Photoshop ili Photoscape pomoć?

poruka: 6
|
čitano: 3.064
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zanima me kako da u photoshopu ili photoscapeu izrečem sa neke fotografije samo glavu i snimim je kao jpg fail, nisam baš vićan i neznam sa kojim je to lakše od ova dva programa koja imam, hvala vam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To sto ti trebas mozes i u paint-u napravit samo oznacis sa cut tool-om dio fotke koji zelis isjeci zatim desni klik na oznaceno cut ili copy, otvoris novi dokument u paint-u i samo paste zatim save as .jpg...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Photoshop ili Photoscape pomoć?
Ivan 992 kaže...

To sto ti trebas mozes i u paint-u napravit samo oznacis sa cut tool-om dio fotke koji zelis isjeci zatim desni klik na oznaceno cut ili copy, otvoris novi dokument u paint-u i samo paste zatim save as .jpg...

otvorio paint ali gore imam samo 6 tool-ova gdje se nalazi cut tool?

15 godina
neaktivan

lijevo od tih šest toolova imaš crop, resize i rotate, i sa cropom možeš tu učiniti, ali ako hoćeš tačan oblik, odmah na lijevu strane pored cropa, piše select, odaberi i otvori ti se padajuća lista, uzmi free form selection, i time iskružiš željeni dio

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo free form je hebeno , hvala ti ,)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Photoshop ili Photoscape pomoć?

e još nešto, kad iskidam dio slike recimo nekome lice kako da namjestim u paintu da mi layer ili ti ga pozadina bude prozirna NE Bijela ? hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice