokira na 50% isto tako i sa Malwar-bytes. Hitno POMOČ!!!!!!!!{#}

Kao sto ti je receno pocisti ccleanerom, skeniraj mbam-om iz safe moda.

a mozes skinuti i tuneup i s njime ocistiti ima dosta korisni stvari.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice