Znaci, imam DVD s kojeg hocu file kopirati na hard ali pri kraju mi javlja error : cannot copy blabla : the parameter is incorrect . Kako to rijesiti ? Puno hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa takva greška se zna pojavljivati ako ti je hard formatiram sa FAT32 file sistemom i ako snimaš file koji je veći od 4 GB.
Hardovi su NTFS, a fajl ima 4,3 gb
a da ti nije dvd..ostecen probaj...ako ima vide datoteka kopirati samo jednu....
jedna jedina datoteka frisko sprzena sinoc, danas mi frend donio
onda odi kod njega i probaj copirat na njegov hdd...tj. komp
e lako bi to bilo da on nije bogu iza nogu od mene, googlao sam error i pisalo je za fat32 da se ne moze vise od 4 gb kopirat, ali evo meni je NTFS, probao sam rascjepati file na hdd i doslo je na 92 posto i puknuo error, sad ne znam jel je file u banani
dobro nisam bas mislio .....kod njega mozes kod bilo koga na comp...onda ces znati dali je problem u tvom compu ili u dvd...odnosno fileu
dvd je neispravan. to mozes rijesit samo tako da ti ponovo to sprzi. nema tu neke mudrosti.
ajde hvala vidjet cemo sutra
e lako bi to bilo da on nije bogu iza nogu od mene, googlao sam error i pisalo je za fat32 da se ne moze vise od 4 gb kopirat, ali evo meni je NTFS, probao sam rascjepati file na hdd i doslo je na 92 posto i puknuo error, sad ne znam jel je file u banani