Problem s kopiranjem

poruka: 11
|
čitano: 1.404
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s kopiranjem
pitanje

Znaci, imam DVD s kojeg hocu file kopirati na hard ali pri kraju mi javlja error :  cannot copy blabla : the parameter is incorrect . Kako to rijesiti ? Puno hvala

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s kopiranjem

Pa takva greška se zna pojavljivati ako ti je hard formatiram sa FAT32 file sistemom i ako snimaš file koji je veći od 4 GB.

16 godina
autorov komentar

Hardovi su NTFS, a fajl ima 4,3 gb 

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
Problem s kopiranjem

a da ti nije dvd..ostecen probaj...ako ima vide datoteka kopirati samo jednu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

jedna jedina datoteka frisko sprzena sinoc, danas mi frend donio 

16 godina
neaktivan
Problem s kopiranjem

onda odi kod njega i probaj copirat na njegov hdd...tj. komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

e lako bi to bilo da on nije bogu iza nogu od mene, googlao sam error i pisalo je za fat32 da se ne moze vise od 4 gb kopirat, ali evo meni je NTFS, probao sam rascjepati file na hdd i doslo je na 92 posto i puknuo error, sad ne znam jel je file u banani

16 godina
neaktivan
Problem s kopiranjem

dobro nisam bas mislio .....kod njega mozes kod bilo koga na comp...onda ces znati dali je problem u tvom compu ili u dvd...odnosno fileu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

dvd je neispravan. to mozes rijesit samo tako da ti ponovo to sprzi. nema tu neke mudrosti.

Prodajem jednotipkastu tipkovnicu. Povoljno!
16 godina
autorov komentar

ajde hvala vidjet cemo sutra 

17 godina
pavac kaže...

e lako bi to bilo da on nije bogu iza nogu od mene, googlao sam error i pisalo je za fat32 da se ne moze vise od 4 gb kopirat, ali evo meni je NTFS, probao sam rascjepati file na hdd i doslo je na 92 posto i puknuo error, sad ne znam jel je file u banani

Ja imam HD 80 gb, podjeljen na dvije particije, jedna je NTFS, a druga je FAT32. I bilo kakav sadrzaj sa dvd-a ili bilo cega mogu kopirati na tu particiju koja je fat32, bez obzira koliko bilo gigabajta...Znaci dvd-film ide bez problema kao i razni sadrzaji, slike, muzika i podaci, 4,3 gb....
Jedino sto nece je da kopira ili ekstrahira RAR fileove vece od 4 gb na tu particiju, ostalo sve hoce. 
Pretpostavljam da dvd nije uredu, ili nije dobro snimljeno.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice