zanima me kako da u photoshopu ili photoscapeu izrečem sa neke fotografije samo glavu i snimim je kao jpg fail, nisam baš vićan i neznam sa kojim je to lakše od ova dva programa koja imam, hvala vam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To sto ti trebas mozes i u paint-u napravit samo oznacis sa cut tool-om dio fotke koji zelis isjeci zatim desni klik na oznaceno cut ili copy, otvoris novi dokument u paint-u i samo paste zatim save as .jpg...
To sto ti trebas mozes i u paint-u napravit samo oznacis sa cut tool-om dio fotke koji zelis isjeci zatim desni klik na oznaceno cut ili copy, otvoris novi dokument u paint-u i samo paste zatim save as .jpg...
otvorio paint ali gore imam samo 6 tool-ova gdje se nalazi cut tool?
lijevo od tih šest toolova imaš crop, resize i rotate, i sa cropom možeš tu učiniti, ali ako hoćeš tačan oblik, odmah na lijevu strane pored cropa, piše select, odaberi i otvori ti se padajuća lista, uzmi free form selection, i time iskružiš željeni dio
ovo free form je hebeno , hvala ti ,)
e još nešto, kad iskidam dio slike recimo nekome lice kako da namjestim u paintu da mi layer ili ti ga pozadina bude prozirna NE Bijela ? hvala