Problem sa kopiranjem datoteke

poruka: 13
|
čitano: 4.478
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim vas da mi pomognete hitno,imam jedan problem sa kopiranjem jedne datoteke na drugi hard disk.Datoteka zauzima cca 4gb

a na hard disku imam jos barem 240 gb prostora.

Slika 1(velicina datoteke)

Slika 2(prostor na hard disku)

Slika 3(greska pri kopiranju)

SLIKA 1

SLIKA 2

SLIKA 3

Molim vas pomozite mi sto prije sutra moram odnijeti tu datoteku na hard disku a nemogu (probao sam i sa usbovima,32 gb  16 gb i 8gb, pise da su puni a apsolutno nema nista na njima

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

FAT32?

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa kopiranjem datoteke

nerazumijem,mislis format?nemogu formatirati disk zato sto su mi vazne datoteke na njemu

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 13:37 (kresimir.kralj).
17 godina
neaktivan

Daj mi reci jeli ta datoteka što kopiraš možda u ISO formatu?

Ja sam imao potpuno isti slučaj i isti takav error, ma sve isto.

I kod mene je bio problem upravo u tom ISO formatu.

Morao sam ga staviti u RAR i onda je kopirao bez problema.

A ovako čisti ISO nije htio kopirati.

EDIT: Aha, sorry, nisam gledao slike.

Uglavnom, to je to.

Samo taj ISO stavi u RAR i onda ces moci kopirati bez problema.

www.prisonbreaker.bloger.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 13:39 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dobro, onda je greška u file-u ili systemu (virus?). Ako ne možeš na disk i na usb-e prenesti datoteku onda nešto nije u redu sa systemom ili datotekom (pretpostavljam film ili igra :D ).

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po meni je grijeh ostavit hard od 250GB u FAT32 datotecnom sustavu... FAT32 je vec prastar i ogranicenja su mu uzas... Ako mislis spremati igre ili neke vece fajlove (iznad 4GB) OBAVEZNO ga konveriraj u NTFS...

Ides Start -> Run -> cmd i upises convert D: /fs:ntfs u command prompt (D: je hard/particija koju hoces konvertirat), gotovo u par minuta i neces imat problema vise s prevelikim fajlovima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo ce mozda zvucati malo glupo ali kada upisem convert D: /fs:ntfs pojavi mi se ovo (slika),"Enter current volume label for drive D:"

sta bih trebao upisati napisao sam D: i onda mi kaze "An incorrect volume label was entered for this drive."?Btw. negdje sam u postu procitao netko je pitao jeli to program ili igrica,namjerno sam obrisao ime da mod.nebi vidio da je to nesto sa druge strane zakona,evo napisat cu vam ime fajla pa ko zna zna ko nezna 2..."bievx64sp129"

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 14:15 (kresimir.kralj).
17 godina
neaktivan

Samo stavi taj ISO u RAR i kopirat ces bez problema.

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Samo stavi taj ISO u RAR i kopirat ces bez problema.

S tim ces smanjit velicinu fajla ispod 4GB (mozda) i iskopirat ces ga, ali koja svrha toga???

@kresimir.kralj

kad te trazi volume label upises ime diska koje vidis u My Computer, ako ti pise "Local Disk" na tom hardu, onda ne trebas nis upisivat, samo stisnes enter (ili u slucaju da ne radi, upises "Local Disk")...

17 godina
neaktivan

Imao problem sa kopiranjem file-ova sa stick-a FAT-32, kao on ništa ne vidi nudi samo format istog, ja odustao od formata pokrenuo EASYRECOVERY i sa njim uspio kopirat (spasit) sve file-ove. U EASYRECOVERY-u odabrao opciju DATA RECOVERY - ADVANCEDRECOVERY

0 0 hvala 0
17 godina

- diskovi bez labele od windovsa dobiju naziv ''local disk'', dakle slijed već dobivene upute za konvertiranje i za labelu pokušaj samo enter. Uvijek je sigurnije iskopirati sadržaj, ako imaš mjesta, nakon tog format u NTFS (quick).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MOzell pomoc mozel mi iko reci dali je moguce obrisat sve s local diska apsolutno sve..jer ima istaliran xp..??

da mi bude prazan...

odg na

senad.cavcic@hotmail.com

senad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee  mosh mi pomoc treba da obrisem swe s local diska da bude potpuno prazan!!..jer imam 2 local all samo mi je 1 ukjucen i sadrzi sve opcije windows xp ee dali je moguce ovaj drugi da obrisem jer i oon ima sve to da obrisem da nema nista kako bi mi obadva bila u funkciji???Izlanuo se

odgg

senad..cavcic@hotmail.com

senad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice